Vissza a Népszabadságot! Vissza a sajtószabadságot!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Édesanyám , Ilona VK üdvözöl benneteket !
#601: Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd - Édesanyám , Ilona VK üdvözöl benneteket !
Újabb csodálatos fotó kedves Péter! Köszönjük!
Még a torkunk is !
Kellemes, nyugodt hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! (A fotó a tegnapi vacsoránk közben készült, kedves amerikai barátaink megtisztelő társaságában.) A szerény vacsorám egyébként egy visszafogott, alig több, mint negyedkilós Cadillac steak volt, főhajtásként legfőbb szövetségesünk, az USA irányában. :-) Éljen Izrael és legjobb barátja, az USA!
Szépen gürizzél jobbikos csicska pista
Látom jobbikos ratyi pista, hogy hajnalban keltél, mint a többi közmunkás csicska! :-)
Nagyon helyes! Legalább tudsz melózni is, mielőtt az idős anyáddal együtt szopnál!
Egy jobbikos ratyi csicska vagyok!
Ma hajnalban keltem és szájjal pucoltam a nyilvános wc-ket. De legalább jóllaktam közben.
Nemsokára megyek cumizni a vénkurva anyámmal együtt. Meg a wittner mariskával. Bizony!
Pritty-pretty-prütty!
Minden jót Nektek Péter barátunk és éljen az USA + Izrael erős szövetsége!
Miért kellett lezárni ezt a petíciót? Én is aláírtam volna. A tököm tele van azzal, hogy a kormány teljesen hülyének akarja tekinteni a népet.
Re:
Te hűlye vagy ! Akkor zárnák le , amikor kiderülne az aláiráshamisitások sorozata ? He ?
Örömmel szoptam Önt drága Lajos bácsi! Fini túrós volt a farka, puszika a zacsijára!
De ne politizálj kis degenerált fiacskám, jobbikos ratyi pista! Inkább szopjunk tovább!
Mélytorokkal, szaporán! Ez a tuti jó családi vállalkozás! Úgy bizám! Pritty-pretty-prütty!
utóirat: a tripperért meg ne duzzogj, hiszen én is a köcsög buzikurva apádtól kaptam el!
Re: Egy jobbikos ratyi csicska vagyok!
#613: Dr Dániel Péter régiségboltos , jeruzsálemi ügyvéd - Egy jobbikos ratyi csicska vagyok!
Ma hajnalban keltem és szájjal pucoltam a nyilvános wc-ket. De legalább jóllaktam közben.
Nemsokára megyek cumizni a vénkurva anyámmal együtt. Meg a wittner mariskával. Bizony!
Pritty-pretty-prütty!
Voltaképpen ÉVFOLYAMELSŐ vagyok ! Egy remek aláiráshamisitó ! Köszönöm neked Terry Black !
| This discussion has been closed. |
Édesanyám , Ilona VK üdvözöl benneteket !
Egy bablevesért vagy nagyfröccsért bárkit lecumiznék! A mélytorok és a lenyelés is alap nálam!
Amúgy elnézést a tripperért peti fiam, de hát apádtól kaptam el. Legalább családon belül marad.
Ma a degenerált kisfiammal, a jobbikos ratyi pistivel együtt szopizunk, akár 1 kisfröccs áráért is!
Sőt, igény szerint wittner mária az ócska, köztörvényes lincselő kúrva is beszállna egy bablevesért!