Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
üdvözlettel:
Fekete Anikó
László
Én, már felvettem a kapcsolatot Palotás János cégével, regisztrálni kell, 72órán belül hívnak, vagy mail-be keresnek!
vendég
A beszámolók szerint több ezren vannak akik károsultak. Ezek után nem értem miért csak alig több mint ezren írták még alá ezt a petíciót. Komolyabb szervezkedés kellene, hogy követeljük vissza azt ami jogosan a miénk! Napok óta nem hallani semmit csak milyen veszteséget okozott a Questor de konkrétan semmit nem mondanak, hogy mi lesz a károsultakkal. Sokan csak ülnek és várják a csodát, hogy majd becsenget a postás.
A petíció hozzászólások fele csak arról szól, hogy ki mennyire károsult, de konkrét cselekvésről nem beszél senki.
Eközben Tarsoly nyugodtan társalog a focistái között. Azokat nyugtatja, de a károsult emberek elé nem mer kiállni, hogy hol a pénz. A bilincs a kezén még mindig nem kattant!
Kedves 181-es vendég!
A Quaestor károsultak hivatalos oldalán a facebookon nyomon követheti a konkrét cselekvéseket.
Facebookra mindenki, aki tud!
Re: Re:
"alacsony kockázatúnak minősítette a kötvényeket, és elmondta, hogy van rá BEVA garancia."
Szerencsére azt, hogy alacsony kockázatúnak minősítették lehet hanegfelvétel nélkül is bizonyítani!
A quaestor oldalán a mifid tájákoztatót kell keresni!
Re:
Hol lehet regisztrálni és ki az a Palotás János és miben tud segíteni ?
Köszönöm Erzsi
Nyugdíjas vagyok, összes megtakarított pénzem oda van befektetve öregkoromra.
| This discussion has been closed. |
Hitelt nem kívántam felvenni - érthető körülmények miatt -, és keményen spóroltam, hogy meglegyen.
A lakás vásárláshoz most kellene felvennem a pénzt. Az első részletet május 9-én. A megtakarítást 6 hónapra kötöttem le, hogy megfelelő időben hozzáférhessek.