Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Kétféle politikust ismerünk a Földön. A tisztességteleneket, meg azokat, akik már régen halottak... sic transit gloria mundi! Amúgy tudjátok, hogy mi a különbség a politikus és a dögkeselyű között? A dögkeselyű legalább megvárja, ameddig meghal az ember...
már a szombatista prófétanő is megálmodta
Nos a politikus előbb megkínozza a népet,majd magára hagyja..csak addig jó az állampolgár amig hasznot lehet húzni belőle...tolvaj maffiaállamban ez már látható.
botka echud gyúrcsótány
Hát, ezek a modern politikai pártok elég sz@rul működnek, az tény. Meg nagyon drágák, pedig csak károkat okoznak!Bármelyik jólfésült, hazug dumagép a hatalom csúcsára kerülhet, ahol aztán kénye-kedve szerint lop, csal és hazudozik tovább
Szakértö kormányzást az ashdódi összeszart bokrokba.....ettöl annyira rettegnek csak tudnám miiiiiiért ?
Bodgán Gizike : IMPI vadiúj felesége : Szakértö kormányzást az ashdódi összeszart bokrokba
Drága Elmebeteg IMPI-né ! Féltik a disznózsíros-bödönt.
Ha ez a harom dolog érvényesül már nyert ügyünk van.....
VDSZ
Hasznos Holmik ÁRB
Alairáshamisitó Tolongó
Gizike , te még nem tudod azt , hogy milyen lusta dögöt kaptál !
Hálát adhatok azért , hogy én már a Jobbikos Pistáé lehetek ! Végérvényesen !
MÁS :
Édesanyámmal dániel Bableves ilona VK-val az ashdódi összeszart bokrokban ... Azért nem semmi, hogy Ő fiatalosabb, mint én. :-D (A fénykép egy korábbi látogatása alkalmával készült.) További kellemes hétvégét kívánok minden kedves barátomnak! Akiket pedig illet, azoknak szép új hetet! :-) Shavua tov!
Számomra egyébként
dániel bableves ilona vk PROTKÓJA
egy olyan hasznos sebészeti beavatkozás volt, amely két dologra is megoldást kínált.
1, Arra, hogy anyukám lelkesebben szopjon és ne tegyen kárt a delikvens oboáján.
2, Arra, az ashdódi összeszart bokrokban , Gizikével indulatok nélkül, békében élhessek és gyarapodhassak.
Mondjuk az első fele meg is valósult.
IMPI ! Ha ez a 2 dolog érvényesül már nyert ügyünk van..... de csak ha anyósom is akarja !
Elmebeteg dániel donkihóté IMPI petike > Azért nem semmi, hogy Ő fiatalosabb, mint én. :-D
Ja de több fxxxt fogott mint kilincset.......
Echud Barack egykori miniszterelnökünk
sajnos elég halottnak tünik az Összeszart Bokor Ashdódban .... :(
Nem csoda ha marcangolják a keselyűk.
Büntetlenül tehetik.
sajnos elég halottnak tünik az Összeszart Bokor Ashdódban ....
Vilmos Parittás-KardoSS ! Örülök, hogy ilyen sokan egyetértünk ebben is!
Szerelmem , IMPI ! Hát miért ne értenénk 1-et ? He ? És ilyen sokan ! He ?
Én már csak dániel
Bableves ilona VK
mélytorkában
látom
az Aszdódi Összeszart Jövőt !
RE : Vilmos Parittás-KardoSS sajnos elég halottnak tünik az Összeszart Bokor Ashdódban
Sajnos igazad van Vilmos!
RE : Kaktuszi : már csak dániel Bableves ilona VK mélytorkában látom az Asdódi Összeszart Jövőt !
Szerencsére igazad van Béla !
PS: Dolgozik , iparkodik , serénykedik , küld és adózik !
Tüntetgetnek kicsit aztán az Új Anyósom mélytorkára tipliznek...mondván ök megtettek mindent
דניאל פטר október 27. 2016.
Ma van a 10 éves házassági évfordulónk...
Tíz évvel ezelőtt vettem el a kedves kis feleségemet, aki azóta is kitart mellettem jóban-rosszban.
Köszönöm Neki a sok szeretetet és kedvességet...
no meg a rengeteg türelmet, mert időnként azért az is kell hozzám.Mazel tov az álompárnak!
Mazel tov az álompárnak!
Álom, álom, édes álom IMPI orrrrrát lepisálom!
Donald haverommal megbeszéltük, hogy.....
"Na megkaptátok az igazolást, hogy ti vagytok a Világ legnagyobb hazugjai???"
Mire a 3 imposztor kórusban:
"Egy nagy lóf@szt kaptunk, nem igazolást!
De nem tudjátok véletlenül, hogy ki az az ÉVFOLYAMELSŐ dániel donkihóté IMPOTENS peti ???"
.
Hol található a Hasznos Holmik Álrégiségbolt ? A SZÖKŐKÚTNÁL B-RA / J-RA ?
Breaking! Colombo felügyelő megoldott végre egy újabb súlyos bűnügyet és már csak egyetlen kérdése maradt... Persze az is csupán költői kérdés.
megkérem a lisztes molnárt ......örölje meg ....
Itt az Ashdódi Összeszart Bokroban is több újság foglalkozott már
a történetemmel,
a szélmalmok ,
a genetikai alávalóságom
és az elmebetegségem
elleni küzdelmeimmel
Elmebeteg IMPI nem pucol hiába az Ügyvédi Kamaránál !
Echud Barack egykori miniszterelnökünk
elfogadott 100 ezer dollárt egy ügyben,
a jó, hasznos döntésért.
Tehát jól döntött egy lakópark ügyében,
de a 100 ezer dolláros kenőpénzért
7 évet kapott első fokon.