Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
sikeres jogi vizsgát tettem a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt!Köszönöm mindenkinek, akik drukkolta
Évfolyamelső dániel donkihóté bilis impi JÜK Áljogász !
Szeretettel gratulálok! Nem kis teljesítmény. Sok szerencsét és szakmai sikert kívánok.
sikeres jogi vizsgát tettem a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara előtt!Köszönöm mindenkinek, akik drukkolta
Köszönöm szépen kedves Anikó Bableves Kuna !
Köszönöm szépen kedves barátaim!
Mindig remelem es várom, hogy mikor lessz már ügyvédi irodád..
Mindig remelem es várom, hogy mikor lessz már ügyvédi irodád..
Eva Bableves Topai Yosef !
Gratulálok! Méltán vagyunk Rád buszkék!
. Gratulálok! Méltán vagyunk Rád buszkék!
.
Én is csatlakozom a többi gratuláló és biztató barátodhoz. További sok sikert !
.
Én is csatlakozom a többi gratuláló és biztató barátodhoz. További sok sikert !
Én is csak gratulálni tudok, és további sikeres életet kívánok neked és kedves családodnak. Hiányzol az itthoni közéletből, szükség lenne ilyen jó harcos emberekre mint te vagy !!!
Én pl a Lógót Ágaskodóra cseréltem !
Izraelben egyre gyakrabban szülnek a nők 45 év fölött, itt a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon. Izrael 68 éve alatt a lakosságszám megtízszereződött. Napról-napra többen vagyunk!
itt a legelterjedtebb a lombikbébi-kezelés az egész világon.
Dr Dobos Andrea : M H M -es Pisti Felesége , Bilis Impi Exe !
Köszönöm viszont kivánom!!! Mennyi M H M- es Ágaskodó Finomság!!!
Mennyi M H M- es Ágaskodó Finomság!!!
Dr Dobos Andrea : M H M -es Pisti Felesége , Bilis Impi Exe !
Nyitom az szőrös ablakot!!!
A hét végi többi finomsághoz is jó étvágyat kívánok.
Nyitom az szőrös ablakot!!!Mennyi M H M- es Ágaskodó Finomság!!!
Zsuzsa Bableves Barabási-Fekete, nagyon kellemes hétvégét kívánok nektek!!!!!!!!
Kár hogy a facebookon keresztül nem lehet kóstólni.
A kedves kis feleségem : IMPI ezzel a finom ebéddel lepett meg ma. Rostonsült tengeri halak és csirkemell filé csíkok, krumplipürével, valamint friss vegyessalátával. Úgy tűnik, hogy egyrészt megérdemlem, másrészt pedig jól nősültemTovábbi kellemes hétvégét, hasonlóan finom falatokat és jó étvágyat kívánok minden kedves barátomnak!
egyrészt megérdemlem, másrészt pedig jól nősültem
IMPI ! Azt hiszem eddig jó döntéseket hoztál, ez látszik a kiegyensúlyozottságodban.
pusszancs a Férjednek is !
Vádat emelhetnek Netanjahu ellen, vesztegetés gyanújával
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ! MOND KI , HOGY NEM IGAZ !
Kék szalaggal a Demokráciánkért !Vádat emelhetnek Netanjahu ellen, vesztegetés gyanújával
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ! Lassan minden kebelbarát elhullik ...
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ! Lassan minden kebelbarát elhullik ...
Bilis Impi ! Shavua Tov! A kedvenc lila bokrom
Boldog Hanukát kívánok minden kedves barátomnak! Együnk néhány finom fánkot és ünnepeljük együtt békésen, vidáman a fények ünnepét!
Bilis Impi ! Shavua Tov! A kedvenc lila bokrom
Minden délután sétálok egy nagyot és bámulom közben a sok szép virágot!
Minden délután sétálok egy nagyot és bámulom közben a sok szép virágot!
Évfolyamelső dániel Bilis Impi !
Az én drága Bolsewikk " Zoltán " Gendernagyanyám mondta !
"Ma segítséget kérek Brüsszeltől, holnap meg beleszarok a tálba, amiből enni kaptam, osz' jónapot."
Az én drága Bolsewikk Mády " Zoltán " Gendernagyanyám mondta !
Dr Mády Gendermatyi Húgom !
Ez a Karizmatikus Demokrata Lila Lufi is elrepült, a mézesmadzaggal együtt...
Ez a Karizmatikus Demokrata Lila Lufi is elrepült, a mézesmadzaggal együtt...
Bilis Impi !De jó lenne,ha itt lenne a közelemben !
Boldog Hanukát kívánok minden kedves barátomnak! Együnk néhány finom fánkot és ünnepeljük együtt békésen, vidáman a fények ünnepét!
Majd lesz rá licit...
Egy kis vidámság az ünnep és az új hét alkalmából... ma találkoztam egy motoros cirmivel…Először csak én fényképeztem ezt a tündéri kis robogós cicát, de percek alatt összeverődtünk körülötte 8-10-en és úgy fotóztuk őt, mint a megvadult paparazzik.A macsek pedig békésen napozott tovább a motoron és talán még élvezte is a hirtelen jött népszerűségét.
Tiborné Bableves Csikós,
Kristóf Kékharisnya István,
Agnes Bableves Kuchar
and 831 others like this.
504 Comments
36 Shares