Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Engem is érint a csökkentés! Ne a nyugdíjasok rovására spóroljon a kormány. Nem kellene a várba költözni a nép„ szolgáljának”!
Egyet értek a petícióval.... Európa szívében európai nyugdíjat...
Az alacsony nyugdíj oka lehet, mint tudjuk az alacsony járulék fizetés, illetve betegség miatti leszázalékolás. Ez szociális probléma... Ezt nem szabadna összemosni a tisztességes járulék fizetőket megillető, tényleges nyugdíjakkal. Ha ez mégis megtörténik, ez arra neveli az embereket, hogy a munkának nincs becsülete, és a szabályok betartásának, sincs értelme. Aki mégis a törvényes utat követi azt azzal büntetik, hogy őt is szociális problémaként kezelik...
Ez arról szól, hogy a nyugdíjasokat is egymás ellen fordítsák...oszd meg és uralkodj!
Tipikus aljas, gonosz fidesztempó!
NYUGDÍJÁT.!!!! 35% A KIEGÉSZÍTÉS AMIT KAPOK UTÁNA !!
MÉRT NEM A KUSZASZEMŰTÖL MEG A TÖBBI GAZEMBERTŐL VONJÁK EL?? Meg érdemlik azt a hatalmas
pénzt amit kapnak?? Olyan jól megy itt minden?? NAPÓLEON akkor adott fizetést az orvosainak, ha nem volt beteg!! Mert ha beteg volt, az azt jelentette,hogy az orvosok nem dolgoztak jól,és ezért lett beteg!!! ÉS MOST IGEN IGEN "B E T E G " az egész ország!!!!!! TEHÁT ? MI TETTÜK AZZÁ??? FIZESSENEK MEG AZOK ÉRTE AKIK IDE JUTTATÁK AZ ORSZÁGOT!!!!!!!!!!!!
Azért írtam alá, mert szerintem az államkasszába 42 éven át befizetett adó-, társadalombiztosítási- és nyugdíjjárulék befizetéseim során már elég szolidaritást tanúsítottam a társadalom más tagjai iránt. Felháborít az, hogy az emberi irigységre játszva a befizetéseim és ledolgozott munkaviszonyom alapján járó nyugdíjam megkurtításával akarják támogatni a kevesebb nyugdíjat kapó embereket. Sajnálom a kisnyugdíjasokat, de nem feltétlen gondolom, hogy minden kisnyugdíjas egyben szegény is, hogy minden kisnyugdíjas önhibáján kívül kap ilyen mértékű nyugdíjat. Szerintem olyan gazdaságpolitikát kell folytatni, ami nem ösztönzi külföldre való távozásra a fiatalokat, ami az adó és járulékfizető állampolgárok folyamatos gyarapodása mellett is biztosítani tudja a nyugdíjak kifizetését, az idős korúak és szociálisan rászorultak anyagi támogatását. A mai gazdaság- és szociálpolitika politika nem ilyen, az unortodoxia alapja a teljesítmény nélküli kedvezményezés és a védtelen társadalmi csoportoktól erőszakkal elvett javak osztogatása, amit én elutasítok.
Re:
#1: - Balogh Pal
Nyugdij Csokkentes Elleni Peticiot Ala Irom Ezt Az Orszagot Mi Epitettuk Fel Mi Szeretnenk Bekessegben Elni Elvezni Oreg Beteg Napjainkat / Ne A Kulhoniakat Tamogassa A nekunk Jaro Nyugdily Korekciokkal !!!!
Ez egy igazságtalan, szemét ötlet!
| This discussion has been closed. |