Lemondunk az adócsökkentésről - nekünk működő egészségügy kell!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Miért más ágazatoktól sajnálják az egészségügyisek azt a havi 1000 Ft-ot?! Miért nem a stadionépítésre, vagy a kétballábas focira elfolyó milliárdokat szeretnék átcsoportosítani?! Azoknak a szerencsétlen minimálbéreseknek, akik most 68 000 Ft-ot visznek haza, bizony számít, ha jövőre 69 000 kapnának!
Tényleg ilyen áron nyugodt szívvel képesek lennének elkölteni azt a béremelést egyesek, hogy tuván tudják, hogy ez az amúgy is rosszul kereső fizikai munkások gyermekeinek a kezéből kivett ezer Ft-nyi kenyér, ruha, játék?! Tényleg ennyire érzéketlenné vált a világ?!
Van abban a költségvetésben olyan sok elherdált pénz! Nehogy már attól sajnálják az egészségügyisek, akik még náluk is jobba rászorulnak!
A petíció szerzője és aláírói nevében is elnézést kérek a szerencsétlen mimimálbéres fizikai munkások százezreitől és szégyellem magam a helyükben!
Inkább más kezéből vennék ki a kenyeret, minthogy az elherdált milliárdokra pályáznának! Szégyen és gyalázat!
Nem kérem az szja 1 százalékos csökkentését
Az egészsgégügyet rendbe kell rakni, ezen nincs mit tovább gondolkozni!
Stadionok helyett szép kórházakat, rendelőket és megfizetett személyzetet akarunk!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Bocsánat, de melyik párt van ebben?
A rendszerbontó népszavásos CIVILEK valóban támogatják ezt, de ez az én petícióm.
Én MDF alapítóként 1988 és 1996 között votam párttag, de az MDF el-lezsákosodása miatt kiléptem. Azóta nem voltam/vagyok tagja pártnak.
Kincses Gyula
Re:
Azt azért én minimum riasztónak találom, hogy egy olyan országban, ahol minimális szinten se működik a jogállam, amikor matolcsyk és mészároslőrincek milliárdos be nem vallott jövedelmeire azt mondja az ügyészség és a rendőrség, amit mond - inkább nem idézném -, ott meg lehet venni az embereket egy egy százalékos adócsökkentéssel. A társadalmi szolidaritásról meg már inkább nem is szólnék: egy közkényszermunkásnak, aki 70 ezer bruttót keres, ami nettó 50 ezer körül van, ez nettó úgy 5 forint pluszt jelent.
Egyébként meg ki az a "mi"?
Közalkalmazottként nettó 80000ft a fizetésem. Sajnos még az az 1% is számít.
| This discussion has been closed. |