Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Bilis Impi !Az mindennapos. De a nagytestű kutyán azért meglepődtem.
Mondjuk egy nagyobb blökinek nem örülnék annyira az autóm tetején...
Mády Zotykó Figyelmébe
Szép, sikeres új hetet minden kedves minden kedves kék szalagos demokratának! Egy lilavirágos demokrata.
Mády Zotykó Figyelmébe
Szép, sikeres új hetet minden kedves minden kedves kék szalagos demokratának! Egy lilavirágos demokrata.
товарищ ненормальный большевик Mády Zotykó Figyelmébe
Húha ! Le merem fogadni , hogy ez a Bolsewikk Mády Bőrbe bújt Évfolyamelső Bolsi BILIS Impi !
Hasonló jókat kívánok.
Le merem fogadni , hogy ez a Bolsewikk Mády Bőrbe bújt Évfolyamelső Bolsi BILIS Impi !
Köszönöm és viszont kívánok szép új hetet
Sajnos nálunk ez a virág nem marad meg. Legalább is nekem nem sikerült pedig nagyon szép
Ági Bableves Eisenberger Köszönöm és viszont kívánok szép új hetet
Köszönöm szépen kedves Bablevestzabáló Eisenberger Natália!
Köszönöm szépen kedves Bablevestzabáló Eisenberger Natália!
ÉVFOLYAMELSŐ товарищ ненормальный большевик !
Köszi nektek is boldog békés Bableveszabálást kívánok a saját Hanukiámmal, amit még Szarföldről hoztam.
boldog békés Bableveszabálást kívánok a saját Hanukiámmal, amit még Szarföldről hoztam.
boldog békés Bableveszabálást kívánok a saját Hanukiámmal, amit még Szarföldről hoztam.
Köszönöm szépen kedves barátaim!
Hű ha! Mi is sokat sütünk, főzünk a szabadba egészen a fagy beálltáig. Más, finomabb a kaja íze.
Hű ha! Mi is sokat sütünk, főzünk a szabadba egészen a fagy beálltáig. Más, finomabb a kaja íze.
Ma ismét Jeruzsálemben jártam, az Izraeli Ügyvédi Kamaránál intéztem az ügyvédi engedélyemmel kapcsolatos ügyeket A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült... remélem, hogy nemsokára már rendes tagként, azaz izraeli ügyvédként járok majd ide.
A fénykép az ügyvédi kamara székháza előtt készült...
A megfutamodás nem a félelem legyőzése !
József Kun : Kalózrádiós Tesó !
1-et értünk , de ne feledd , hogy most a Beszary Dániel Aláiráshamisitó Tolongójában tolcsizunk !
most a Beszary Dániel Aláiráshamisitó Tolongójában tolcsizunk !
Eilati tengerpart nagy hajóval és vidáman strandolókkal,..Üdvözlet Izraelből minden kedves kék szalagos demokratának! Shalom!
Üdvözlet Izraelből minden kedves kék szalagos demokratának! Shalom!
Kellemes, békés hétvégét kívánok minden kedves kék szalagos demokratának! Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom!
Kellemes, békés hétvégét kívánok minden kedves kék szalagos demokratának!
Hantzúr Bilis Impi Uncsitesójával : Dr Dániel H. Menekülttel
A Bolond M. " Zoltán " Gendernagyanyám ne találja a Hócipőét !
Vajon miért ?
SZAVAZZATOK !
A Bolond M. " Zoltán " Gendernagyanyám ne találja a Hócipőét !
Mády Genderlilla Öcsém !
Mert azt akarja a Bolsewikk Kékcicitartó Mozdonynézegető Wénasszony ,
hogy Dr Dániel H. csiki-csukizzon a Klitoriszodon !
.
Mády Genderlilla Öcsém !Dr Dániel H. csiki-csukizzon a Klitoriszodon !azt akarja a Bolsewikk Kékcici
És még hány százezren, sőt, millióan vannak ehhez a szerencsétlenhez hasonlók...?
Egy Feltörekvő Kékharisnya Nagyanyómég hány százezren, sőt, millióan vannak ehhez a szerencsétlenhez
Nagyon előrelátó volt ő tudott valamit!,,
Nagyon előrelátó volt ő tudott valamit!,,
Már bejött!Miről beszélsz?
Kék és Lila Szalaggal Bilis Impi Demokráciájáért
Anyukája Dr Mády Lillához "Kisfiam, már megint Gendereltél?!?"
Mese dániel péterről : Csodaország Biliskirájáról !
Mint bizonyára többször láttátok, hogy akár poszban, akár hozzászólásban vagy azokra adott válaszaimban dániel impit csakis és kizárólag BILIS-ként vagyok hajlandó emlegetni, és ebből
EGY JOTTÁNYIT SEM ENGEDEK!
Viszont örömmel látom, hogy rajtam kívül már mások is így nevezik.
De hogy miért bilis?
Mert őrült fejébe vette, hogy előbb-utóbb kékharisnya királlyá, sőt, az ashdódbasznádi Összeszart Bokrok Fedél Nélküli Királysága után után az EU helyére akar egy Európai Egyesült Államokat (államforma: monarchia), és ennek Császárává akarja koronáztatni magát.
Mi, demokratákok, baloldali "munka"pártiak koronázzuk hát meg azzal a koronával, amit VALÓJÁBAN megérdemel!
Szóval, EZÉRT hívom bilisnek (így, csupa kisbetúvel) impótens elmebeteg pétert.
Szóval, EZÉRT hívom bilisnek (így, csupa kisbetúvel) impótens elmebeteg dániel pétert.
Kedves Lila Szalagos Barátaim!
Csatlakozok Dr Mády " Zoltán " Gendernagyanyómhoz !
Ez a senkiházi dániel mindenáron királlyá akarja koronáztatni magát.
Hát tőlünk megkapja. Azt a koronát, ami igazából dukál neki.
De amit a plakát szöveges részében említettem, azt nagyon komolyan gondoltam, és ebből egy jottányit sem engedek!
békésen napozott tovább a motoron és talán még élvezte is a hirtelen jött népszerűségét.
Bilis Impi !Az mindennapos. De a nagytestű kutyán azért meglepődtem.