veszélyes hulladék
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Egyre rosszabb, ami kiderül
Aláírtam, mert a barátaimmal a 8. kerületben lakom, közvetlenül Ferencvárossal szemben (Üllői út másik fele). De ha nem laknék itt, akkor is aláírtam volna, mert ez felháborító, hogy hagyják mérgezni a levegőt, a vizet és a földet!!!
Talán ezzel az aláírás gyűjtéssel, tényleg felfigyelnek a problémára és megoldást találnak a veszélyes anyagok eltüntetésére.
A József Attila Lakótelepen lakunk és továbbra is szeretnénk itt élni.Pest legjobb része lenne,ha...
Nagyon szeretném , ha minél hamarabb történne a környezet védelmében intézkedés ez ügyben és tényleg biztonságba helyeznék ezeket a veszélyes anyagokat szakszerűen . Nem csak az egészség miatt, hanem a többi élőlény és a tiszta levegő miatt is.
lakossági fórum
|
18:00–20:00
|
|
Lakossági fórum az Illatos úti, volt-Budapesti Vegyiművek területén kialakult környezeti katasztrófa helyzetről.
Meghívott vendégek:
- Simon Gergely, vegyianyag szakértő, Greenpeace - Magyar Balázs, geofizikus, környezettechnológiai szakértő Helyszín: 1098 Budapest, Lobogó utca 1., Weöres Sándor Iskola Akit érdekel a téma, jöjjön el és szóljon minél több embernek!
|
Re:
te legalább tanultál volna helyesen írni marharépa az hogy évtizedes az mióta írjuk úgy hogy ébtizedes!!!!! Ha nem tudsz írni tanulj meg!!!
mutyiország
20 évet éltem wekerlén, felháboritonak tartom, hogy a mutyi lassan az egészségünkre is rámegy.
Ott lakom száz méterre az Illatos úttól és még szeretnék élni.
Ez már nem gazdasági kérdés! Egyébként meg a vegyszer okozta mérgezés a döntés képtelen politikusaink családját sem fogja kímélni.
En a Hidepitovel hordatnam el.
Csepelen is hasonlo helyzet van ...
Ott is mindenfele fajta vegyianyag rohad a napon.
| This discussion has been closed. |