Megfelelőbb nevet az Egyetemnek!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Akkor tessék közbenjárni az ügyben és intézkedni, hogy az egyetem rendes nevet kapjon. Egy alapítványnál ez nem számít. De egy egyetemnél nagyon is!
Re:
Tényleg! Gróf Szapáry Gyula. Így ez egy jó kompromisszum lenne, Kecskemét adná a közpntot, Szolnok meg a nevet.
1:Csatlakoznék egy előttem szóló felvetéshez, ami nagyjából így hangzot: versenyeztessük meg az országban, hogy ki szeretne egy új szupermodern kampuszt és felveszi az építtető által javasolt nevet... azt hiszem lennenek jelentkezők...
2: Corvinus is furcsán hangzott kezdetben, es mit szóltok a Groupama arénához, vagy a Syma? csarnokhoz?
Üdv
Re: Re:
Én elmehetek anyámba valóban :) , de ti attól még magatokat lövitek lábon... Egy "mi legyen a neve" ostobaság miatt.. aztán majd elviszik máshova az egészet és ráfázik az egész város... üdv
Ilyen hülyeségeken pörögni, hogy mi legyen a neve... Nem tök mindegy? Kecskemét kiemelt lesz mivel jó hátszele van, nameg ott a merci, az nagyot dob rajta. Szolnok meg megy a levesbe, szépen leépítik (bár már nagyon nincs mit), a többi szájtépés.
Re: Re: Re:
Remek indok, többet nem is kell szólni a témáról! Ha a név nem számítana, ez a petíció sem lenne!
Névválasztas szempontjából, esetleg egy hölgy...?
Re:
Pontosan! És ha ragszkodnak a női nevekhez akkor abból is van jó pár méltó névadó:
- Lorántffy Zsuzsanna
- Szilágyi Erzsébet
- Zrínyi Ilona
- Karády Katalin
- Jókai Anna
stb..
Jó hogy nem a nagy görögről, Farbatoszról neveznék el .)
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.