Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ORRRMÁNYOS1G Elftás elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzl
..
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és ORRRRMÁNYOS2G Elftás !
Ez már mindennek a legalja, vagy csak röhej a köbön...?
Esetleg mindkettő egyszerre?
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ORRRMÁNYOS1G Elftás elszántan vívja utóvédharcát tel-avivi ékszerüzl
Drága
Dr Nagy Hammer Blanka : Bukott Móragimis Feltörekvő Demokrata Genderhartzoss !
Más kék szalagos csirkefogókon kívül Évfolyamelső dániel Bilis Impi ORRRRMÁNYOS1G-nek is rendkívül sok van a rovásán, rendkívül széles a bűnlajstroma.
Amikor én a bűnösségére utalok, csak az igazságérzet beszél belőlem, ám korántsem vagyok biztos abban, hogy léteznek-e a plakátomon feltüntetett büntetéstípusok, hiszen nem vagyok áljogász, mint Bilis Impi
csak egy baloldali elmebeteg...
A Kéktanga "agy"halált kimutató mai időkre vonatkoztató statisztikai adatok összesítése megtalálhat
Itt , az Um ras rasi Börtönben is sokat gondok Rátok, kedves "baloldali " elmebeteg kékharisnya demokrata barátaim!
Figyelem a magyarországi eseményeket és remélem, hogy végül sikeres lesz majd a sok szrtájk!
Üdvözlettel: Bilis Impi ( Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G )
az Um ras rasi Börtönben is sokat gondok Rátok, kedves "baloldali " elmebeteg kékharisnya demokrat
Bilis Impi ! Mi is reménykedünk, köszönjük hogy támogat bennünket távolról is a Böriből !
az Um ras rasi Börtönben is sokat gondok Rátok, kedves "baloldali " elmebeteg kékharisnya demokrat
Köszönöm kedves barátaim! Jó újra köztetek!Amúgy a twitteren garázdálkodtam ez alatt az idő alatt, mivel ott is fent vagyok már, dr. Um ras rasi Rejtett Munkaerőforrás néven!
Ki" Ponzorálja" Évfolyamelső dániel Impi Eilati Munkakerülését ? ( Népművelő Tolcsy )
Drága Nagydógú Rejtett Münkaerőforrás Kék Szalagos Öregcicákok !
Szeretettel várom szíves véleményeteket, és külön örülnék annak, ha büntetőjogban jártas barátaink is megosztanák velünk véleményüket.
Tehát:
Napi Bilis Impi Witz : Mi továbbra is remekül vagyunk a " feleségem"-mel együtt.
Az Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G Kéktangás Öregcica Rajongói
hintáznak a csilláron, de a Bilis Impi Feleségének nem jut hely.
– Én hogyan hintázzak? – kérdi megszeppenve.
– Kapaszkodj az árnyékba! - tanácsolja Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G : a "férj"
– Hülye nem vagyok! Ha leoltják a villanyt, leesek…- feleli Bilis Impi "felesége "
dániel ORRRRMÁNYOS1G Kéktangás Öregcica Rajongói hintáznak a csilláron, de a Bilis Impi Feleségének
Drága Kunigunda Thúróczi Bableves Lutz !
Remélem, hogy a szélsőjobbos figurák és minden más ellenségem is látja,
hogy milyen remekül vagyunk itt Izraelben!
Ha pedig ez zavarná őket, javaslom, hogy szedjenek nyugtatót!
Remélem, hogy a szélsőjobbos figurák és minden más ellenségem is látja, hogy milyen remekül vagyunk
Bilis Impi !
Kiver a Sárga Mellényes Irigység az Évfolyamelső JÜK Áljogász Diplomád miatt !
Sajnos a havi koplalásod
és az éhségszrtájkod miatt már nem olyan pompás a a Dagadt Orrrrmányod !
Mondhatni : Emberi Orrod lett !
az éhségszrtájkod miatt már nem olyan pompás a a Dagadt Orrrrmányod !
Évfolyamelső JÜK Áljogász EO1G Peti !
Na végre! Már nagyon hiányoltam a napi képes beszámolóit. Tiszta szívből örülök Önnek.
Egy Kielégült Kéktangás Öregcica :Évfolyamelső JÜK Áljogász EO1G Peti ! Na végre!
Köszönöm szépen
kedves Margit Csiernyik Bableves Mihályné Kielégült Kéktangás Öregcica !
kedves Margit Csiernyik Bableves Mihályné Kielégült Kéktangás Öregcica !
Szép álmokat kívánok.
Bilis Impit elhagyta a felesége a Hazudozásai és az Élősködő-Munkakerülése miatt !
dr Um ras rasi Rejtett Munkaerőforrás , azaz Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G!
