Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért


Vendég

#876

2012-04-13 22:41

Kérek minél több embert, hogy írja alá a petíciót. Vannak kételyeim, hogy akkora tömeghatása lesz. De minél több ember tájákozódik róla és tudja, hogy van ilyen lehetőség, hogy hozzátegye a magáét, annál jobb.
vörösangyal

#877 3842 halmaj szent istván tér 12

2012-04-13 22:46

Petíció

Vendég

#878

2012-04-19 09:45

Lélekemelő rendezvény volt.

Vendég

#879 Re:

2012-05-09 21:10

nem-nem

#880 eltűnt egy bejegyzés

2012-05-20 00:48

agymosott barmok, zombik peticiója. írja alá a hóhér!van még ilyen barom? meglepődni nem lehet már semmin.legalább az elb... "gazdaságpolitikájukat" is ezek a békamenetesek fizessék meg, ne már a sok normális fizesse a rablókat.

Vendég

#881 Re: eltűnt egy bejegyzés

2012-05-20 07:51

#880: nem-nem - eltűnt egy bejegyzés 

 Nem veszed észre, hogy te vagy az agymosott? A bálványaid az elmúlt két évben több kárt okoztak az országnak, mint amennyit a rendszerváltás óta összesen okozott az összes többi kormány, pedig az sem semmi!


Vendég

#882 Re: Re: eltűnt egy bejegyzés

2012-05-20 23:36

#881: - Re: eltűnt egy bejegyzés

huha-ez már komoly. agymosás? már nem világos, hogy ki és kiről beszél? az elmúltkétév - értük, mellettük volt a békamenet! mert azelmúltkétévben vitték le a béka alsó része alá az országot. korábban nem! én nem vagyok agymosott! le a kormánnyal és az ormánnyal. Le MGY-vel, OV-val. AJ. LJ-nal és az össze kártevővel!Bálvnya a bálványosi rémnek, de nekem nem.


Vendég

#883

2012-10-17 21:07

Támogatom!!!!!!!!!
igazság

#884

2012-10-17 22:02

Édes magyar hazám! Nem várunk többet, csak azt, amihez jogunk van itt Európában: békében, nyugodtan élni, dolgozni, gyereket nevelni.
Hajrá Magyarország!

Vendég

#885 Re: eltűnt egy bejegyzés

2012-10-17 22:29

#880: nem-nem - eltűnt egy bejegyzés 

 A szocik 8 évének egy bűne volt!!!! Mégpedig az, hogy bezárta a LIPÓT-ot. Ha nem zárta volna be, Te most nem írogatnál itt ilyen őrültségeket.

MHGYF

#886 MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-10-18 01:31

NA MÉG EGY BÉKEMENET, MI A FRANCNAK????? NINCS ITT HÁBORU CSAK NYOMOR ÉS UJABB MEGSZORITÁS!!!!!!! MÁS SZÓVAL ORBÁN VAGY MATOLCSY CSOMAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKKOR CSAK MENETELJETEK ÉRTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mécses

#887

2012-10-18 15:50

Minden erőmmel támogatom a petíció céljait,felháborító,hogy az Eu és azIMF milyen ocsmány módon próbálja a Magyar Kormányt ellehetetleníteni, milliárdokat ölnek a Bajnai kampányba, hogy a "láthatatlan pénzügyi hatalom"urai eltakarítsák Orbán Viktort az útból!Aki ezt pontosan átlátja az nem hagyhatja szó nélkűl! Most nem szabad magára hagyni a kormányt!
Le vele!

#888 Re: Re: eltűnt egy bejegyzés- nem kár érte

2012-10-18 16:11

#885: - Re: eltűnt egy bejegyzés 

 Még az előző szociknak volt a legnagyobb bűnük, mégpedig az, hogy a 2/3-os Horn kormány nem csinált ilyen aljasságokat, mint ez a mostani banda. Nem éltek vissza a 2/3-al, nem tiporták sárba az emberek jogait és NEM HAZUDTAK, mint ezek. Söpredék banda a mostani és azzal élnek vissza, hogy az emberek félnek. Féltik az állásukat, a gyereküket, a szüleiket. Leváltani mindet!!

prolik

#889 GONDOLKODJATOK ZEMBEREK!!!!!

