Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!
A Jóban rosszban vezetősége megint semmibe veszi az embereket!
Vendég#1 Sep 06, 2016, 20:44
Teljes mértékben egyetértek! Szánalmas...
Vendég#2 Sep 06, 2016, 20:54
TEKEREDJEN FEL A VASTAGBELE A TORKARA ANNAK AKI EZT ELVETTE TŐLUNK
Vendég#3 Sep 06, 2016, 20:58
kèrjük atv2-hez vissza a jóban rosszbant!
Sokunk vèlemènyèt kèrem, akik nem tudják nèzni a sorozatot, hogy tegyèk vissza eredeti helyère a Jóban-rosszbant, mivel nem szeretnènk lemaradni a további rèszekről!! Üdvözlettel:
Kis Mihálynè nagy rajongójuk
Vendég#4 Sep 06, 2016, 21:06
Könnyű azt mondani hogy csináljunk másik facebookos fiókot,de hogyan? Kérik a telefon számot és az nincs masik!Fél vagyok háborodva hogy ilyet megcsinálhatnak! Hol a demokrácia? Üdvözlettel Erika.
Vendég#7 Sep 07, 2016, 00:30
En imadom a sorozatot es minden reszt megneztem edig de mostmar nem latom es nagyon rosz igy
Vendég#8 Sep 07, 2016, 11:11
Tv 2 töröltem kábel televíziós csomagomból.És ittott tv nézem a joban rosszban csak azt semmi reklám semmi tuc tuc baromságot .
Vendég#9 Sep 07, 2016, 11:41
Micsoda aljas, sunyi banda...
Vendég#10 Sep 07, 2016, 14:08
Elég szomorú,hogy az embereket semmibe sem veszik. Arra viszont ,hogy a hozzászólásomat és a többi emberét csak úgy eltüntetik és nem
engedik hogy elolvassa akárki is, erre már szavakat sem lehet írni. De azért bízok benne,hogy valami megoldást találsz és még is csak visszarakják a TV2-re a sorozatot. Az Úr velünk kicsoda ellenünk.
engedik hogy elolvassa akárki is, erre már szavakat sem lehet írni. De azért bízok benne,hogy valami megoldást találsz és még is csak visszarakják a TV2-re a sorozatot. Az Úr velünk kicsoda ellenünk.
Vendég#11 Sep 08, 2016, 06:59
Külföldről (Görögországból) csak online tudtam követni a sorozatot. Sajnálom, hogy ezt a szálat is elvágja a nagyhatalmú TV2 vezetősége.
Nekünk más lehetőségünk nem volt a sorozat nézésére, csak az online felület. A magyaroszági ismerőseim pedig panaszkodnak, hogy nem mindenki tud drága kábelre előfizetni. Így terelik az embereket az előfizetés felé. Nagyon szomorú, hogy ennyire lelketlenek, vagy a pénzn oltárán feláldozzák a nézettséget---- és akkor szépen elhal a sokak által kedvelt sorozat.
Nekünk más lehetőségünk nem volt a sorozat nézésére, csak az online felület. A magyaroszági ismerőseim pedig panaszkodnak, hogy nem mindenki tud drága kábelre előfizetni. Így terelik az embereket az előfizetés felé. Nagyon szomorú, hogy ennyire lelketlenek, vagy a pénzn oltárán feláldozzák a nézettséget---- és akkor szépen elhal a sokak által kedvelt sorozat.
Vendég#12 Sep 08, 2016, 07:03
Tisztessségtelen.
Vendég#13 Sep 10, 2016, 16:25
Kérjük vissza a a Tv2 re a Joban Rosszban sirozatot.én külföldön élek és nem tudom nézni mióta átkerüllt a super Tv2- re.
Vendég#14 Sep 10, 2016, 17:31
Vissza a Jóban rosszban-t!!
Vendég#15 Sep 10, 2016, 19:07
Tv2 van txt 888 felirat jobban rosszban sorozat. Tv super nincs feliratos hogyan halljam mert hallaserult vagyok...
Vendég#16 Sep 12, 2016, 17:42
Hianyolom a32.reszt,mar megint kozbeszoltak? A velemenyem mar tobbszor leirtam,szoban is elmondtam telefonon a Tv2 ugyfelszolgalatanak,gondolom rohognek a markukba a tehetetlensegunkon. A Super Tv2 letjogosultsagat csak ugy hitelesithetik,ha atiranyitjak a nezoket,mi pedig ...
Vendég#17 Sep 13, 2016, 00:49
Jelezném, hogy én a magam számára a TV2-t tiltottam le, és ezt a szennytévét soha nem kapcsolom már be, kivéve, ha a Jóban rosszban visszakerül! A házban, amelyet közös képviselőként kezelek, már leszedtem a fogható 14 csatornából. (A Super TV2 a rendszer miatt egyébként nem fogható.)
Vendég#18 Sep 21, 2016, 20:02
Menjetek màr a faszomba!!!! Tényleg ez a legnagyobb gondotok???? Kurvajó lehet nektek
Inkább szünne meg az egész tv2, az összes mézhetetlen ganyé műsorával meg a 2percenkénti reklámaival eggyütt. Értelme nincs ennek az egèsznek.
Inkább szünne meg az egész tv2, az összes mézhetetlen ganyé műsorával meg a 2percenkénti reklámaival eggyütt. Értelme nincs ennek az egèsznek.
Vendég#19 Sep 25, 2016, 11:22
Nagyon egyet értek a fentiek igazával!VISSZA a Jóban rosszbant a TV-2 re! Felháborító,amit megengednek maguknak!Kíváncsi lennék,kinek az ötlete volt a változás,és miér jó neki,hogy sok ember érdekét lesajnálja!!!
Vendég#20 Oct 04, 2016, 16:27
Írja meg aki szertné ,hogy a Jóban rosszban vissza kerüljön a TV 2 re
Vendég#23 Oct 04, 2016, 17:46
Appelalhatunk csak a joakaratukra es jo erzesukre a nezokkel szemben.Ha nem veszik a nezok velemenyet semmibe ,tesznek vegre valamit a megelegedesunkre.?????
Vendég#24 Oct 04, 2016, 17:51
Kedves Tamas neked ezer koszonet az eddigi mukodesedert.El sem tudod kepzelni mennyi embernek okoztal oromet.Remeljuk azert meg nem hagysz el teljesen minket?
Vendég#25 Oct 04, 2016, 18:14
Szeretnénk továbbra is a kedvenc sorozatunknak - a Jóban rosszban - továbbra is a nézői lenni.
Ismételten kérjük, tegyék lehetővé ezt számunkra, mind a TV2-n, mind a Facebook-on!