Származás nélküli lovakkal is lehessen lovagoltatni
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
viselkedésük megbízhatóságuk és egészségi állapotuk alapján.
Pld..van full papiros angol telivérem nem ültetnék rá csak jól képzett
lovast. Van o ás sütésü lovam bárkit rá lehet ültetni.nem papír függő.
könnyen kezelhetô és nagyon megbízható.
100%-ból 10% a tiszta vérű lovaknál a nyugodtság ! A legtöbb tiszta vérű ló vagy öreg,sánta és ezért nem rohan el a lovasával.
Magyarnak mondott kormányfő !!
Téged kellene már selejtezni,tenyésztésből kivonni ! Azóta amióta Te vagy a porondon hozod a jobbnál jobb törvényeidet ! A kisembereket teljesen ellehetetleníted, a házaiktól, vagyonaiktól, állataiktól megfosztod ! Mi Magyarok vagyunk és nem a te szolgáid ! Származásod nem TISZTA VÉRŰ !! Mi Magyarok Magyar kormányfőt akarunk !! Menjél vissza a fajtádhoz !!
Re: Petició - kiegészités
Ezt a kiegészítést hiányoltam én is eddig. köszönöm, hogy ide leírták. Szerintem így teljes a petíció. Vezessék ki a jelenlegi rossz rendszert, hogy ne legyen ezután értelme a zugcsikók tenyésztésének, de meglévő, jól használható állatok életét se vegyük el értelmetlenül, egy rosszul megfoglamazott rendelet miatt.
Re: Re: Petició - kiegészités
#40: - Re: Petició - kiegészités
így van ez lenne a korrekt szabály, és ne keverjük a szezont a fazonnal, tehát a tenyésztést ne keverjük bele a vendéglovagoltatással járó szolgáltatásba. Legyen ellenőrizva a ló, hogy ne fordúljon elő olyan eset amiket sajnos manapság egyre többet látni, hohy lovardákból az éhenhalás szélén álló lovakat koboznak el, ezzel egyetértek, a ló legyen jó körülmények közt tartva, de könyörgöm, nehogy származás alapján döntség már el az alkalmasságot. A tenyésztés, és a zugcsikó visszaszorítása más téma, szabályozzák le más rendeletekkel.
A durva párhuzamért elnézést, de engem kísértetiesen emlékeztet a nürnbergi törvényekre ennek az egésznek a logikája...
Na ezt kellene megtanítani az embereknek nem az eredmények hajszolását.
Tudnék rá példát mutatni.
| This discussion has been closed. |