Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Impi Karácsonya , Impi Újhűje Pistája és Impi Tótbercije tette.Össze kell fogni! Legalább annyira ,
Ami Párizsban sikerült, az Budapest utcáin is sikerülni fog!"
"Vigyázó szemeitek Párizsra vessétek!"
Ami Párizsban sikerült, az Budapest utcáin is sikerülni fog!"
Impi Karácsonya , Impi Újhűje Pistája és Impi Tótbercije
lehet, hogy nem követték eléggé a franciaországi eseményeket, de az elmúlt napokban Párizs a feje tetejére állt. Repültek a könnygázgránátok és a vízágyúval sem fukarkodtak a rendőrök. Macron gyurcsótányista módon ráküldte a rendőröket az üzemanyag adójának emelkedése ellen tüntető emberekre. A hatóság emberei pedig sokszor a hatalmukkal visszaélve ütötték, rúgták a már földön fekvő tüntetőket.
A Szökevény dániel Bilis Impi !
Drága Elmebeteg , saját diadalívű Szökőkút !
Mindig s kíváncsi voltam, ezért most felteszem a kérdést: Téged női ruhában, nem katonai géppel szöktettek ki a büntetés elől az országból magyar diplomaták?
Szökevény dániel Bilis Impi !női ruhában, nem katonai géppel szöktettek ki a büntetés elől ?
Na Elmebeteg Impi !
Mit varrsz ere a Csúcskérdésre ?
He ?
Na Elmebeteg Impi ! Mit varrsz ere a Csúcskérdésre ?
Jom Naim Bilis!!! Ott is esős, borus az idő?
Na Elmebeteg Impi ! Mit varrsz ere a Csúcskérdésre ?
Mióta vagy Um ras rasban ? Milyen kultikus helyeket láttál már? A ferjemmel 1989. okt. (satoros unnepeken
Mióta vagy Um ras rasban ? Milyen kultikus helyeket láttál már? A ferjemmel 1989. okt. (satoros unne
Ashdódbasznódy Marietta Bableves Streit ! Judit Ágnes Bableves Rényi !
Ne zavarjátok a Bilist Akció Közben !
Évfolyamelső JÜK Áljogász ! Mióta vagy Um ras rasban ? Milyen kultikus helyeket láttál már?
A diadalív felirata lehetne mondjuk ez:
"Az izraeli nép és minden hálás zsidó ajándéka Tolongótolvaj Úrnak ,
amiért vörösre festette a szánalmas, kékharisnya háborús bűnös Elmebeteg Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász Aláiráshamisitó Tolongóját ,
kijózanító csapást mérve ezzel a szégyenletes Kékharisnya dániel Bilis Impi-kultuszra."
Nem, én a bécsi repülőtérről szöktem
De Bilis Impi !
A Népművelő Tolcsi tanusága szerint te kevered a januárt a júniussal !
NAMÉGEGYSZER : Melyik hónapban szöktél +?
A Népművelő , Képmegosztós Tolcsi tanusága szerint
Tisztelt Tolongótolvaj Úr !
Ezeket az Évfolyamelső dániel Bilis Impi &Vérimpilógus Kéktanga bandàja elleni föllépèseidèrt kaptad !
Mármint: a tiszteletet !
Ezeket az Évfolyamelső dániel Bilis Impi &Vérimpilógus Kéktanga bandàja elleni föllépèseidèrt kaptad
László Csóti ! Köszönöm szépen !
Éljen a Népművelő Képmegosztós Tolongó !
Ezeket az Évfolyamelső dániel Bilis Impi &Vérimpilógus Kéktanga bandàja elleni föllépèseidèrt kaptad
Tisztelt Tolongótolvaj Úr ! Dicsőség a Bátraknak !
László Csóti : Tisztelt Tolongótolvaj Úr ! Dicsőség a Bátraknak !
Köszönöm szépen kedves László!
már irtam a messengeren
Még három napig itt leszünk, megtisztelő lenne ,
ha Beavatnál Bilis Impi Karrierének Rejtelmeiben !
Kerlek, javasolj helyet és időpontot
ha Beavatnál Bilis Impi Karrierének Rejtelmeiben !
Drága Goldschmied Istvánm .Mondom :Goldschmied Istvánm !
PRIVI !
László Csóti : Tisztelt Tolongótolvaj Úr ! Dicsőség a Bátraknak !
kedves László!
Nem csak az ízraeli nép hálás ezért a tettéért .hanem minden jó érzésű magyar ember is .Úgy gondolom ,hogy mi vagyunk többségben akik hálásak vagyunk Tolongótolvaj Úrnak a bátorságáért .
hálásak vagyunk Tolongótolvaj Úrnak a bátorságáért .
Egyébként Gratulálok a JÜK Legújabb Áljogászának ezekhez a Sikereihez IS !
"Nagy példaképem ezért és a felsőfokú héber nyelvvizsgám záródolgozatát is róla írtam.
Amúgy kiváló eredménnyel, évfolyamelsőként."
.
"Nagy példaképem ezért és a felsőfokú héber nyelvvizsgám záródolgozatát is róla írtam. Amúgy kiváló
Röviden : Hát a Bilis csak Bilis marad !
Röviden : Hát a Bilis csak Bilis marad ! ÉVFOLYAMELSŐ dánielBilis Impi 2018 július 28.-i BÖFFENETE !
Eilat, tengerpart, pálmafák, nyugalom...
:-) Immár együtt a drága feleségemmel, szabadon és boldogan!
Köszönet Istennek és a sorsnak, hogy sikerült végre visszatérnünk Izraelbe! Szép és vidám hetet minden kedves barátomnak!
Bilisnaptár 2017 december 9 és 2018 február 2 KÖZÖTT
Folytatódjék az ilyenkor szokásos, hétvégi gasztronómiai izgatás is.
:-) Avagy a mai finom, egészséges ebédünk: sült tilapia, azaz Szent Péter hal salátaágyon. Jó étvágyat! Beteavon!
Bilisnaptár 2017 december 1
Haifa, Baha’i kert... Kellemes, nyugodt, vidám hétvégét kívánok minden kedves barátomnak és ismerősömnek! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom!
Bilisnaptár 2018 február 23
Tel Aviv, tengerpart... Kellemes, nyugodt, vidám hétvégét kívánok minden kedves barátomnak és ismerősömnek! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom!
Bilisnaptár 2018 február 23 ... Tel Aviv, tengerpart...
Bilis Impi !
Eltagadtad a Kékharisnyákoktól , hogy a Bableveszabáló január 13-án Kipurtzant és Tátrai Mamáshoz ment nőül !
a Bableveszabáló január 13-án Kipurtzant és Tátrai Mamáshoz ment nőül !
Nőnap alkalmából sok szeretettel köszöntöm a drága hölgyeket! (Azt meg csak egész csendesen jegyzem meg, hogy én pedig éppen e jeles napon lettem 49 éves.)
Egyszer csak véget ér ez a Kékharinya Rémálom!
Össze kell fogni! Legalább annyira ,
mint Impi Karácsonya ,
Impi Újhűje Pistája
és Impi Tótbercije tette