Tiltakozunk az alternatív oktatás ellehetetlenítése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#27 May 22, 2016, 06:37
A lányom olyan iskolába járt, amilyenbe szerettük volna. Szeretném, ha az unokám szintén a legjobb helyeken tanulhatna, nem pedig ott és azt, amit az aktuális kormány erőltet.
Vendég#28 May 22, 2016, 20:57
Waldorf suliba jarnak a gyerekekek.
Vendég#29 May 23, 2016, 21:41
Három gyerekem alól húzzák ki a talajt.
Vendég#30 May 24, 2016, 15:37
Azért írtam alá, mert ez természetes: alá kell írni.
Az már csak hab a tortán, hogy pedagógus vagyok - szerintem normális - , és mint ilyen minden fajta alternatív iskola létjogosultságát támogatom.
Az már csak hab a tortán, hogy pedagógus vagyok - szerintem normális - , és mint ilyen minden fajta alternatív iskola létjogosultságát támogatom.
Vendég#31 May 25, 2016, 03:37
Ehhez a petícióhoz nem kell kommentár azt hiszem. Mindezt azok teszik velünk, rabolják el a gyerekeink unokáink jövőjét akik valaha a mi pénzünkön még ingyenesen tanultak. Kell ehhez többet hozzáfűzni ? Bár én szerencsés helyzetben vagyok mert mindhárom gyerekem elhagyta az országot ökrökre , így a kései leszármazottaim legalább biztonságban , jólétben és demokráciában tudnak élni . Mindennek ellenére úgy érzem hogy fel kellett emelnem nekem is a szavamat és aláírni a petíciót annak ellenére, hogy engem illetve a leszármazottaimat többé már nem érintik az események.
Vendég#32 May 26, 2016, 14:30
viktor és bandája húzzon el
Vendég#33 May 27, 2016, 13:00
mert gyermekem van és nem szeretném hogy olyan élmény legyen majd számára az iskola mint nekem volt az államiban
Vendég#34 May 27, 2016, 16:51
Felháborítónak tartom az államosítást.
Vendég#35 May 27, 2016, 20:05
Szükség van az oktatás sokszínűségére, szabadságára!!
Vendég#36 May 28, 2016, 08:06
Mi is alternatív pedagógiai elvek alapján élünk, dolgozunk az óvodánkban!! Szükség van az oktatás sokszínűségére, a pedagógiai szabadságra! Mert minden gyerek más!!
Vendég#37 Jun 02, 2016, 13:45
Stefán mariann vagyok a Magyarországi Montessori Egyesület elnöke. 1990 óta a Montessori módszert alkalmazom a tanításomba ill a magyar Montessori intézmények szakmai támogatója, alakulásuk segítője, szakmai vezetője vagyok. mivel a fejlett országokban és hat kontinensen a Montessori módszer ill. az alternatív módszerek a nevelésbe, oktatásban kiemelt szerepet kaptak, fontosnak tartom és a gyakorlat is ezt igazolja hogy az oktatás területén a XXI. században megálják a helyüket a jövő generációjának nevelésében, oktatásában.
Vendég#38 Jun 04, 2016, 16:48
Egy demokráciában nem így működnek a dolgok. Mindegy, hogy állami iskola vagy alternatív. Az embereknek joguk van azt választani, amit szeretnének. A kormány dolga nem az, hogy beszűkítse a választási lehetőségeket. Feladata viszont a színvonalas oktatás feltételeit biztosítani. Ez sehol nincs meg. Csak rombolnak.
| This discussion has been closed. |
Minden demokráciaellenes lépés ellen tiltakozom - ahogy tőlem telik.
Az "csak" egy plusz, hogy az unokáim lassan iskolakorba kerülnek, és rettegek, hogy fogják őket tönkretenni a jelenlegi (és még hova romló!) rendszerrel, tanananyaggal.