Tiltakozunk Aranyi János gyepmester működése ellen!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Én is tiltalokozom ellene, aláírtam! De ki csinálja helyette? Melyik állatvédő szervezet! Nem vállalják fel! Először meg kellene győződni, hogy van-e állatvédő szervezet aki felvállalja azt a 300 helyiséget akivel szerződése van, vagy még rosszabb lesz, mert csak a Aranyi fajtája vállalja fel, akinek már így is van 100- 200 helyiséggel szerződése, és a pénz miatt el fogják vállalni, de ott a kutyák egymást ölhetik meg, mert nincs annyi hely sehol, ahol ennyi kutyát el tudnának helyezni! Itt még csak humánus altatásra sem lehet számítani! Ilyen téren ÓRIÁSI a probléma!Hozhatnak minden évben új törvényeket, de ha nincs ellenőrzés,betartatás, bűntetés, így nem ér semmit! 40 kutya bekerül hozzánk havonta. a 10 %-ba ha van chip! Ha bevezetik , hogy tilos lesz a láncon tartás, hova kerülnek azok a kutyák, ilyen aranyi féle sintér telepekre, ahol biztos halál vár rájuk!!!! Először meg kellene teremteni a feltételeket, a kutyák elhelyezésére és utána hozni a törvényeket, de azokat is csak akkor, ha utána ellenőrzik és bűntetik a törvényszegőket!
Re: Nincs más nekem csak a farock!
#21: Kopaszkutya - Nincs más nekem csak a farock!
A sok hülye gonosz embert sem kellene mások adó forintjain gyógyítani.akik kész akarva tették tönkre az egészségüket...
De az állatok nem saját maguktól születtnek halomra..és kerülnek utcára..az emberi nem törődömség,és butaság miatt..
| This discussion has been closed. |