Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
nagy tudású áljogász ,több diplomával ( JÜK , Ivrit Nyelvvizsga Központ , Elüldözött CEU ).
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya !
Körözött bűnöző ez a kis orrrrmányos pöcs !
Körözött bűnöző ez a kis orrrrmányos pöcs !
Konstantina Bableves Tomay !
Peti PETRA vezetésével mindvégig állni
fogjuk az ostromot.
"Nem törnek át!"
Konstantina Bableves Tomay :Körözött bűnöző ez a kis orrrrmányos pöcs
Konstantina Bableves Tomay :Körözött bűnöző ez a kis orrrrmányos pöcs
NAPI QUIZ A KÉKSZALAGOS SZRTÁJKOLÓ DEMOKRATÁKOKNAK !
Kivel kapcsolatban mondta EZT a Kéktanga Klubos József Praxner :
Ha én még fiatal lennék akkor nagyon elverném a pofáját ?
1) ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL BILIS IMPI JÜK ÁLJOGÁSZ
2) KONSTANTINA BABLEVES TOMAY
3) NAGY ÚTSZÉLI RIBANTZ BLANKA
4)MÁDY " ZOLTÁN " REJTETT ERŐFORRÁS
.
Kivel kapcsolatban mondta EZT a Kéktanga Klubos József Praxner ?
Egyételmű válasz : KONSTANTINA BABLEVES TOMAY !
A Pofátlan Öregcica teregette ki a Kékszennyest .....
A Pofátlan Öregcica teregette ki a Kékszennyest .....
,
A Lecserélt Öregcicákok Szellemi Utóda
Nagy Útszéli Ribantz Blanka újabb Kéktangás Kortes Genderbeszédre készül, de mint ígéri, ezúttal nem fog csúnyát mondani.
Talán igaza is van; szeretné demonstrálni, hogy őt, mint baloldali, és valóban FIATAL ÚTSZÉLI DEMOKRATÁT,
merőben más fából faragták, mint azt a két mocskos szájú
"FIATAL BABLEVESTZABÁLÓ DEMOKRATÁT", azaz,
dániel Bableves Ilona VK-t és
KONSTANTINA BABLEVES TOMAY-t !
.
Bableves ilona VK > Raszolgatörvény ! MUNKAHELYEMEN , a Blaha Lujta téren csekély az érdeklődés
A Hősök teréről nagyjából ötven ember elindult az Oktogon felé a járdán, egy rendőrségi kisbusz kíséri őket az úttesten. Skandálás nélkül, beszélgetve vonulnak.
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Édesanyjának a Munkahelyéről :A Blaha Lujta térről is elindultak a tüntetők, de olyan kevesen - tudósítónk becslése szerint nagyjából százan - vannak, hogy ők is a járdán mennek.
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Édesanyjának a Munkahelyéről :A Blaha Lujta térről is elindultak a tü
Tömegről semmiképpen sem beszélhetünk. Nagyjából 30-an indultak el a Blaha Lujta térről és nagyságrendileg ugyanennyien a Hősök teréről. A Blaháról útnak indulók a járdán haladnak, ami minimum érdekes annak fényében, hogy forgalomlassító demonstráció volt beharangozva. Gyalogosforgalomra gondoltak? - ezt a kérdést már a 24.hu kérdezi csalódottan.
Demokratikus Kigyók : Elérkezett az a pont, hogy együtt vonulhatunk a Jobbikkal
az elmúlt tíz évben a magyar jogállamiság olyan mértékben sérült, hogy muszáj félretenniük az ellentéteket.
De jó a Dr Dániel Vörös Tengernek az Évfolyamelső dániel Bilis Impi Homokos Partján !
Sziasztok! Civil aktivista vagyok, szakszervezeti tag. Azokért a fiatalokért harcolok, akik már dolgoznak, de azokért is, akik a jövő munkavállalói lesznek. Az ő nevükben mondom nektek, hogy elég volt. Nem akarunk olyan országban élni, ahol ki vagyunk szolgáltatva a munkáltatóknak. A munka törvénykönyve elvileg azért van, hogy védje a munkavállalókat. Nálunk ez fordítva van. Mi fiatalok, nem akarunk örökké a mamahotelben lakni, csak azért, mert nincs pénzünk lakásra, albérletre. Nem akarunk olyan országban élni, ahol nem kérdeznek meg bennünket a minket érintő ügyekről és ahol megpróbálják a szakszervezeteket parkolópályára állítani. Újra elmondjuk: semmit rólunk nélkülünk. Nem akarunk olyan országban élni, ahol az utolsó munkanapunkon a halottaskocsi visz el minket. Nem akarjuk, hogy a szüleinknek és nekünk életünk végéig dolgozni kelljen, mert ez nem élet, hanem rabszolgaság. És mi nem vagyunk rabszolgák. Megfogalmazom nektek, hogy a szakszervezeti fiatalok mit szeretnének. Olyan országban élni, ahol a törvények a dolgozókat védik. Ahol tisztességes munkafeltételeket és béreket biztosítanak számunkra, ahol van időnk a szeretteinkkel időt tölteni, és ahol mi is tudunk családot alapítani. Ahol a dolgozók képviselőit megbecsülik, azt akarják, hogy meghallják a hangukat. Ahol rugalmas a nyugdíjrendszer, és ahol lehetőségünk van arra, hogy békés, boldog életet élhessünk nyugdíjasként. Álljunk fel, vegyük vissza az irányítást, és ne hagyjuk elnyomni a hangunkat
Február 11-e (hétfő) a következő tüntetés, mert nem akarJÜK folytatni a szombati tüntetéseket.
