Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: tc. birka1
#951: birka3 - Re: Re: Re: tc, birka1
Szerintem, ha meginn jó idő lesz majd.
Re: Re: Re: tc. birka1
#953: birka5 - Re: Re: tc. birka1
Tik mind ott voltatok?
#955: birka7 - Re: Re: tc. birka1
Minkis, mert a lakásba nagyon hideg volt.
Re: Re: Re: Re: tc. birka1
#956: birka8 - Re: Re: Re: tc. birka1
Tik is azérr voltatok, mert hideg volt otthon? Nálunk a mama tüdőgyulladást kapott.
Re: Re: tc. birka1
Gondolom a napon meggyógyult, merr a mi tatánk igenn.
#958: birka10. - Re: Re: tc. birka1
És amúgy tikis meggyógyultatok már?
Re: Re: tc. birka1
#959: birka11 - Re: tc. birka1
Nekünk nincs kedvünk hozzá, felénk jó betegnek lennni.
Nyáj
Beeeee
Re: Egyetértek!
Lehetne még sorolni mit tettek tönkre. Emberek életét, megélhetését. Gyerekek éheznek M.O.-n. Kérdezném a narancssárga szemüvegesektől, hogy a Fidesz az elmúlt években nem a Parlametben ült. Agyalágyult beteg, vagy megfizetett ember ment a Békemenetre. Azért nem találsz hasonlót sehol sem, mert a Békemenetet is csak a dilis Fidesz találta ki.
Gratulálok azoknak is akik annak idején elmentek a Fidesz által kiírt népszavazásra ami a tandíjról és az vizitdíjról szólt. Itt az eredmény, összeomlott oktatási rendszer, leírhatatlan betegellátás!
Szánalmas, bűnös, ostoba massza. Sosem fogjuk nektek megbocsátani. Az unokáitok sem fogják nektek megbocsátani.
Boldogok a lelki szegények...
Kívánok nektek minél több baleseti adót, matelcsi adót, sárga csekk adót... sorolhatnám a végtelenségig.
Bízom benne, hogy ingyen vagytok ennyire hülyék és nem közpénzből!
Borzasztó!
Re:
Sőt, mit 1 millióan, 10 millióan! Itt elolvashatod hogy miért: http://hircsarda.blog.hu/2012/10/30/allami_monopolium_lehet_a_saccolas
This comment has been removed by the person who wrote it.
Békemenetről
Az én felfogásom szerint a Béke két vagy több ellentétes véleményű, érdekű ember (…ek),társadalmi csoportok vagy államok közötti nézeteltérés,ellentét vagy érdek (..ek) feloldása kompromisszumok révén.
Nos, ha ebből az alapelvből indulunk ki, akkor Magyarországon szóba sem jöhet (az eddigi tapasztalatok alapján), hogy a kormányzó pártszövetség és ellenzéke között valaha is a fentieknek megfelelő békekötés létrejöhessen.
Ezen állításom legfőbb bizonyítéka, hogy úgy ellenzékben, mint a hatalom birtokában ellenfeleik erkölcsi, morális megsemmisítésén dolgoztak, dolgoznak…itt most nem beszélnék a nagy frázisról a „demokráciáról.”.
Épp ezért már a tavaszi nagy Békemenet-et sem tudtam hova tenni; miért pont a „békemenet” címet adták? Egyetlen transzparenset nem láttam, amin a Békét akarunk! Felirat lett volna,de a szónokok beszédeiben sem esett szó róla.
Arról meg vagyok győződve (meggyőztek), hogy a nagy erődemonstráción kívül semmi köze nem volt a Békéhez. Mint utólag a vezér is elismerte inkább a kormány megmentése volt a cél.
Az őszi (okt.23.) nagy „békemenetet” meg végképp nem tudtam hová tenni. Annak meg végképp semmi köze nem volt a békéhez,( annál inkább az IMF ellen irányult). Ezen a tüntetésen sem esett egyetlen szó sem róla.
A napokban Julius Caesar nagy mondásait olvasgattam s az alábbi mondására találtam:
„Si vis pacem, para bellum”…..Ha békét akarsz, készülj a háborúra…
Nos, ekkor „ugrott be”, hogy miért is kapták ezek az erődemonstrációk a Békemenet jelzőt.
Na ez az igazi tragédia! Ezért kell őket minél hamarabb talonba tenni.Hiába betonozták (betonozzák) be a hatalmukat NE FELEDJÉK EL,HOGY MÉG NEM TALÁLTÁK FEL AZT A BETONT,MELYET NE LEHETNE SZÉTBONTANI,LEROMBOLNI.
Re:
Mit szégyelljünk? Ki szégyellje? Jobbról? Balról? Honnan? Szégyellje magát az, aki elmegy egy ilyen úgynevezett béketüntetésre bégetni. Mitől béketüntetés, mikor az ellenzék lealázása a cél?
Hogy merik a szájukra venni a BÉKE szót, mikor csak haragot, gyűlöletet szítanak? Igen, szégyen.
Re: Boldogok a lelki szegények...
#964: immunis - Boldogok a lelki szegények...
Gondolod, hogy ingyér'?
Ott voltunk. Békemeneten.
| This discussion has been closed. |
#950: birka2 - Re: Re: tc, birka1
Nem tudod mikorr lessz legközelebb???