Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Reméljük a vidék sem amnéziás és ott is sikerül leváltani a kormányt!
i A többi ellenzéki párt szégyellheti magukat hogy nem tesz értünk semmit Gyurcsótány Ferenctől kirázza őket a hideg csak irigyek rá azért viselkednek így.
Gyurcsótány Ferenctől kirázza őket a hideg csak irigyek rá azért viselkednek így.
Kiváló egzisztencia,szépnagy család,sok jövedelem élhetne kiválóab,de ő a nehezebb utat választotta küzd értünk,az országért!! Köszönjük!!!
Kiváló egzisztencia,szépnagy család,sok jövedelem élhetne kiválóab,de ő a nehezebb utat választotta
Szegyejjek a tobbi partok magukat,miert nem allnak aDK melle. mindegyik a sajat zsebet felti,mindegyik politikus arra var ,hogy mas legyen a kitaposo es majd utanna ok lesznek nagy mellenyuek! SZEGYEJJEK MAGUGAT A PARTOK A tobbiek. Elnok ur beszedere buszke vagyok. Nagyon jol mondta ma is
Kiváló egzisztencia,szépnagy család,sok jövedelem élhetne kiválóab,de ő a nehezebb utat választotta
ÑÉHÁĢÝĎMÁĢÁĎ FÉŔÍĶÉ
Mária Bableves Budai :Nagyon jó és szenvedélyes és őszinte beszéd! Hajrá DK! HAJRÁ FERI!
Mária Bableves Budai !
Mit szól hozzá a Bilis , hogy Csótányista lettél ?
Ezen a szellemi sivárságon, amit ez a hordópüfölő dagadt majom produkál, már csak röhögni tudok.
Akár a hétvége humorának is elmenne.
Mária Bableves Budai :Nagyon jó és szenvedélyes és őszinte beszéd! Hajrá DK! HAJRÁ FERI!
Mária Bableves Budai !
Én már kezdem kicsit sajnálni Ferit, a sok fáradozása megérdemelne 200-300 emberes halgatóságot !
Tessék összeszedni magatokat és elmenni a tüntetésre, hogy lesz így Orbán elzavarva, hogy fogjátok kibírni a további szenvedést ebben a diktatúrában ?
Tessék összeszedni magatokat és elmenni a tüntetésre,
Mária Bableves Budai !
Szerintem ezért leégésért is Orbán Viktor a felelős, biztosítania kellett volna legalább 1000 fizetett tüntizőt hamár a gyurcsótány nem akar a zsebébe nyúlni egy kis kedvcsinálóért.
Tessék összeszedni magatokat és elmenni a tüntetésre,
Gyurcsótány vasárnap azt mondta: ,,addig maradnak az utcán ameddig a kormány meg nem bukik,,. E kijelentése után várhatóan hajléktalan lesz,
71 éves lett a Sehonnai Bitang Bérencz : a Mozdonynézegető
Wén bolsewikk Mády Bakkecske !
Ezzel az úrigyerekkel kellene összehozni Dr Mády Gender Márkot és Dr Mády Gender Lillát
a 71. -ik Születésnapi Utóbulidra !
De a kóber zsorzsiról se feledkezzél meg ! Ne ám !
Ezzel az úrigyerekkel kellene összehozni Dr Mády Gender Márkot és Dr Mády Gender Lillát
Kostantina Bableves Tomay :Ezzel az úrigyerekkel kellene összehozni Dr Mády Gender Márkot és Dr Mády
Felszólitom Mády " Zoltán " Elftásat , hogy azonnal fejezze be az Aljas Kékharisnyálkodást és foglalkozzon az unokáival , ameddig még a Pörkölt Sertés nem csap le rájuk !
Mády Elftás !
Látod , a bilis is megszégyenülve Jó Útra tért , már nem tolong és nem eteteti Gordon Tyúkagyú Libákjait az eszement marhaságaival !
.
a bilis is megszégyenülve Jó Útra tért ,nem eteteti Gordon Tyúkagyú Libákjait az eszement marhasága
De kedves Bableveszabáló Tomay !
Te nem koNstantina vagy ?
Még a nevedet sem vagy képes hibátlanul leirni ?
He ?
a bilis is megszégyenülve Jó Útra tért ,nem eteteti Gordon Tyúkagyú Libákjait az eszement marhasága
Látjátok , látjátok , ti , még megmaradt aljas kékharinya brigantyk !
Hála a Népművelő Tolcsinak én is Felvilágosult lettem ,
JÓ ÚTRA TÉRTEM !
.
Hála a Népművelő Tolcsinak én is Felvilágosult lettem , JÓ ÚTRA TÉRTEM !
Antoni Péla : ex- kékharisnya !
Gratulálok , hogy Jó Útra tértél !
Nekem már régebb megadatott a PÁLFORDULÁS ...
és tudod mit Pélám !
Engem már az sem érdekel , hogy ki lett a Legtöbbet Hamisitott Kékharisnya Bajnok !
Na !
Engem már az sem érdekel , hogy ki lett a Legtöbbet Hamisitott Kékharisnya Bajnok !
Kedves PÁLFORDULT JÁNOS !
De engem igenis érdekel !
És még az is , hogy mennyire Boldog Dr Dobos Andrea az M H M -es Pisti oldalán !
És még az is , hogy mennyire Boldog Dr Dobos Andrea az M H M -es Pisti oldalán !
Kedves Új Családtag : bilis impi meseországi Száguldó Meseautója !
Óh drága Meseautó !
Nem kicsit !
Nagyon !
Dr Dobos Andrea az M H M -es Pisti Boldog Felesége , a bilis impi exe !
Ma 82 éves Pásztor Erzsi! További boldog éveket kívánok!
Te is éld meg a 82-t M H M -es Pisti oldalán , drága Dr Dobos Andrea !
Drága Andrea !
Ez valami elemi ösztön !
Remélem még nagyon sokáig hallunk róluk .
Ez a szín tiszta igazság !
nekik a Párkapcsolat megtartása
Magyarország Sikerei
és a Hosszú Élet minden áron a céljuk !
Hogy éli meg mindezt az Évfolyamelső dániel Bilis Impi ?
Nem irigy az M H M -es Pistire ?
Hogy éli meg mindezt az Évfolyamelső dániel Bilis Impi ?
Drága Ildi Bableves Beer !
Aki hülyének születik, az is marad !
Reméljük a vidék sem amnéziás és ott is sikerül leváltani a kormányt!
Jaj de örülök végte Ferikém ígý kell.Megyünk ott leszünk