Tiltakozunk az ebadó bevezetése ellen!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
01
Felháborít, hogy ennyi bőrt le akarnak húzni az emberről. Azon sem csodálkoznék, ha kiszámolnák, mennyi oxigént használunk el a légzés közben naponta és az után is adót vetnének ki.
Elegem van már a politikusok önkényes "demokráciájából". Az stimmel, hogy a többség megválasztotta őket, de nem volt olyan opció a lapon, hogy nem kérünk egyet sem!!
:@
...inkább a hajléktalanokért küzdenétek ennyire m@rha állatvédők...Lassan többet ér "nektek" egy állat élete, mint egy emberé...Nem mondom hogy nem szeretem az állatokat, sőt, de szerintem /és még sok ember szerint/ kezdtek kissé átesni a ló túloldalára...Nyugodtan jöhet az ebadó, legalább jobban meggondolják egyesek h 4-5 kutyát tartsanak, úgy hogy még a gazdájuknak sincs mit enni nemhogy a szegény kutyának...:S
Különben az állatvédelem nem zárja ki, hogy adott esetben az embereknek is segítsünk!
Re:
Én imádom a kutyáimat, de nehéz anyagi helyzetben vagyunk. A kutyáimat soha nem tenném ki az utcára, de sokan nem így gondolkoznak.
Re: Willowfrield
#136: - Te olyan vagy az irásodból itélve,hogy csak a szád nagy ,de senkin nem segitenél,még a hajléktalanokat is utálod ,hát még a kutyákat!Te egy nagyon gonosz lelketlen ember vagy!!!!!Mindent és mindenkit gyülölsz,csak magadat szereted!!Hogyan tudsz igy élni????
Re:
#25: - Most hol a fidesz aki sajnálja az embereket a szegény öreg néniket. Ellenzékben nagyon sajnálta az öreg néniket akiknek vizetdijat kellet volna fizetni,most az ebadó kivetésekor nem sajnálja? Hiszen ma egy ebet tartani fölér egy ebadóval.A szegény nénikék kénytelenek megválni hü társuktól, most nem salnálják öket,nem tartanak népszavazást hogya ki akar fizetni?
| This discussion has been closed. |
Most ép az ebadót találták ki, holnap más jut az eszükbe.
Nagyon sok kutya lesz az utcán ezután hiszen már most is sok kóbor gazdátlan eb van.
Az önkormányzatok élni fognak ezzel a lehetőséggel és befogják szedni ezt az adót is.
Én már sokaktól hallottam, hogy nem fognak fizetni mert nincs miből. De ha gyerekeket megkergeti esetleg meg is harapja a beoltatlan kicsapott kutya az utcán iskolába menet azon majd el lehet gondolkodni.