Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Mi meg a KÉKTANGÁBAN kutyázunk a haverok blökijeivel.
Drága Steiner Kristófné !
Hogy mik derülnek ki Rólad! Most tudtam meg , hogy egy tökélete`feleség vagy, így kell ezt csinálni. Gratulálok Steiner Kristófnak a Férjednek , jól választott ő is, nem csak Te.
BILIS IMPI : Most tudtam meg , hogy egy tökélete`feleség vagy, így kell ezt csinálni.
Konstantina Bableves Tomay ! A feleség érdeme a jó férj! Dicséret az övé!
A feleség érdeme a jó férj! Dicséret az övé!
A Kedves Feleségem Drága Öregcicákjai !
Pénztárca tárva - nyitva, pihenő a fotelben, nem is lehet gondja az asszonyoknak!!
Pénztárca tárva - nyitva, pihenő a fotelben, nem is lehet gondja az asszonyoknak!!
Kedves Steiner Kristóf !
Akár csak az én férjem, ő is leült egyk ényelmes fotelbe míg én nézelődtem!! Némely férfi mind egyforma!! Szép napot!! Mindkettőtöknek Puszi!!
Vigyázz nagyon a Te Kis Bilisedre , aki már a Mi Bilisünk Is !
.
Vigyázz nagyon a Te Kis Bilisedre , aki már a Mi Bilisünk Is !
Judit Bableves Csonka : az Én Drága Feleségem Öregcicákja !
Olyan ügyesen bevásárolt a kedves nejem, hogy most indulok a bankba egy nagyobb összegű kölcsönért...
Olyan ügyesen bevásárolt a kedves nejem, hogy most indulok a bankba egy nagyobb összegű kölcsönért..
Drága Steiner Kristóf !
Nekünk most telik le a maskantank Jesl!!!!!!!!!!
Nekünk most telik le a maskantank Jesl!!!!!!!!!!
Marietta Bableves Streit : Dr Dobos Andrea Ashdódbasznódi Szomszédnénikéje!
Majdnem elaludtam ebben a kellemes függőfotelben, olyan kényelmes volt.
Majdnem elaludtam ebben a kellemes függőfotelben, olyan kényelmes volt.
Drága Rejtett Humánerőforrás !
te egy nagyon jó ember vagy.Kár hogy kevés van belőletek.Büszke lehetsz magadra.Örülök hogy a barátomnak tudhatlak.
Kár hogy kevés van belőletek.Büszke lehetsz magadra.
Zsolt Kövesdi Vérimpilógus !
Igaz!
A Drága Rejtett Humánerőforrás Nagyon jó ember, reális, és nagyon jól látja a dolgokat!
Kár hogy kevés van belőletek.Büszke lehetsz magadra.
Köszönöm szépen kedves Zsolt! Megtisztelő a véleményed barátom!
Ünnepel-JÜK Együtt Elmebeteg dániel Bilis Impi SIKERES Évfolyamelső Áljogász Vizsgáját !
Nincs azzal semmi baj, de mi semmilyen formában nem ünnepeljük, a feltett fotó is csak egy poénos montázs.
Ünnepel-JÜK Együtt Elmebeteg dániel Bilis Impi SIKERES Évfolyamelső Áljogász Vizsgáját !
Vihar " Nelököggyémá" Detty !
chag moled sameach
Elmebeteg dániel Donkihóté Bilis Impi Évfolyamelső Áljogász Exem !
remélhetőleg jöhet majd egy boldog, Vihar " Nelököggyémá" Detty-mentes új esztendő!
remélhetőleg jöhet majd egy boldog, Vihar " Nelököggyémá" Detty-mentes új esztendő!
Továbbá még sok- sok Öregcica Rajongót ennek a Remek Áljogász Bilis Impinek !
Ági Bableves Eisenberger : Bilis Impi Öregcicákja ! Egyet Értünk !
Basszus....hidegtál minden jóval,pulykamell sütve,libamáj,töltött káposzta,halászlé.....Ez nem normális ! Nemhiszem,hogy dániel BABLEVES ilona VK ezt kérte volna
Nemhiszem,hogy dániel BABLEVES ilona VK ezt kérte volna ....
Gitta Bekes Bableves Stumpfné : Bilis Impi Öregcicákja ! Nekünk mondod ?
Nemhiszem,hogy dániel BABLEVES ilona VK ezt kérte volna ....
Tátrai Mamás, Horn Gyuszy és Péter Gaby Triumvirátus !
Szuper minden, még a gilisztapöri és az UBORKASALI is tökéletes! Jó étvágyat és
kellemes időtöltést dániel BABLEVES ilona VK- val!
Szuper minden, még a gilisztapöri és az UBORKASALI is tökéletes! Jó étvágyat és kellemes időtöltést
Drága dániel BABLEVES ilona VK-!
Ilyen látképű álomnyaralás a Triumvirátussal
egy pestinek bablevestzabáló KÉKTANGÁS ÖREGCICÁNAK egyre messzebb.
álomnyaralás a Triumvirátussal egy pestinek bablevestzabáló KÉKTANGÁS ÖREGCICÁNAK egyre messzebb.
Álljunk meg egy Toldalékra Demokratikus Öregcicákok !
HELYESEN ÖREGCICÁKOK , HELYESEN !
D. BABLEVES ILUSKA AZ ÚRÁLOMÁS-RÓL KÖVET MINKET !
álomnyaralás a Triumvirátussal egy pestinek bablevestzabáló KÉKTANGÁS ÖREGCICÁNAK egyre messzebb.
álomnyaralás a Triumvirátussal egy pesti bablevestzabáló KÉKTANGÁS ÖREGCICÁNAK egyre messzebb.
ÚRÁLOMÁS ! Még nem kértek a Bilis kiadatását ? Roszabak és ajasabak vatytok , mint Havas Henrique Tanár Űr !
Még nem kértek a Bilis kiadatását ?ajasabak vatytok , mint Havas Henrique Tanár Űr !
Csokifaszú Demokrata ! Jobban is teszik..
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Főállású Játékkutya-baráth : Izraeli kutya-haverjaim,
Bilis Impi !
Mi meg a KÉKTANGÁBAN kutyázunk a haverok blökijeivel.