Kinek köszönhetem meg a két éves meghurcoltatásomat!?
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Felelősségre vonás!!!!!!
#1: liza46 - Felelősségre vonás!!!!!!
A pénzzel jelenleg is tartozik a volt férjem de az én rágalmazásommal tudta magát bentartani a lakásban,hitelt adott neki a vagyonkezelő,a zrt is "bfolyásos jó ember". Eltüntették az iratomat ne kelljen segiteni.Takarodjak,ez nem sikerült. Itt nincs vége. Feltételezték hogy van pénzem a pletyka szerint megsértették azegyenlőbánásmód több pontját! Itt minden igaz! Tussolni probálják. kb 1 éve az ügyet. Neveket fogok kiirni legközelebb névszerint kinek köszönhetem a fentieket! Köszönöm ossza meg nekem a nyilvánosság ez segítene a legjobban!
/Dalai Láma/
Tisztelt "jóakarók"!
Az, amit teszünk másokkal, egyszer VISSZASZÁLL RÁNK!
Mert az Élet mindig kiegyenlít!...Ezért jó volna, hogy ha kicsit több empátiával rendelkeznénk néha, és SEGÍTSÉGET NYÚJTANÁNK, könnyelmű ítélkezés helyett!
Re:
Az útobbi sajnos kiveszenőbe van az emberekből de én még hiszek benne. Talán ez volt a baj,esély egyenlőség,egyenlő bánásmód hiánya, kettős mérce elve érvényesült!
Re:
koszonom szepen, jelenleg a Magyar Jogvedo Tarsasagnal van az ugyem, koszonettel vennëk megosztast, Jelenleg mar sokaat javult a helyzetem de nem mult el nyomtalanul a velem tortentek.:-(
Bár azt nem értem, ha a hölgy a saját költségén újította fel, akkor mitől KÖLTSÉGELVŰ a lakbér? (a fészbuk megosztásomban leírtam mi, hogy alakult ki a KÖLTSÉGELVŰ elnevezés. És eleve törvénytelennek, sőt embertelennek is tartom)
Re: Re: Felelősségre vonás!!!!!!
#2: Anikó Borka - Re: Felelősségre vonás!!!!!!
Úram Atyám!
Mennyire hasonlít az ön helyzete a mienkhez! Még papír eltűtetés is, akárcsak nálunk...
Kitartást kívánok. Sajnos nem kecsegtetem, a nyilvánosságtól sem szokkásuk megijedni a hatalmasságoknak...
Mi is, már Strasurg felé kacsintgattunk, de arra is tojtak magasról...
Végül a sok nyomor a mi kapcsolatunkat emésztette fel...
Szilágyi Miklós
Re:
A felujitással csak annyi előnyhoz jutottunk, vagy is én, hogy hamarabb jutottunk hozzá! Ez akkor még nem okozott problémát! A bajok csak később kezdődtek. 2Éven keresztül gyakorlatilag labdáztak velem, majdnem rá ment az egeszsegem.Kozben elvaltam,es ellenem forditotta a volt ferjem a hivatal pár alkalmazottját, holott en fizettem mindent. Lényegében ez tortent. Az Egyetemes Emberjogi nyilatkozatban is szereplő emberi alapveto jogokat sertették meg velem szemben ,5 os, 7,es 12-es.22, 25/1 -es cikkelyeket. Jelenleg nincs lakasberleti szerzodesem. Továbba egeszsegugyi/anyagi károm is lett, de már jobban vagyok!
Re: Re: Re: Felelősségre vonás!!!!!!
#9: szilimiki - Re: Re: Felelősségre vonás!!!!!!
Minnél tobb megosztást kérek a legnagyobb segitseg a nyilvánossaghoz.köszönöm!
Re: Re: Re: Felelősségre vonás!!!!!!
#9: szilimiki - Re: Re: Felelősségre vonás!!!!!!
sajnalom önőket is, jelenleg johiszemü, jogcim nélkulivé váltam.a jogvédők tanacsára hallgatok most!
| This discussion has been closed. |
Felelősségre vonás!!!!!!