Petíció a nemzeti zenekarokért és előadókért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#101 Sep 02, 2011, 22:43
Ideje lenne már,hogy nemzeti zenekarok, előadók szerepeljenek a közszolgálati csatornákon!
Vendég#102 Sep 03, 2011, 18:11
éljenek a nemzeti rock zenekarok!És szebb jövőt mindenkinek!!!
Vendég#103 Sep 04, 2011, 01:19
Sajnos, ezekben a közszolgálati médiumokban üllő embereknek nincs nemzet tudatuk, de nem is akarják hogy bárkinek is legyen !
Vendég#104 Sep 04, 2011, 12:57
"Csak úgy lesz egyben a test és a lélek,
Hogy törvénnyé válik ami érték volt rég
Hisz attól lesz örök és élő a nemzet,
Hogy magyar a kezdet, és magyar a vég"
Nyerges Attila Ismerős Arcok
Hogy törvénnyé válik ami érték volt rég
Hisz attól lesz örök és élő a nemzet,
Hogy magyar a kezdet, és magyar a vég"
Nyerges Attila Ismerős Arcok
Vendég#105 Sep 09, 2011, 12:01
Szebb jövőt! Ebben is! :)
Vendég#106 Oct 14, 2011, 19:11
Minde féle ügyet támogatok, ami NEMZETEM javát szolgálja! Ezt is!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Vendég#108 Jan 14, 2012, 15:58
Jegyezd meg, jól míg a föld kerek, mindig lesznek bőrfejek;-)
Vendég#109 Mar 01, 2014, 21:21
Kedves Tamás!
Most vettem észre a petíciót és aláírtam.
De meg kell,hogy mondjam: én a kádári időkben tiltott T-s voltam a verseim politikai jellege miatt.
Többen most is érvényesülnek azok közül, akik az akkori fennálló politikai hatalommal szemben minimum lojálisak voltak.
Érdekes módon, bár sok portálon, e-hírlevélben, levlistán és írott újságban megjelentem már a nemzeti-radikális verseimmel és egyéb társadalomkritikai írásaimmal, mégis (néha) valahogy' úgy érzem, mintha megfagyna körülöttem a levegő és igyekeznek valahol valakik visszanyomni.
Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László
Most vettem észre a petíciót és aláírtam.
De meg kell,hogy mondjam: én a kádári időkben tiltott T-s voltam a verseim politikai jellege miatt.
Többen most is érvényesülnek azok közül, akik az akkori fennálló politikai hatalommal szemben minimum lojálisak voltak.
Érdekes módon, bár sok portálon, e-hírlevélben, levlistán és írott újságban megjelentem már a nemzeti-radikális verseimmel és egyéb társadalomkritikai írásaimmal, mégis (néha) valahogy' úgy érzem, mintha megfagyna körülöttem a levegő és igyekeznek valahol valakik visszanyomni.
Üdvözlettel: B.Kiss-Tóth László
| This discussion has been closed. |