Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Amióta atkerult egy másik csatornára azóta nem tudom követni sajnos onlineon sem !!!
Re: Re:
Nem lehet elérni csak bemutató van meg leírva a tartalom pár sorban. Ez aztán a szemétség! Én eddig mibden részt megnéztem de most sikerült jól kitolniuk velem meg még sok ezer rajongóval. Szégyeljék magukat!!!Pénzsóvárok!
Ami úgy tűnik,hogy fent van a rákattintás után megjelenik a "sajnos ezt a videót törölték" felirat. :(
TV2 szakmai ballövése
Nem kell ahhoz nagy agytrösztnek lenni, hogy belássuk egy jó műsort, sorozatot áttenni egy másik csatornára, az egyik legrosszabb szakmai döntés, amit egy csatorna tehet, főleg úgy hogy ami a sorozat helyére került (Szar Akadémia), már nem érdekli az embereket (ilyen áron meg még dacból sem!). Ami súlyosbítja a TV2 "tettét" az az, hogy a neten sem tette elérhetővé augusztus 29 óta (érdekes minden más sorozatot, bulvárt el lehet érni a neten, csak a Jóban rosszbant nem).
Ennél mélyebbre csak az által lehetett kerülni, hogy a TV2 jó formán szarik a nézői véleményekre!A néző a legfontosabb, ezt egy filmproducernek illene tudnia!
| This discussion has been closed. |
Re:
#25: véleményM -
Mivel már nem a tv2 műsora, az augusztus 29-től vetített epizódokat a szupertv2 honlapján lehet elérni.