Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen!

Felszólítjuk Magyarország Kormányát, és illetékes szerveit, hogy állítsák le az 5G rendszerének magyarországi bevezetését. Állítsanak fel egy független szakértőkből álló bizottságot, valamint vegyék figyelembe a nemzetközi szakemberek és kutatások eredményeit. "Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. …."

"Azonnal nevezzenek ki – az ipar befolyásától mentesen – nemzetközi, független,
ténylegesen pártatlan, érdekellentétektől mentes EMF és egészségügyi tudós csoportokataz RF sugárzással kapcsolatos új nemzetközi biztonsági szabványok kidolgozása érdekében, amelyek nem csak a teljesítményen alapszanak, figyelembe veszik az összesített kitettségek, és amelyek védelmet nyújtanak az összes egészségügyi és környezeti hatások ellen, nem csak a termális és az
emberekre gyakorolt hatások ellen."

Magyarország is csatlakozik a nemzetközi felhíváshoz!

„Az ENSZ, a WHO, az EU, az Európai Tanács és minden nemzet kormánya figyelmébe,

Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő RF sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….

A Tárgyak Internetéhez (IoT) szükséges hatalmas mennyiségű adatok továbbításához a rendkívül magas frekvenciájú (3,5-7,5 GHz) 5G milliméteres hullámokat használ majd, amelyek tömör anyagon keresztül gyengén hatolnak át. Emiatt a világon az összes városi területen minden 100-200 méteren bázisállomást kell majd kialakítani. Az előző generációs vezeték nélküli technológiákhoz képest, amelyek esetében egyetlen antenna közvetít nagy területen, az 5G bázisállomások és 5G-s eszközök számos, „többfázisú antennarendszerekbe rendezett antennát” 2,3 alkalmaznak, amelyek együttműködve fókuszált, irányítható lézerszerű, egymást nyomon követő sugarakat bocsátanak ki.”

A felhívás teljes szövege az alábbi linken érhető el magyarul:

https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5dbf71d90ba1c504eca16512/1572827613450/Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%C3%A9s+-+%C3%81ll%C3%ADts%C3%A1k+le+az+5G-t+a+F%C3%B6ld%C3%B6n+%C3%A9s+az+%C5%B1rben.pdf?fbclid=IwAR1gZyUuL7C0Mb40xvbKkB4XX0QT4GJbks4MDMRsranP5mJuSQqCbscSD-E

Írd alá a nemzetközi petíciót, amelyet az EU-hoz és az Európai Tanácshoz eljuttatnak!

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

A petícióval a Civilek az 5G mentes Magyarországért közösség jár el.

Csatlakozz hozzánk: 

https://www.facebook.com/civilekaz5gmentesmagyarorszagertstop5g/?modal=admin_todo_tour

A mellékelt mappából letölthető a Civilek az 5G mentes Magyarországért tanulmánya.
A jegyzet tartalmazza azt a 34 oldalas összegzést, amely a kifogásunk az 5G bevezetésével kapcsolatban,(leginkább, hogy semmilyen vizsgálat nem történt) illetve annak jogalapját, hogy egy település hogyan mondhat NEM-et az 5G-re. Küldd el Te is a Polgármesterednek!
 
Olaszországban 382 település mondott NEM-et, és egyre több ország leállítja vagy minimum moratóriumot kér!
 


Kapcsolatfelvétel és a petíció további szervezése a stop5gmagyarorszag@gmail.com címen történik!


Civilek az 5G mentes Magyarországért    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Petíció aláírása

Aláírásommal elfogadom, hogy Civilek az 5G mentes Magyarországért láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák:
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...