2012-10-18 18:46

Hol van a 3000 milliárd magánnyugdíj megtakarítás és a beszedett több százmilliárdos bankadó????? Hol van a 16 %-os adókulcsból származó évi 500 milliárd?????  - Sajnos, a gazdagabb rétegek zsebében.

Nem ez volt az ígéret, hanem egymillió munkahely és egy db sincs belőle!!!!! Rosszabbul élünk, min 2-3 évvel ezelőtt és ez sajnos nem titok és nem túlzás, hanem a szomorú valóság!!!!! Akkor mire költötték el azt a több ezer milliárd magyar forintot?????  - A nyomorunkra??!!!

NA LÁTJÁTOK, EZÉRT KELLENE VALÓJÁBAN BÉKE MENETELNI, EZÉRT A SOK EZER MILLIÁRDÉRT ÉS, AMIÉRT EGYRE ROSSZABBUL ÉLÜNK!!!!!  - Vagy netán a Békemenet résztvevői a kedvezményezettek?????  Naja, ennyi milliárdért én is eltrappolnék évente 1x-2x a Hősök terétől, vagy a Moszkva tértől a Parlamentig... Mi bajom lehetne, legfeljebb tyúkszem nőne a talpamra.

SZERINTÜNK ÉS MINDEN JÓZAN GONDOLKODÁSÚ EMBER SZERINT: ORBÁN TAKAROGGGY ÉS VIDD AZ ÖSSZES HAVEROD!!!!!


Vendég

#890 Ott voltunk a békemenetben, a béka seggében.

2012-10-18 22:36

Ott voltatok, de minek, ti szerencsétlenek????? Ha még nem jöttetek, majd rájöttök, hogy elqureltátok, mint gazdátok a kormányzást.

Késő bánat jelige...

Ellentüntető

#891

2012-10-19 12:54

Ott voltatok, büszkék lehettek rá. Menjetek el most is, jól fogtok festeni a lengyelek között. Vagy lengyelek, netán romániai magyarok vagytok? Akkor még a lelketeket is eladtátok egy tál lencséért, vagy netán egy tál gulyáslevesért. Jó étvágyat hozzá. Zsebpénzt is kaptatok? Akkor már nagyon megérte! Én inkább itthon a zsíroskenyeret eszem, attól tisztán tükörbe tudok nézni.

Szegény Bem apó forog a sírjában, ha benneteket lát.