De jó a Pálmafák Árnyékában Rotyogó Kóser Babgulyásnak !
Rotyoghat Csendesen !
Neki nem kell Rabszolgatörvény ellen Tüntizni !
BETEAVON !
nem akarJÜK folytatni a szombati tüntetéseket.
Aki elutasítja a liberál-cigàny-DK-Jobbik felvonulgatásait az már Fideszes !
Aki elutasítja a liberál-cigàny-DK-Jobbik felvonulgatásait az már Fideszes !
Kedves Dr Mády Genderlilla !
úgy foglal6JÜK össze a december óta folyó tüntikézéseket: gyenge kezdés után erős visszaesés...
úgy foglal6JÜK össze a december óta folyó tüntikézéseket: gyenge kezdés után erős visszaesés...
Drága Nagy Útszéli Ribantz Blanka !
Melegfelvonulassal kösssük egybe ! Akkor többen leszünk !
Melegfelvonulassal kösssük egybe ! Akkor többen leszünk !
Drága Dr Demokrata Lyukas Zokni és Dr Vihar Nelököggyémá Detty !
Én egész eddig azt hittem, hogy ez a buzifelvonulás.
Én egész eddig azt hittem, hogy ez a buzifelvonulás.
Kedves Dr Mády Gendermatyi !Na megbukott már???
Én egész eddig azt hittem, hogy ez a buzifelvonulás
Kedves GENDERUNOKÁM : Dr Mády Gendermatyi !
A rőthajú liba nyilván politikus szeretne lenni és PR fogás volt a beszéde és jól számított, ballib körökben már nemzeti hősnek számít. Nyilván dániel Bableves ilona VK-t és Évfolyamelső dániel Bilis Impit akarja követni
A rőthajú liba nyilván politikus szeretne lenni
Dr Mády " Zoltán " : Gendererőforrás !
Ezek után Orbán biztos lemond
A rőthajú liba nyilván politikus szeretne lenni
Dr Lyukas Zokni Tévészékház-foglaló Demokrata !
Hogy lövetné Ki az Őszödi El Qúró Böszme a Szemedet !
Én is Lyukas Zokni vagyok !
Dr Lyukas Zokni Tévészékház-foglaló Demokrata ! Hogy lövetné Ki az Őszödi El Qúró Böszme a Szemed
Dr Lyukas Zokni elveszi előlem a Fetrengő Demokratának járó Babért ?
Én , és az Én Fetrengésem már Szart Sem Ér ?
He ?
Lövesd meg a Szemét Drága Feri !
Gurmai : ISMÉT POMPÁZZON VÖRÖSBEN A DÁNIEL CSALÁD !
Gurmai Zita csak vigyázzon a nyilvános szereplésekkel,
mert tudjuk, hogy egy nagyon kívánatos nőről van szó, és a végén még újra megmítúzzák.
tudjuk, hogy egy nagyon kívánatos nőről van szó,
Dr Mády " Zoltán " Gendernagyanyó !
Ami a hírből kimaradt: Nagy Útszéli Ribantz Blanka a tünti végén mindenkit leszopott.
Nagy Útszéli Ribantz Blanka a tünti végén mindenkit leszopott.
Nem volt sok dolga..
Nagy Útszéli Ribantz Blanka a tünti végén mindenkit leszopott.
Volt,aki repetázott....
Bilis Impi : Szóval egész jól sült el végül a Demokratikus Szrtájkoló Kapanyél.
Kedves Kék Tangás Barátaim !
Eszem ágában sincs ezt a kis orrrrmányos pöcsöt védelmembe venni,
de fiatal kora ellenére vörösből rendkívül művelt,
intelligens háztartási mosogatógép,
nagy tudású áljogász , remek főszakács ,
igazi Kertészeti Pléhköcsög ,
több diplomával ( JÜK , Ivrit Nyelvvizsga Központ , Elüldözött CEU ).
CSAK MINDENT GONOSZ CÉLOKRA HASZNÁL, ÉS Ő MAGA IS VELEJÉIG GONOSZ.