, ne hagyd magad!!!!!!!!!!
Bilis Impit elhagyta a felesége a Hazudozásai és az Élősködő-Munkakerülése miatt !
– Hülye nem vagyok! Ha leoltják a villanyt, leesek…- feleli Bilis Impi "felesége "
MINDKÉT KIVONT KÉKHARISNYA DEMOKRATA :
Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G
és Dr Mády "Zoltán" ORRRMÁNYOS2G is Bekap6ja !
Ma 71 éves Kern András hivatalos oldala !
Savanyú a Szőlő a Bosewikk Mády Bakkecskének !
Fetrengő Varnyú és Dr Mády Bolsewikk Bakkkecske sétálnak a parlament felé,
és amint beszélgetnek, kiderül, hogy mindketten
a Szemkilövető Karizmatikus Gyúrcsótány mellé segédnek akarnak jelentkezni .
Mikor már kifelé jönnek, újra összetalálkoznak, és
a Fetrengő Demokrata Varnyú örömmel meséli, hogy felvették.
– Hát hogyhogy felvettek?
– Figyelj Dr Mády Bolewikk Bakk- kecske,
itt a Karizmatikus Gyúrcsótány mellett csúszni-mászni , fetrengeni kell tudni,
nem mekegni!
itt a Karizmatikus Gyúrcsótány mellett csúszni-mászni , fetrengeni kell tudni,nem mekegni!
Az ELŐZMÉNY :
BILIS IMPI HAVIBAJA , azaz a megédemelt Újabb Havi Kitiltó Büntijét tölti !
Ezalatt a Kisebbik Kékszalagos Orrrrmányos Demokrata : a Mády "Zoltán " uralkodik a Kéktangában !
A rendőrök az országúton leintenek egy piros Ladát.
Kiderült , hogy Bilis Impi Gyermekkori NDK-s Kicsi Piros Traktorjáról van szó !
A hátsó ülésen három Kék Szalagos birka van bezsúfolva,
a Bolsewikk Mozdonynézegető sofőr pedig nagy zavarban van.
– Nem lopta maga ezeket a Kék Szalagos birkákat? – kérdik a tőle.
– Há´mán dehogy loptam én, ők akartak velem gyünni!
– Hogy-hogy?
– Megkírdeztem tőlük, beszállnak-e , mert
az Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G a sitten
és hogy ne maradjanak árván ,
mire azt mondták hogy: beee.
Kiderült , hogy Bilis Impi Gyermekkori NDK-s Kicsi Piros Traktorjáról van szó !
Imádom Eilatot, picit irigy vagyok
Évfolyamelső Bilis Impi dániel ORRRRMÁNYOS1G : A kedves feleségem és én is remekül vagyunk.
Hát a Kecske ?
Évfolyamelső Bilis Impi dániel ORRRRMÁNYOS1G : A kedves feleségem és én is remekül vagyunk.
Anna Bableves Gloser-Benedek !
Köszönöm NEKTEK : az Évfolyamelső Férjem Öregcicákjainak , , hogy már több, mint 30 000 Insta-baráttal mesélhetünk egymásnak. Egy hivatásos történetmesélö kalandornak ennél szebb ajándék nincs: képekkel, szavakkal közelebb kerülni egymáshoz, és egy színesebb, nagyon, összetettebb világhoz.Hálás és boldog vagyok az édes felelösségért. A szeretet & odafigyelés SOHA nincs készpénznek véve - büszke vagyok rá, hogy sosem vettem követöket, vagy promo-posztokat
Drága Steiner Kristóf !
A napokban valaki megosztott az egyik több tízezres facebook csoportban egy fotót, amelyen
te és a párod : Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G
épp csókot váltotok. 'Ehhez mit szóltok?
valaki megosztott az egyik több tízezres facebook csoportban egy fotót, amelyen te és a párod :
Drága Dr Nagy Hammer Bukott Blanka !
Sajnos nem tudok róla !
Gyűlőletbeszédért Havi Mensesen voltam !
Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G :Gyűlőletbeszédért Havi Mensesen voltam !
Ja, állandóan jelentgetnek, mert rettegnek tőlem.
Évfolyamelső dániel ORRRRMÁNYOS1G :Gyűlőletbeszédért Havi Mensesen voltam !
Amúgy minden tiltásom után egyre népszerűbb leszek.... nehogy miniszterelnökség legyen a vége!
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és ORRRRMÁNYOS2G Elftás !
Ez már mindennek a legalja, vagy csak röhej a köbön...?
Esetleg mindkettő egyszerre?