Tiltakozás a roma gyerekek szegregációjának legalizálása ellen
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
ködfelhő
Az a baj, hogy akik védik a romákat, azok nem élnek a közvetlen környezetükben, nem volt roma osztálytársuk, vagy nincs teli a falu, városrész, és csak azt látják, hogy jajj bántják őket, aki ismeri a fajtát, az nem írja alá... Most jöhetnek a kommentek, hogy én ismerek, nem egy hanem több kedves romát is... ugyan már... kívánom, hogy tudja meg mindenki, mikre képesek.. és nem akarok most nyomdafestéket nem tűrő szöveget írni
A szegregéció nem faji, hanem tudásbeli különbségek alapján, nem mesterségesen, hanem természetesen történik a legtöbb helyen. Ha a gyengébb osztályokba 90%-ban cigányok járnak, az nem rasszizmus miatt van és nem úgy kell ellene tenni, hogy visszadobáljuk őket erős osztályokba az egyenlőség jegyében.
Igen is jó az iskolai szegregáció. A lemaradott gyermekek így nem húzzák magukkal a többit és a saját szintjükhöz mérten tanulnak. Ez nem faji alapon megy... Jó pár évig dolgoztam iskolában, nekem elhihetitek.
| This discussion has been closed. |
Re:
#11: -
Senkit,soha ne lehessen megkülönböztetni a származása miatt !
Helyes, ezzel egyetértek! Származása miatt ne, de viselkedése miatt nagyon is de!