TABÁN megmentése
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
vendég
Ha kell megyünk ahányan kell. Viszem az árnyékomat is :)
De tényleg!!! Menjen már el az egész Tabán és a Naphegy lakossága erre a felvételre!!!
Azt hiszem lesnének egy nagyot a Nagyok!!! Erre tuti nem számítanának. A gyerekekről is lehetne egy riportfilmet forgatni. Ők nagyon őszinték még. Olyan beszólásokat mondanak, amit mi nagyok csak körülírva mondunk ki. Belőlük meg dől a kriktika és nagyok cukik, amikor fel vannak háborodva :)
csá
Bojár találta ki a "kihasználatlanság" kifejezést, hogy a privatizációnak megágyazzon, ezt öntötte le ezzel a borfalu öntettel. Egyébként piknikezni addig tudsz ott, amíg rá nem teszik a kezüket.
Ha ez segít fordítok, jól értek újbeszélül:
A park "kihasználatlan" = nincs beépítve (miért is kellene???).
Hasznosítani kell = el kell adni a haveroknak és ők majd beépítik.
Ez az amit nem fogunk hagyni.
Valahol azt is olvastam, hogy teljesen üres délelőttönként a Park. Igen? Talán azért, mert az emberek dolgoznak, a gyerekek pedig iskolában vannak?! Melyik park van zsúfolásig tele mondjuk kedden 11-kor?! Erre mondják azt, hogy "előbb gondolkozz, aztán beszélj"!
A Tabán marad!
Ne keverjük bele a politikát, miért ne lehetne végre civil összefogás? Azért megjegyzem: sok olyan érv hangzik el, amit az I. kerület vezetésének szája íze szerinti, miért nem akadályozzák meg ők ezt? Nekik kell az engedélyt kiadni majd, és a fővárosnak, szóval aki tiltakozik, csak tudja, kik ellen tiltakozik.
Ezt a parkot nem szabad megbolygatni. Jelezzük, hogy bármi történik, kiülünk a fűre, és nem megyünk el.
Helyette a Várkertet hozzák rendbe, ott lehetne néha vásár is, egye fene.
Kérdés
Két kérdésem lenne.
Mennyire valószínű, hogy az itt "aláírtat" elfogadják?
Mert sajnos sezrintem ezt nem fogadják el hivatalosnak.
Vitt be már valaki pld. Naphegyre a Nyárs utcai óvodába aláíróívet? /A héten van oviba jelentkezés./
Mi hétköznap is ki szoktunk menni.Pld. Nagyon jó volt 2 hete sárkányozni is. Gyógyulófélben voltunk, ezért délelőtt 2 gyerekkel.:)
A Naphegyi játszótér du. 4 után tömve van és nyáron napos, labdázni se lehet a sok gyerek miatt.
A Czakó sportpálya szinte mindig edzés van- kis játszótér megszűnt ott...
Maradt nekünk a Tabán. Most már az se lesz????
Kellenne egy levlista, illetve aláírás konkrét időpontjait, helyszíneit valahol meghirdetni.
Jó ötlet a Nyárs utcai óvoda. Küldök szívesen ívet, ha bemenne oda.
Re:
Skorpió, Beatrice és Edda koncerten!!!!!
NAGYON JÓ VOLT!!!!!!!!
[email protected]
A tabán egy csendes parkos élhető városrész a történelmi negyedben. Semmi szükség, hogy idehozzák a szokásos vurstli hangulatot kocsmákkal amit csak külföldiek látogatnak! Olyan kevés parkos rész maradt Budapesten most ezt a kellemes kis zöldet is lebetonoztatnák.
Nem értem, hogy miért sírják vissza a régi Tabánt, amelyet már csak könyvekből, fotókról ismernek. Sajnálom, de a régi Tabánt visszahozni már nem lehet, az már történelem. A mai generációnak már nincs is semmiféle érzelmi kötődése a régi Tabánhoz.
A turistáknak pedig van elég pénzük, hogy felkeressék 22 híres bortermelő vidékünket pl. egy körutazás keretében.
Ha Bojár úr és munkatársai mégis szeretnék az elképzelésükkel Budapestet gazdagítani,kérem Őket,hogy keressenek egy másik helyszínt, mert biztos van olyan hely, amely hasonlóan szép, talán nincs ennyire belakva, és egy ilyen beruházás annak a területnek értékére válna.
VIGYÁZZUNK A VÁROS ÉRTÉKES ZÖLDTERÜLETEIRE
Re: Re:
Sziasztok !
Húsvét előtt óta van a Nyárs u.-i oviban aláíróív, csak sajnos nem proagálják nagyon, a zsibongóban levő kisasztalra van letéve, a faliújság alá. Ma néztem, nincs rajta félig se aláírás...:((
Fiatalként sokat jártam oda koncertekre.
Május elsején is kint voltam a feleségemmel Veres Ildikó Tozyné-val.
Török Ádám, Skorpió,Beatrice és az Eddán
| This discussion has been closed. |
A jelszó tehát: A TABÁN A GYEREKEKÉ!
És nagyszerű, hogy a tabáni kutyások olyanok, amilyenek: http://tabanikutyabaratok.com/
Kicsit lejjebb görgetve ott az ő petíciójuk is.)