Peticiok.com

Vissza a Jóban rosszbant a TV2-re!

A Jóban rosszban vezetősége megint semmibe veszi az embereket!

Vendég#26 Oct 04, 2016, 18:49
erre még én sem számitotam hogy ilyenek a TV emberei hogy nem érdkli őket hogy miképen nézhetik az emberek a kedvelt sorozatukat szerintük a Szultána érdekeseb mint a magyar sorozat ?
Vendég#27 Oct 05, 2016, 08:21
Nincs mindenkinek lehetősége, hogy fogja a szuper TV2 adását, ezért kérjük, hogy kerüljön vissza a Jóban-rosszban sorozat vetítése a TV2 csatornára!
tisztelettel: Nagy Jánosné
Vendég#28 Oct 05, 2016, 11:11
Sajnos úgyis az van, amit ők akarnak. Én már lemondtam arról, hogy részt vegyek a kampányban.
Üdvözlettel:
Vendég#29 Oct 05, 2016, 16:09
Tamogatom es segitem hogy a sorozat vissza keruljon az eredeti helyere!
En is nagyon szeretem es nagyon hianyzik!!!
Tisztelettel: Lits Akos
Vendég#30 Oct 06, 2016, 11:30

Még hogy elvették a jóban rosszbant, de hogy ki volt az aki azt döntötte el hogy minden egyes filmet 10 percenként megszakítsanak 10 perc reklámra, hogy az ember nyugodtan nem élheti át a történteket egy filmben na ez a mocskosság!!!!!De mi és az összes ismerősöm családtagom a reklámnál azonnal elkapcsolunk ,bármely más csatornára ahol épp nem velük egyidőben megy a reklám!!!A tv2 csak azt éri el hogy egyre kevesebben fogják nézni a csatornájukat!!

Vendég#31 Oct 07, 2016, 13:11
Ez tényleg szemétség! Mi ez! Háború! Annyira nehéz több ezer ember kedvenc sorozatát visszarakni a Tv2re, pont olyan könnyű, ahogy áttették a Super tv re...egyszerű és vége lenne ennek a nem is tudom már minek nevezzem szomorú és nevetséges bújócskának, vagy mint a kisgyerekek mikor éppen a dackorszakukat élik át és itt a vezetőséget, a tulajdonost értem...jól szórakozik? Hát mi is szeretnénk azzal hogy nézhetnénk újra a Jóban rosszbant a Tv2-őn mert nincs Super tv és lehetőség se rá hogy igy nézhessük!
Vendég#32 Oct 12, 2016, 11:57
+LEGALABB ANNYI BECSULET LEHETNE BENNUK HOGY VALASZRA MELTATNAK A NEZOKET DE UGYLATSZIK MEG ARRA SE MELTATJAK A NEZOKET
Vendég#33 Jan 15, 2017, 13:25
Köszönet a kitartó munkáért ne felejtsük el együt errössek vagyunk!
Vendég#34 Mar 10, 2018, 21:24
Kérjük vissza a Jóban rosszban-t a TV2-re!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.