Tiltakozunk Aranyi János gyepmester működése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Tul sok ver tapad a mocskos kezeidhez!!! Remelem egyszer teged is utoler a sors keze.
Ha az állatvédelmi törvényt sértő cselekedeteket tesz az illető, miért nem tesztek ellene feljelentést a rendőrségen? A petíciót aláírtam, de szerintem nem ez a célravezető út....
NEM EMBER AZ, AKI NEM MENTI, HANEM PUSZTITJA AZ ÁLLATOKAT.
GYEPMESTERI TELEPEK SZÜNJENEK MEG, HELYETTE ÁLLAT OTTHON LEGYEN A NEVE, AHOL A SZERENCSÉTLEN KIDOBOTT, MEGKINZOTT ÁLLATOK, HA NEM KELNEK EL, EGY VÉGSÖ SZERETÖ OTTHONBAN ÉLHESSÉK LE ÉLETÜKET: MEGFELELÖ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, NEM EGY KIS HIDEG KETRECBE BEZÁRVA, MINT ARANYINÁL, AKI AZ ÉLELMEZÉSÜKRE KAPOTT PÉNZT A SAJÁT ZSEBÉBE TETTE. AZ ÁLLATOK KIVÁLTÁSA, NE LEGYEN CSILLAGÁSZATI ÖSSZEG, MERT AKKOR BIZTOS, HOGY NEM KELNEK EL, PEDIG RENGETEGEN VANNAK AKIK SZERETNÉNEK SZERETÖ GAZDIHOZ KERÜLNI EGY ÉLETRE !! <3 LEGYEN TÖBB GONDOZÓ AZ OTTHONOKBAN, NE CSAK 1; AKI HETENTE KÉTSZER ETETI ÖKET, MINT ARANYI TESZI :( NEKIK MINDENNAP SZÜKSÉGÜK VAN RÁNK, BENNÜNK VAN MÉG BIZALMUK, AMIT A ROHADÉK GAZDÁIK ÖSSZETÖRTEK BENNÜK <3 <3 IRJÁTOK ALÁ MINÉL TÖBBEN !!! <3 <3 <3 <3 <3
Re:
ROHADÉK GYEPMESTEREK , ÁLLATKINZÓK ÉS GAZDÁK, RESZKESSETEK !!!!
FELAKASZTANI BENNETEKET NYILVÁNOSAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aláírtam!
Aradi
Hamarosan eljön az idő...emlékezz te véglény, szégyen volt, hogy éltél!
Nincs más nekem csak a farock!
Ez a sok dumagép szájkaratés egy-egy állatot haza is vihetne magához.
Talán egyhülne a feszültség, ha mással lennének elfoglalva!
A sok ilyen-olyan korcsot nem kéne mások adóforintjából ápolgatni, etetni, gyógyítgatni, fizessék ki Önök Uraim, saját zsebből és gondoskodjanak róla nyugodtan, semmi közöm hozzá.
Örülök, ha a családom ételét, orvosi ellátását fedezni tudom 37 év munkaviszonnyal a hátam mögött, 55 évesen.
Majd pont mások felelőtlenül kitermelt kutyaszaporulatán fog megszakadni a szívem!
Most pedig lehet "kuvaanyázni", mint ahogyan az ilyen fórumokon az ilyen lények általában teszik.
Megszívlelendő!!!
MEG KELL SZÜNTETNI MAGYARORSZÁGON A SINTÉRTELEPEKET ÉS A KEGYETLEN, BUTA, PRIMITÍV SINTÉREKET!!!Aki ezzel egyetért, jelölje magát ebbe a Facebook-csoportba!!!
senkRe: Nincs más nekem csak a farock!
#21: Kopaszkutya - Nincs más nekem csak a farock!
senki sem kiváncsi a véleményére.
| This discussion has been closed. |
Ukrajnában az első árokig kísérném,ott lőné fejbe a köcsögöt. Remélem olvasod a kurva anyádat.