Vendég

#892 Anka

2012-10-19 15:00

Ott leszünk. És megint sokan leszünk. Nagyon aljas, amit ezzel az országgal, néppel és ezzel a kormánnyal is tesznek. Hazugságok, manipulációk, féligazságok, suttogó propaganda... A kohéziós pénzek megvonásával zsarolnak. Bele akarják vinni a kormányt abba, hogy olyan, az emberek által elutasitott intézkedéseket hozzon meg, aminek a következtében majd a nép leváltja Orbánt. A pénz hiánya majd megtöri és Orbán ellen forditja a magyarokat.
Előbb nyár elején döntenek a kohéziós pénzekről, aztán mégse, majd nyár végén, aztán mégse, majd novemberbe, de az sem az igazi lesz, majd tavasszal, de végül is majd jövő nyáron eldől, hogy megmaradnak-e a kohéziós pénzek, vagy elveszik... Közben meg megy a nem elég, még mindig nem elég... és elég ennyit mondani. A kormány meg ha nem akarja elvesziteni az országnak járó kohéziós pénzeket,(ami egyedül nem termel újabb eladósodottságot, és a gazdaság eladósodottság nélkül beinditható belőle) akkor még szoritson, meg még szoritson, meg még szoritson... (és közben igyekszik a terheket minél kevésbé az emberekre terhelni, de hát ugye, NEM ELÉG! Még szoritson!) Nyilvánvaló volt, hogy nem hagyták abba tavasszal, csak más eszközt választottak. Közben szinte hirzárlat van a különféle tárgyalásokról, miközben korábban az újságokon keresztül "rendszabályoztak" minket, most csendben maradva, a nép manipulálhatóságára alapozva akarják ugyanazt. Arra alapoznak, hogy a magyar emberek a pénzért majd behódolnak. Hogy a pénzért eladjuk magunkat. Hogy a pénz elvonása megszoritásokkal és a pénz elvonásának fenyegetettsége (kohéziós pénzek) a magyarokat Orbán ellen forditja. Közben beindult Orbán lejáratása. Lassan már ott járunk, hogy az elmúlt két év az oka mindennek, meg Orbán, aki mostanra már nem fasiszta, hanem komunista lett a suttogó propagandában, és ha ő megy majd eljön a Kánaán, és egyébként is, csak itt ilyen súlyos a helyzet, mert rossz felé visz minket, máshol mindenhol javul. Forduljunk ellene, mondassuk le... lesz pénz, lesz buli, haverok, fanta. Orbán meg csak a pusztulásba viszi az országot.
Hát NEM!. Az ország nem eladó! A nemzet nem eladó! Ha kell, az utolsó ezüstgyűrűt is (ha már az arany elfogy) le fogom húzni az újomról, és odaadom. Ha kell, csupasz kenyeret fogok enni, de én pénzért el nem adom sem magam, sem a nemzetem, sem a hazám. Sem Istent!
Nem jöhetnek vissza azok, akik az országot igy eladósitották és kiszolgáltatták. Nem ültethet Amreika helytartót Magyarország élére. Sem Brüsszel. Sem semmilyen nagypénzű erő. Persze, Orbánék is hibáznak a legjobb szándék mellett is. De a szándék nyilvánvaló, ahogy az is, hogy kevés a mozgásterük, de amit lehet, azt igyekeznek megtenni. Innentől kezdve én a végsőkig elköteleztem magam a jelnlegi kormány mellett. Akkor is, ha nem lesz áram a házamban, és naponta csak egyszer jut majd enni. Nem vagyok megvásárolható! Magyarország pedig nem eladó!
Panka

#893 Re: Anka

2012-10-19 15:19

#892: - Anka

Drága Anka!

Légy szíves, szóljál már Orbánnak, hogy csinnnyájjják vissza a jól keresők adóztatását és Máris szomszédunk lesz a jobblét.  - Évi 510 milliárd, mondjuk munkahelyteremtésre fordítása és az éhező gyerekek jóllakatására fordítása, mennyivel nemesebb gesztus volna, ha az a volna ott nem volna, hogy ORBÁN A GAZDAGOKAT PÉNZELI A SZEGÉNYEK ROVÁSÁRA!!!

Persz, ez csak az elqurt gazdaságpolitikájuk része, mert, ami a Demokráciánk sárbatiprását jelenti, az egy külön fejezet...

SHAME!!!


Vendég

#894 Anka

2012-10-19 15:27

Még annyit:
Az első világháború végétől, a bolsevista propaganda csinálta azt, amit ma Magyarországon újra játszanak. Ne legyünk már annyira buták, hogy másodjára is engedjük magunkat megvezetni. Nincs, soha nem volt, és soha nem is lesz olyan, hogy mindenkinek egyformán fog jutni. Én szegény vagyok. Nem szégyenlem. Nem is leszek az elkövetkezőkben tehetősebb. Sőt, valószinűleg még kevesebb fog jutni. De akkor sem fogok oligarcházni, kapitalista tőkésezni, meg verni az asztalt, hogy a gazdagabbaknak emeljék az adót... mert hazug propaganda, ami az irigységre alapoz, és amivel a komunista beidegződéseinkre igyekeznek hatni. Ugye: el kell venni a gazdagoktól, és a szegényeknek kell adni! Már kipróbáltuk, és bele is döglött az ország. A kormány helyes úton jár. Csak nagyon-nagyon szűk a mozgásterük, és nem tudnak mindent az eredeti elképzelések szerint megvalósitani.

Vendég

#895 Re: Re: Anka

2012-10-19 15:36

#893: Panka - Re: Anka 

 Kedves Panka!

Nem vagyok hive a vegyük el a gazdagoktól, és adjuk a szegényeknek tézisnek.  Az állam nem kivételezik velük. Tőlük is ugyanúgy elvesz, mint másoktól. De nem bünteti őket azzal, hogy ha neked jobban megy, akkor tőled többet fogok elvenni. Ha azt tenné, az volna az igazságtalanság, és nem az, amit napaság a jónéppel megint el akarnak hitetni, hogy az az igazságtalanság, hogy a gazdag nem fizet jóval többet.

