Állítsák le az 5G bevezetését mert így egy emberkísérlet

A világban több mint 48 ezer tudós kéri az 5G bevezetésének leállítását. A felhívás leírja: „Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G-, 3G- és 4G-hálózatok mellett. E sugárzás bizonyítottan káros az emberekre és a környezetre. Az 5G bevezetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amit a nemzetközi jog bűncselekményként tart számon.”

„Egyelőre nem lehet azt mondani, hogy az 5G-hálózatok valódi egészségügyi kockázatot jelentenek az ember számára, de az ellenkezőjét sem lehet egyértelműen kijelenteni. Ehhez hosszabb időt felölelő vizsgálatok kellenének, ám ilyen hosszú kísérletekre a bevezetés küszöbén már egész biztosan nincs idő” – mondja Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sugárbiológiai és sugáregészségügyi főosztályának illetékes osztályvezetője.

Írjuk alá ezt a petíciót, hiszen ez közös érdekünk!

Az aláírással felhatalmazom Flavian petíciókészítőt az ezen az űrlapon közölt információim átadására az ügyben illetékeseknek.