Tiltakozzunk a nyugdíjak csökkentése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
2. A kormány elhibázott gazdasági működését nem a nyugdíjaknak a nyugdíjasok egymás közötti átcsoportosításával kell megoldani.
3. Az alacsony nyugdíjasok támogatása szociális terület, a segélyezésre állami forrásokat kell mozgósítani.
vagy ha dolgozott is minimálbéren volt bejelentve és a többit Én zsebbe kapta.Sok ilyet ismerek.Én nem azért dolgoztam túlóráztam ,hogy másokat eltartsam amiért én dolgoztam meg!
Nem fekete munkáskent dolgoztam segely es zsebbol voltak sokan es kinevettek azokat akik tisztessegesen adoztunk.most ez latszik az alacsony nyugdijaknál.ezt hozta a gazdaság szereploinek torvenyzelenul gazdagodása.Most is a kormánynak nem az egyeni gazdagodást kellene támogatni.
Bár az enyém még 80.000.-Ft ot sem éri el!
Ne fizessenek sem Ukránoknak, sem Románoknak! Akkor jut a Magyarországi magyarnak!!!!!
Egyébként is keményen megdolgoztam ezért az ellátásért! Több, mint 42 év és csak munkával (nincs benne GYED, GYES, munkanélküli ellátás!), táppénz is elenyésző! Utoljára 1986 évben voltam táppénzen! 1 hétig!
Hogy tehetnek 40 ledolgozott ev utan?Hol az arany Matolcsy beret nezve ! Undorito!
Re:
A véleményem az igen emelni kell sok embernek nincs százezer a nyugdija negyven év után sem pedig nem volt munkakerülő mert a tejelő kedves magánvállalkozó négy órákra jelentett be rengeteg ember és ezt a mindenkori kormány tudta, de örültünk ha dolgoztunk a gyerekeinkért is.Erről nem tehetünk az ellenőrzés tehet NAV stb. mert tudták mennyit csaltak a kis közép és nagyvállalkozók.üdv.Nagyné
Miért pont 100 ezer forint a határ?
Édesanyámnak és nekem is az özvegyi nyugdíjjal együtt éri el a 100 ezret!!!!
Re:
Nem akarok okoska lenni, de hogyan került elő ez a cikk? Az eredeti dátum 2012.februári?
Egyébként nagyon felhúztam magam rajta. Sok ember nyugdíja nem érné el a 100 ezer ft-ot ha nem kapná az özvegyit....
Ezt a sok mocskot akik ránk telepedtek nagyon ügyesen el kell takarítani,elszámoltatás után teljes vagyon elkobzást kell végre hajtani. Nem a nyugdíjat kell csökkenteni ha nem a csürhétől el kell venni amit munka kerűlőként kapnak az 5 millás fizetéseket azonnal le csökkenteni nekik 80 %-kal
A magánpénztárból is átléptem.
Ez szégyen és gyalázat amit ez a kormány művel.
Nem ezért dolgoztam éjjel-nappal. hogy elvegyék !! A mai világban 100-ból sem lehet rezsit fizetni, és enni is !! :(
Ez egy becstelen kormãny, amelyik minden regnálása alatt az emberektøl vonja meg a rokkant nyugdíjat, a törvenyeket VISZAMENŐLEGES HATÁLYÜ ÉRVÉNYESÍTÉSÉVEL RENDELKEZIK , S azoknak, akik kevés munkaviszonnyal rendelkeznek, v. a végzettségük okan a kisebb alapjœvedelem miatt kicsi nyugdíjjal rendelkeznek, így akarják rendezni a nyugdíjakat, hogy ellophassák az adönkat, oligarchákkal üzletelnek, s tōnkre teszik az ōsszes nyugdíjas megérdemelt jōvedelmét! GYALÁZATOSAK!!!!!!
Fizetni az 0tp.Faktoring elöirasokkal resazaletfizetest nemreg szabadultam meg a z evekig tartott letiltastol
| This discussion has been closed. |