Peticiok.com

PETÍCIÓ a rezsim megdöntéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Wahlin31#201 Sep 11, 2016, 20:06

Re:

#190: -  

Egyetértek a felsorolt személyekkel.

Vendég#202 Sep 11, 2016, 22:29
Ugy gondolom hogy nem megbeszelni kell a problemakat hanem intezkedni kell addig amig nem keso . NEM LETEZIK HOGY NINCS AZ OSZAGBA OLYA VAGY OLYANOK AKIK AZ ORSZAG es A NEP SORSAT NEM IGY IGAZGATNAK.Nem tebolyodott aggyal szorakozast csinalnak a feleloseg teljes megbizsasukbol. Szegyelje a pofajat vala mennyi. Ocsmány féreg és parazitak.
Vendég#203 Sep 12, 2016, 06:02
Mert látható,hogy ez a kormány a diktatúra megerősödését szolgálja
Vendég#204 Sep 14, 2016, 11:54
A hatalomban lévők elzavarása, a népakarat érvényre juttatása a cél! Rendelkezik az ország olyan szellemi tőkével, hogy egy szakértői kormányt fel tud állítani!
Vendég#205 Oct 04, 2016, 13:53
Mert egyet értek vele.
Vendég#206 Oct 04, 2016, 14:40
Azért írtam alá a petíciót, hogy végre történjen már valami jó, ebben az Országban. Nem lehet életnek nevezni ,amit az átlagemberek élnek.Nyomorúságos bérekért agyonhajszolt családapák, anyák, nélkülöző gyerekek. Elég volt a jogtiprásból, hazugságból, békét nyugalmat ,biztonságot szeretnénk!
Vendég#207 Oct 04, 2016, 15:47

Évek óta ezt szajkózom.  Ez a dilettáns kormány a jó szakembereket félreállította, s helyettük egy félanalfabéta társasággal töltötte meg a kormányt. Elég, ha Szíjjártóra, Kósára, Tuzsonra gondoltok.

