Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Pap Angelina
Re: Re: kinek az ötlete?
#6: nemtomkivagyok - Re: kinek az ötlete?
Már ne hogy levonjanak 100 felett,Az a mocsok aki ilyent a közvélemény elé hoz.Akkor limitálják a béreket is,600 felett senki nekapjon,többet,akinek nem elég 100másik ember elfogadja.Mit akarnak,egyújabb 56-ot?Mert akkor én is kimegyek az utcára.
A tájékoztatás hiánya a legnagyobb próbléma!
Juhász Ágnes
Idén értem el ezt az összeget
Megtehetik ezt egyáltalán velünk? Fizettünk elég TB- t ameddig volt mukánk és dolgoztunk! ilyen pofátlan korrupt kormánya egy országnak sincs az biztos!
Megoldást!!!!
Szükség van rá, hogy a nyugdijunk védelmében összefogjunk!!
Mi keményen megdolgoztunk,azért,hogy kapjuk a nyugdìjat,mellette épìtettük az országot rengeteg társadalmi munkával.A mostani fiatalok kormánytagok,még nem is éltek,ők ne rendelkezzenek a mi megdolgozott bérünk felett!!!Tiltakozunk ellene!!!!
Ha nem a száz,- hanem a háromszázezer forint feletti nyugdíjakat csökkentenék, egyetértenék. A százezer forint viszont kis összeg, emeljék inkább, ne csökkentsék.
Vathy Zsuzsa.
Én nem tiltakoznék, ha az "irdatlanul" magas (800 e/Ft vagy az 1 - 2 M/Ft/mert van néhány ilyen) összegű nyugdíjakból nekem is "csepegtetnének" egy keveset a 40 éves munkaviszonyom után "élvezett" szégyenteljes nyugdíjamhoz. Ha az enyém is elérné, vagy egy kicsit meg is haladná a 100-ast, nem aggódnék, mert nem éppen az ilyen "sorstársaimtól" vennék el a 20 %-ot, ami összegszerűen nem is sokat segíteni rajtunk.
Legyünk tárgyilagosak: akik ilyen hatalmas járulékokat élveznek, azok bizonyára aktív korukban sem ici-pici fizetéseket tettek zsebre és koránt sem biztos, hogy minden tekintetben érdemesek is voltak ekkorra keresetre. Szégyenteljes ez az állapot, amikor hazánk polgárainak nagyobb része "tejben-vajban fürödve" dőzsől. a megmaradó rész pedig nyomorog, egyre inkább elszegényedik, de hősiesen viseli a politika és a bürokrácia által behatárolt, rátestált korlátozásokat, nehogy esetleg jobban is élhessen. A több százerer forintos nyugdíjak élvezői bizonyára nem keseregnek a néha nevetségesen alacsony fizetésekkel, keresetekkel rendelkező fiatal pályakezdő, vagy már több éve hivatásukat gyakorló diplomások, alkalmazottak, szakmunkások sorsa, jövője miatt, őket az ilyen állapotok k...ra nem hatják meg. azokat úgyis még és sokszor a nyavalyás nyugdíjaikból tengődő szülők, családtagok kénytelenek segíteni.
Részemről ennnyi a TILTAKOZÁS jogosságára vonatkozó vélemény.
| This discussion has been closed. |