Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
ez az, amikor megáll egy ember a fejlődésben
Dolgos Kékharisnya Demokrata !Hány fok van nálatok?
Dolgos Kékharisnya Demokrata !Hány fok van nálatok?
Összeszart Um Ras rasi Menekülttábor... azt hiszem, hogy inkább itt maradok egy magyar börtöncella helyett.
Összeszart Um Ras rasi Menekülttábor... azt hiszem, hogy inkább itt maradok egy magyar börtöncella h
Drága ex "férjem " Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz !
Ne feledkezz + a Közmunka tartozásodról !
Impótens Bilis Exem !Ne feledkezz + a Közmunka tartozásodról !
Drága Egykori Szerelmem és " Párom " Dr Dobos Andrea : M H M -es Pisti Felesége !
A téli időszakban is a Pisti Sógorommal egyetek minél több gyümölcsöt, mert egészséges és finom!
Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom...
Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom...
Mint nagyon sokszor, most is igazad van
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Egykori Magyar Ügyvéd , Um ras rasi Nyomoroncz !
Én továbbra is csak pálinkának lefőzve fogyasztom.
Kovács Bableves Ida : Bilis Impi Fapina Öregcicicákja !
Rézfaszú Mády és Elmebeteg Évfolyamelső dániel MUNKÁSSÁGÁNAK HÁLA
félnek a kékharisnya emberek,
félnek a Évfolyamelső Bilis Impi migráns uncsitesóitól ,
félnek a szomszédtól is,
sikerült a Kéktanga Szennyoldallal gyűlöletre nevelni az embereket, átmosni az agyukat,
ketté szakítani családokat, barátokat...
és még folytathatnám a Kékszalagos Karizmatikus Demokratákok bűneit...
Elmebeteg dániel MUNKÁSSÁGÁNAK HÁLAsikerült a Kéktanga Szennyoldallal gyűlöletre nevelni az ember
Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja :
Dr Csongovai Lidyke
Dr Csongovai Frank
Dr Csongovai Asher Játékkutyákok
Dr Dániel Meseautó
Dr Dániel Vizszűrő és Kávéfőző Számvezérlésű Szerszámgép !
Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja : Dr Csongovai Lidyke Dr Csongovai Frank Dr Csongova
Kálmán József Szentiványi !
Cserbenhagyott engem is , nemcsak az Adikát a Hibbant Gazdim !
De jön még a Dr Csongovai Játékkutyákokra Dér , nem csak az Impótensre !
Fegyházban menjen hozzá beszélőre a családja :
Dr Csongovai Lidyke
Dr Csongovai Frank
Dr Csongovai Asher Játékkutyákok
Dr Dániel Meseautó
Dr Dániel Vizszűrő és Kávéfőző Számvezérlésű Szerszámgép !
Nem győzöm elmondani,, mennyire irigyellek Titeket!!!
Nem győzöm elmondani,, mennyire irigyellek Titeket!!!
Megértelek kedves Vassné Bableves Erzsébet! :
Csak a Játékkutyákok , a Meseautó és a Szerszámgép jöhet hozzám Börtönvizitre !
-DPuszi!
Csak a Játékkutyákok , a Meseautó és a Szerszámgép jöhet hozzám Börtönvizitre !
a Bekvártélyolt Emberek kedvesen beszélgetnek egymással az Um ras rasi Börtönben
. Ha pedig valami gond van, akkor örömmel segítenek is egymásnak. Jókedvűen.
Ha pedig valami gond van, akkor örömmel segítenek is egymásnak az Um ras rasi Börtönben .Jókedvűen
Békés,szép,szeretettben eltöltött börtönéveket kivánok
Kedves Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék !
Békés,szép,szeretettben eltöltött börtönéveket kivánok Kedves Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis
Magánzárka , lánc , ólomgolyó , szalmából készült priccs ,
és egy szalmakalapos , vagány um ras rasi Börtöntöltelék.
Szép és sikeres új hetet kívánok minden kedves barátomnak!
Shavua Tovot és Shavua Tovnét kiemelt tisztelettel üdvözlöm !