Vendég#208 Oct 04, 2016, 20:55
A devizahitelesekkel mint én is valami jogszerűt kellene kezdeni. Felvettem 12 millió Ft-ot, 2,5 év alatt visszafizettem több mint 3,5 millió Ft-ot, a 110 ezer Ft-os ,több mint 240 ezer Ft lett belebuktam. A lakásaimat elárverezte a bank közel 26 milliós értéket képviselt. és még mindig tartozom neki közel 20 millió Ft-al, ez egy vicc. Probáltam eszközkezelő programtól kezdve mindent még mindig harcolok az OTP Faktoringgal. 2013 júniusa óta az OTP saját háttércége sem utalta át a pénzt a Faktoringnak és nálam kegyeg a kamat azóta is. A második lakást most júniusban árverezték el és Sóvári végrehajtónak nem volt ideje a befolyt összeget átutalni október 4-ét irunk.
Vendég#209 Oct 05, 2016, 06:06
Azért,mert gyűlölöm azt a politikai szisztémát,amit a jelenlegi kormány képvisel.Gyűlölöm,hogy a nem aszerint cselekednek,amiért meglettek választva.Hogy az országra szabadítottak rasszista elemeket,akik tele vannak gyűlölettel,más fajú emberek iránt és ezt kifejezésre is juttatják.Hogy az általunk választott kormány ebben a közegben érzi jól magát,sőt ők is generálják ezt az állapotot,egymás ellen uszítva népcsoportokat.Hogy kizsákmányolják és kihasználják a magyar országon élő rájuk bízott embereket/ közmunka/,hogy a létminimum aljára sodorják őket.E miatt sokan mély szegénységben élnek,a napi szükségükre sem telik.A magukat piedesztálra emelt személyek,dőzsölnek,uraskodnak,basáskodnak,lopnak/nem keveset/ és óriási mértékben hazudnak!
Vendég#210 Oct 05, 2016, 13:28
Mert bár funkcionárius vagyok egy városi Fidesz szervezetben, tagadom, hogy ennek a hatalomnak bármi köze lenne a párthoz. Egy kisszerűségében frusztrált, szerényen berendezett agyú akarnok, és hataloméhes barátainak romboló tevékenysége, uralma az évtizedek alatt elgyávult és rémségesen elbutult többséggel szemben. A tragédia már megtörtént, az újjáépítést kellene elkezdeni. Elhitetni az emberekkel, hogy nem politizálni kell, hanem küzdeni a saját és szerettei érdekeiért. Csak azért, de azért nagyon!
Vendég#211 Oct 05, 2016, 15:34
Lopás,hazugság,korrupció, az emberek kisemmizése,rokkantak,nyugdíjasok ellehetetlenítése.
Fidesz úrizálása miatt.
Vendég#212 Oct 06, 2016, 19:14
Kettő megoldás létezik.
Vagy negyvenezer Ember marad napokon keresztül a Kossuth téren, s létrehozza a Forradalmat, vagy egyszerűen ("likvidálja"- (mesterlövész-nálam lehet érdeklődni-) megszünteti!!!
Vendég#213 Oct 08, 2016, 17:58
Egyetértek!
Vendég#214 Oct 08, 2016, 17:59
Azer mert en is igy gondolom,talan igy kikaszalodhatunk a pocegodorbol
Vendég#215 Oct 09, 2016, 04:32
Mivel kétségbeejtő az ország helyzete, nem látok más esélyt a megoldásra. Javaslom még, hogy e kormány tagjai - azonkívül, hogy demokraták - ne lehessenek semmiféle pártnak tagjai.
Vendég#216 Oct 09, 2016, 04:38
Felháborít amit megenged magának ez a kormány!
Vendég#217 Oct 09, 2016, 06:00
Règóta az a véleményem, hogy ami a parlamentben a mi pénzünkön történik az maga vicc. Az ellenzék nem csak most,de a 90 évek óta, mióta ez a nagy úgynevezett "demokrácia" van kelléknek van, hiszen nem sokat tudnak tenni. Szerintem nincs a pártoknak helye a vezetésben a kormányban. Az ország vezetését szakértőkre kell bízni, partoktól függetlennül nem pedig párt katonákra. Engem az is zavar, hogy megválasztjuk a képviselőt, s ahogy bejutott, úgy rögtön a nép képviselet felejtve már csak a frakció fegyelem létezik. Szerintem, de lehet, hogy rosszul gondolom az ellenzék akkor tudná a nevének megfelelően betölteni a feladatát, ha két kamarás lenne a parlament. Akkor talán valóban tényleg valódi egyeztetések lennének a parlamentben, s kénytelenek lennének az megegyezésre. Ami talán a mi és az ország hasznára vállna.
Vendég#218 Oct 09, 2016, 06:19
Ez a Fidesz Maffia kormány ,nem csak a sajtó szólás szabadságát akarja eltörölni,hanem az emberekét. is..
Vendég#219 Oct 09, 2016, 07:18
Mert rohadtul elegem van a rabló, korrupt, undorító fideszből.
Vendég#220 Oct 09, 2016, 08:43
Mert tökéletesen egyetértek a leírtakkal!
Vendég#221 Oct 09, 2016, 09:16
Hajrá! Sok sikert!
Vendég#222 Oct 09, 2016, 11:27
Mert betelt a pohár!

Vendég#223 Oct 14, 2016, 12:30
Azért írtam alá ezt a petíciót, mert elfogyott a türelmem és azt hiszem már mindenki így van vele.Nincs egy megfelelő ellenzéki párt sem, akire szavazni lehetne.Sajnos a bizalom is hiányzik,mert csak addig ígérgetnek amíg a jó nép rájuk szavaz, utána pedig csak a saját meggazdagodásukkal törődnek. El kellene számoltatni az összes 27 év alatt működő kormány tagjait,és vissza az államkasszába a lopott pénzt.
Vendég#224 Oct 25, 2016, 20:36
Mert elegem van a naplopo bandábol aki az országot irányitsa .. . . ill.szétlopta!
Vendég#225 Oct 26, 2016, 10:14
Azért írtam alá, mert megérdemelne végre ez a kis ország egy olyan vezetőgárdát, akik szakértők, gerincesek, tisztességesek, minden tudásukat és erejüket Magyarország érdekébe állítanák! A tolerancia, az empátia, az emberiesség fő tulajdonságaik között vezető helyen álljon!
A becsület ne csak egy szlogen legyen, de lépten-nyomon találkozhassunk vele.
Talán akkor nem maradna Magyarország a négy millió koldus országa!