Tiltakozás az 5G bevezetése ellen.
5G petíció
Felhívom a Tisztelt aláírók figyelmét a Petíció további aláírók felé történő kiterjesztésre a petíció hirdetési lehetőségével, például: 5€=3000 ember felé történő reklámozás a petíciók. com honlap kezelője által Üdvözlettel: Kiss István
This comment has been removed by the person who wrote it.
Kedves Ágnes! A Peticiok.com-ál ,tehát ezen az internetes oldalon több falta elnevezéssel, de lényegét tekintve azonos tíltakozásokat indítottak mások az 5G bevezetése ellen.Ezekre gondoltam.
Re: Tiltakozás az 5G bevezetése ellen.
| 2 255 | Állítsák le az 5G bevezetését mert így egy emberkísérlet | 2019-06-22 | 2020-04-13 |
| 13 501 | Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen! | 2019-09-28 | 2020-04-13 |
Üdvözlettel:
Kiss István
Továbbiakat a Peticiok.com keresővel lehetne megtalálni, de azt meg én nem talláltam most meg (elnlzést kérek)
2 számú közlemény: Csatlakozási felhívás
Tisztelt Aláírók!
Köszönöm az eddigi aláírásokat. Aki többet is kívánna tenni az ügyünk érdeképben, annak javasolnám, hogy a Fb.oldalon a STOP-5G Magyarorság 2 csoport oldalon kérhet, az ott megadott e_mail címen levél-tervezetet, melyet el lehet jutatatni a települése Polgármesteréhez, ha lehet delgáció álltal.