Janka

#896 Mélázgatás...

2012-10-19 16:01

Milyen kár, hogy nem kommunizmus van, az tán' virágozna, mint Kínában.
A kapitalizmusunkkal pedig NYOMOROGHATUNK, mint a szűk pinában!!!

Panka

#897 Re: Re: Re: Anka

2012-10-19 16:14

#895: - Re: Re: Anka

Drága Anka!

Ebben a lázas semmittevésben, nem csoda, hogy a Fidesznek csak a nép kizsigerelése jutott eszébe:  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=544411588908276&set=a.334092996606804.100876.265440083472096&type=1&theater

Annyit még hozzáfűznék az általad leírtakhoz, hogy bárhol a világon, a gazdagok kutyakötelessége a szegények támogatása!!! Ez csak valahogy nálunk nem működik, Orbánék részéről pedig egyenesen  becsődölt.


Vendég

#898 Re: Mélázgatás...

2012-10-19 16:24

#896: Janka - Mélázgatás... mint a szűk pinában!

Elhiszem, hogy neked tág van, de biztosíthatlak róla, hogy a férfiak a szűket szeretik jobban.

Manka

#899 Re: Anka

2012-10-19 16:37

#892: - Anka 

 Hát, kedves Anka, innen a jicini erdőből üdvözöllek élelátó politikai beállítottságodért. Szeretnmélek meghívni hozzánk ide, az erdőbe, ahová azután kényszerültünk Runcájsszal és a 4 gyerekkel, miután imádott kormányod elvette a fejünk fölül a házunkat, mert nem fizettünk 2 havi hitelt. Hogy fizettük volna, mikor Rucájszt kirúgták az állásából, mert a gyereket vitte az orvoshoz, nekem meg a másik 3-al kellett foglalkozni, így nem tudtam én vinni. Mi már az utolsó hónapokban csak zsíroskenyeret ettünk hagymával meg paradicsommal, hogy vitamin is legyen bennünk, többre nem tellett. Te mitől látod azt a sok jót, amit leírsz, mondd meg nekem? Te a kormány beépített embere vagy, hogy ilyeneket írsz? Gyere el, nézd meg a pesti és pestkörnyéki erdőket és az abban tákolt bódévárosokat. Ide jutottak azok az emberek, akiket ti, élen Lázás/Lézer Jánossal semmibe vesztek, azaz mindenki annyit ér, amennyit keres. Hát gyere, nézd meg, mit csináltatok. Te olyan szemellenzős vagy, mint az ócsai fuvaros, Orbán János lova, mikor felrakják rá és csak a lába előtt az utat látja. Mikor jössz, írd meg, a szomszédainkkal együtt szeretettel látunk.

Én csak azt mondom, hazugságokat állítasz a barátaiddal együtt, mert az országnak ilyen rossz sose volt, mint most. Én a világ végére is el fogok menni Orbánék ellen tüntetni, előjövök az erdőből.

Panka

#900 Re: Anka

2012-10-19 16:39

#894: - Anka

A helyes út Kínába vezet.  Az lenne a még helyesebb, ha megérdeklődnék Orbánék, hogy kedves kommunisták, hogyan is van ez? Akkor talán nem döglene bele az ország a nyomorba, mint most.

Hogy szűk lenne Orbánék mozgástere? No, ez valami új, csak nem elfogyott a 2/3 már? Tudtommal még azzal kormányoznak, ha fogytán is van...

Én nem állítottam azt, hogy bárkitől bármit el kellene venni, mindössze az a szerény véleményem, hogy korai volt a jól keresők évi 510 milliárdos adócsökkentése. Ezt az irgalmatlan összeget, inkább munkahelyteremtésre kellett volna fordítani. Még most is megléphető lenne, hisz Orbán éppen az adócsökkentéssel ígért munkahelyteremtést és, mint látjuk, ez messzemenően nem vált be.

Tehát, drága Ankám, nem az irigység beszél belőlem, mindössze a józan parasztész. Tudod, én parasztnak születtem és nem akartam felkapaszkodni az uborkafára, ezért nem áll távol tőlem a józan parasztésszel való gondolkodás.