Mentsük meg a Madarász utcai Gyermekkórházat
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
hogy legyen több gyerek. Szülessen meg a 3.király
és a király-lány.Akkor segítenie kell ebben!
Ha beteg a gyerek, ne kelljen egyik kórházból a másikba szaladgálnia a szülőnek és a mentősöknek sem!Remélem ebben egyetértünk.
IGAZÁN CSALÁD ÉS GYERMEK- PÁRTI EZ A KORMÁNY ?????????????
Csepreghy Pal 2131 Göd Palczre j 4
ASmi a szörnyü, hogy már gyerekeket sem kimélik.
Érdekes
Felháborító, ami történik!!!
ravatal
Re:
Re: Re: válasz
Tisztelt Mindenki!
Az, hogy kinek milyen tapasztalata van egy-egy kórházzal kapcsolatban, az teljesen szubjektív!!
A mi tapasztalatunk a következő: a tavalyi év elején az akkor 1 éves kislányunknál daganatot diagnosztizáltak. Kb 10 hónapot töltöttünk a Madarász onkológiai osztályán, persze több műtéten is át kellett esni! Az összes műtétet dr Mona Tamás csinálta, aki emberileg és szakmailag is a maximumot nyújtotta. Az altatóorvossal és az Intenzív osztály dolgozóival együtt!
Az onkológiai "csapat" előtt le a kalappal, akik erejükön felül teljesítenek nap, mint nap! A gyerekek mellett 1 szülő mindig ott lehet és ágyat kap!! persze ez az osztály nem a pihenésről szól, a kemo nagyon kemény megpróbáltatás mindenkinek! Mindig mindenkinek volt egy kedves vagy vígsztaló szava, csak jót tudunk mondani az osztályról! Kedves, barátságos, családias
Megmentették a lányunk életét! Nem tudom kifejezni szavakban a hálánkat ennek a kórháznak!!!
Engem személy szerint felháborít, hogy a gyönyörűen felújított Intenzív osztály és műtő az 1 napos sebészethez felesleges lesz és ez hatalmas PAZARLÁS! Ha már nem ennek az épületnek a falai között fognak dolgozni ezek az emberek, már a pici családias miliő is elvész.
Re:
....Szerintem minden itt dolgozónak jól esne, és ebben semmi tiltható nincs.
Köszönet, búcsú
Balázs Zoltán, Sebészet Ambulancia. Felvételes ügyeletet elláttam 1994.08.22-től 2013.03.31-ig
Re: Köszönet, búcsú
#123: Sebészet Ambulancia - Köszönet, búcsú
5 éven át voltunk visszatérő betegek a fiammal. Köszönünk mindent!
Re:
Természetesen, ismét leszögezzük, hogy egyenlőre nem bezárják, de az tény hogy holnap lesz az utolsó ügyelet.
A szívem vérzik, hogy holnap megyek utoljára ügyeletbe.
| This discussion has been closed. |
Re: Nem kérünk a Jobbikból!
#99: nicknév - Nem kérünk a Jobbikból!
Én is azt gondolom, hogy ez nem a Jobbikról, hanem a kórház jövőjéről szól. Az, hogy most éppen a Jobbik egyik képviselője áll mellé, hát lelke rajta, de én örülni fogok neki, ha végre súlyának megfelelő mértékű nyilvánosságot kap az ügy. Sajnos úgy tűnik ugyanis, hogy önmagában a petíció nem elég ahhoz, hogy az illetékesek újragondolják a folyamatot.