Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Um ras rasi Bolhacirkuszista Mucikám ! remekül nézel ki.Brad Pitt örülne haha ilyen jó svádájú lenne
Kálmán Kertész Mucikám !
Az egyik Um ras rasi Összeszart Bokrok-beli szomszédunk meglátott ebben az álarcban... most tervezi, hogy sürgősen elköltözik...
Az egyik Um ras rasi Összeszart Bokrok-beli szomszédunk most tervezi, hogy sürgősen elköltözik...
Um ras rasi Bolhacirkuszista Mucikám !
Ne tegye,
te egy talpig becsületes ,
IGAZMONDÓ ,
NEM ALÁIRÁSHAMISITÓ
és gerinces EMBER vagy.
Um ras rasi Bolhacirkuszista Mucikám !egy talpig becsületes , IGAZMONDÓ , NEM ALÁIRÁSHAMISITÓ és
Kálmán Kertész !
Én pedig a Teréz Édesanyja vagyok !
Az egyik Um ras rasi Összeszart Bokrok-beli szomszédunk most tervezi, hogy sürgősen elköltözik...
Bilis Impi ! Használd egészséggel az ajándékot! Űzd el őket !
Évfolyamelső Bilis Impi Álarca
Ha a Bilis Padtársam feltenné , A magyar gárdát egyből szétszalasztaná...a Röhögőgörcs
Évfolyamelső Bilis Impi Álarca : A magyar gárdát egyből szétszalasztaná...a Röhögőgörcs
Évfolyammásodik Dr Szegedy Chanad : Bilis Impi Padtársa !
Egyet Értünk !
Évfolyamelső Bilis Impi Álarca : A magyar gárdát egyből szétszalasztaná...a Röhögőgörcs
Gyerekrajzokat is visz a Holdra az izraeli űrszonda
Lőjjük ki az Évfolyamelső dániel Bilis Impit Is !
Mivel nem tér vissza, az elküldött információk előre láthatóan korlátlan ideig a Holdon maradnak, a jövő generációi fogják megtalálni és megismerni azokat.
Elsősorban Évfolyamelső dániel Donkihóté Bilis Impi , de Izrael is már nagyhatalom a világűr kutatásban is!
Évfolyamelső dániel Donkihóté Bilis Impi már nagyhatalom a világűr kutatásban is!
bevallom, hogy szeretek erre csavarogni.
Évfolyamelső dániel Donkihóté Bilis Impi már nagyhatalom a világűr kutatásban is!bevallom, hogy sze
Bilis Impi Druszám !
Hadd menjek veled én is !
Csavarogjunk egyet Együtt
a Dr Dániel Holdon ,
a Dr Dániel Űrben és
a Dr Dániel Fekete Likban !
Csavarogjunk egyet Együtt a Dr Dániel Holdon , a Dr Dániel Űrben és a Dr Dániel Fekete Likban !
Logan B I L I S I M P I Kendall a Kéktangából !
Mégpedig minden Áron ,
akár fel van díszítve Bilis Impi Dagadt Orrrrmánya , akár nincs!
Mégpedig minden Áron , akár fel van díszítve Bilis Impi Dagadt Orrrrmánya , akár nincs!
Martha Anka ! Egyet Értünk ! Oszt' jónapot!
Csavarogjunk egyet Együtt a Dr Dániel Holdon , a Dr Dániel Űrben és a Dr Dániel Fekete Likban !
Drága Logan B I L I S I M P I Kendall Druszám a Kéktangából !
A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a hideg is már iszonyú.
Drága Kéktangás Öregcicákjaim !
Majdnem bevallottam Nektek , hogy Sikeres Évfolyamelső Áljogász vizsgát tettem a JÜK Szine Előtt ,
, ám hirtelen fény gyúlt a fejemben.
Majdnem bevallottam Nektek , hogy Sikeres Évfolyamelső Áljogász vizsgát tettem a JÜK Szine Előtt ,
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Űrkutató , sőt Maga Az Űr !
Azt hiszem hogy jonbban jársz ha otthom maradsz tudom hogy csak brahibôl irtad.
A Véleményem Évfolyamelső dániel Bilis Impi Férjének : Steiner Kristófnak Cerkájáról
Remekül áll!
A Véleményem Évfolyamelső dániel Bilis Impi Férjének : Steiner Kristófnak Cerkájáról
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Űrkutató , sőt Maga Az Űr !
Drága Szakállas , Kéktangás Hölgyem !Hááát....
Ha már sminkelni is elkezded magad, én meg elkezdek aggódni miattad...
A Colombo Úr kedves kis feleségétől kaptam egy speciális géllel töltött, szemkörnyéki bőrt nyugtató
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Tesó! A szorgos dolgozós képeidet hiányolom!!
József Pusztai !
Úgy kell mondani, hogy beleremegjenek
a Bilis Évfolyamelső Impi Összeszart " dolgozószobájának " a falai
és beleremegjen minden kéktangás gazember!
Úgy kell mondani, hogy beleremegjenek a Bilis Évfolyamelső Impi Összeszart " dolgozószobájának " a
Ági Bableves Kallóné Gyermekkori Képe !
Ez furcsa..meg ezek után se fáj ..ezt nem hiszem el
József Pusztai !
Ideje lenne már az országos sztrájkok megszervezésének.
Ideje lenne már az országos sztrájkok megszervezésének.
Ne lököggyémá Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Űrkutató , sőt Maga Az Űr !
Látjukmá , hogy lököcc , Te Lökött !
Ne lököggyémá Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Űrkutató , sőt Maga Az Űr !
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Megélhetési Munkakerülő !
Azért veszünk hadi felszereléseket, hogy a lázongo, puszta kezű damaszkuszi állampolgárokat elnémítsuk és Angyalkához exportáljuk öket .
Mert más ellensége nincs e nyomorgó országnak , mint az Uncsitesók .
Évfolyamelső dániel Bilis Impi Kékharisnya Demokráciája
Zoltán Vőneki törlésre került a Kéktanga csoportunkból szélsőséges nézetei és durva, sértő hozzászólásai miatt.
A Colombo Úr kedves kis feleségétől kaptam egy speciális géllel töltött, szemkörnyéki bőrt nyugtató
Um ras rasi Bolhacirkuszista Mucikám ! remekül nézel ki.Brad Pitt örülne ha ilyen jó svádájú lenne.!!