.
és egy szalmakalapos , vagány um ras rasi Börtöntöltelék.
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék az emberi viselkedés kúltúrája ami így természetes !
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék az emberi viselkedés kúltúrája
Kunigunda Thúróczi Bableves Lutz !
Ha nem asszisztálnék ugyanis ezekhez az aljas jogtiprásaikhoz , akor méltóságomon aluli volna.
Ha nem asszisztálnék ugyanis ezekhez az aljas jogtiprásaikhoz , akor méltóságomon aluli volna.
Amikor megérkeztem ide az Um ras rasi Fegyház- és Börtönbe,
persze egy csomó dolgot kellett vásárolni Freeman Morgan-től .
Ahogy válogattam a szemetesvödrök, szennyesruhatartók és más egyéb fontos földi javak között,
természetesen ivritül beszélgettem a két kedves börtönőrrel .
az Um ras rasi Fegyház- és Börtönben egy csomó dolgot kellett vásárolni Freeman Morgan-től .
Egy élmény volt nála vásárolni, olyan jó és baráti volt végig a hangulat.
természetesen ivritül beszélgettem a két kedves börtönőrrel .
Talán ez a nemzeti együttműködés rendszere?
Talán ez a nemzeti együttműködés rendszere?
Az Um ras rasi Börtönben mostanában gyakran 40 fok felett van a hőmérséklet és tűz a nap is.
Ezért szalmakalapban fogok szaladgálni, ha gyalog megyek a Magánzárkám valamelyik sarkába.
A Pockoknak és egy Rágcsáló Cellatársaimnak Szerintem turista-látványosság leszek
ebben a parádés kalapban, amelyet egyébként ma kaptam az itteni kedves barátomtól Freeman Morgantól .
Ps. Egy kis előleggel jutalmaztam a Külvilági Összekötőmet , amiért egy Ékszerészkalapács lesz a jutalmam !
Egy kis előleggel jutalmaztam a Külvilági Összekötőmet , amiért egy Ékszerészkalapács lesz a jutalma
Vagyis meg akarsz szökni drága Bilis Barátom ?
Vagyis meg akarsz szökni drága Bilis Barátom ?
Rézfaszú Mády Feltörekvő Genderhartzoss !
A kérdésed jogos !
Egyébként én már 25 évvel ezelőtt is jártam itt az Um ras rasi Börtönben ,
de nem is ismertem fel ezt a csodás Fegyházat, amikor fél éve ideköltöztünk, annyit fejlődött!
De előtte Asdódbasznódon éltünk Steiner Kristóffal 4 évig a Helybeli Összeszart Bokrokban
és az a város is nagyon gyorsan fejlődött, a szemünk előtt. Ott is új negyedek, hatalmas parkok épültek azalatt a 4 év alatt is.
előtte Asdódbasznódon éltünk Steiner Kristóffal 4 évig a Helybeli Összeszart Bokrokban
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi : Börtöntöltelék !
Minden szavadat elhiszem !
ÚGYBIZÁM !
Csak Ne Lökődjél Többet !
Jó ?
Bilis Impi : Börtöntöltelék !Minden szavadat elhiszem !Csak Ne Lökődjél Többet ! Jó ?
Ágnes Bableves Barna !
Már miért Ne Lökődjön a Marhája , ha Csak a Lökődéshez ért ?
He ?
Zoltán Vőneki törlésre került a Kéktanga csoportunkból szélsőséges nézetei és durva, sértő hozzászól
Zoltán Vőneki hát nem lehet mindenki a Te véleményeden. el kell mondanom, hogy nagyon jól megvoltam suzuki moci nélkül, de kiegyensúlyozott életet élve. persze voltak megtorlások, de ezek semmik sem voltak a háború alatt elszenvedett megnyomorítástól és a mostani testi, lelki nyomortól. ez az, amikor megáll egy ember a fejlődésben, nem hajlandó a már felkutatott dolgokkal szembenézni, amikor csak szajkóz valamit. talán, ha már nálad is működik a net, kicsit utána olvashatnál.