Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Remélem, hogy egy muszlim migráncs majd gondjaiba veszi dr mády lilla genderkisasszonyt.
Szerintem ezt a gender-ribancot ki kell utasítani örökre hazánkból. Persona non grata !
Szerintem ezt a dr mády lilla gender-ribancot ki kell utasítani örökre hazánkból.
Jó , de előtte lehetne vele egy kis ungabunga ?
Mi a véleményed ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL DONKIHÓTÉ BILIS IMPI PÉTERKE ALÁIRÁSHAMISITÓ ÁLJOGÁSZ ?
Szerintem ezt a dr mády lilla gender-ribancot ki kell utasítani örökre hazánkból.
Küldhettek , vihettek !
De előtte azért még összeszámolom a Bilis Aláiráshamisitásait ITT , az Aláiráshamisitó Tolongóban !
De előtte azért még összeszámolom a Bilis Aláiráshamisitásait ITT , az Aláiráshamisitó Tolongóban !
Drága Pörkölt Sertés Demokrata !
Köszönöm , hogy egy ilyen remek unokával áldott meg , mint a Lilla Migráncs !
Dijazza már kérem ezt a drága gendergyermekemet egy Csokidániel Dákóval !
Annyira hiányzik már Belőle !
.
Dijazza már kérem ezt a drága gendergyermekemet egy Csokidániel Dákóval !
Dr Neandervölgyi Újhűje Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető !
Jöhet a Kalifátusomba a Lilla Csákó ! Meg kapja azt , amire rendelted és amiért Hartzolsz olyan lelkesen !
Kell egy Új , Kékharinyát Népművelő Tolcsi !
Dr Neandervölgyi Újhűje Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető !
A Lilla majom Bilijére nézve mindenképpen!
Dr Mády WBBK : hát a teljes EP gaz Soros-ügynökök gyülevész hordája!
Wén Bolsewikk Bakkecske !
de gondoskodnak a Lillád lila jövöjéről !
Dr Mády WBBK : hát a teljes EP gaz Soros-ügynökök gyülevész hordája!
Jó nekik, és a Mády Migráncs Lillunak ! Ők megtehetik....
Sebaj! Kitalálták már a rabszállító repülőgépet is, amivel a Hágai Nemzetközi Büntetőtörvébyszék elé viszik a bilist!
Jó nekik, és a Mády Migráncs Lillunak ! Ők megtehetik....
Dr Neandervölgyi Újhűje Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető
igaza van és még a Genderlilla mellé Dr Mády Máté Migráncs kékharisnya gender- pdbul-t !
a Genderlilla mellé Dr Mády Máté Migráncs kékharisnya gender- pdbul-t !
Az akabai taplós pista , a Vörös - tengerben pedig a '' haját '' tépi mérgében ...
Az Akabai Taplós Pistát még nem orrrrmánytalanították az Um ras rasi Cápák ?
Az Akabai Taplós Pistát még nem orrrrmánytalanították az Um ras rasi Cápák ?
Még nem , mert Egy másik " Zoltán" ex Kékharisnyálkodóval , a Farkassal épp most szakdogázik a bilis !
Farkassal épp most szakdogázik a bilis !
Nekem úgy tűnik, hogy, az Évfolyamelső dániel bilis Impin kívül senki nem akar összefogni senkivel!
az Évfolyamelső dániel bilis Impin kívül senki nem akar összefogni senkivel!
Nagyon jó és szenvedélyes és őszinte beszéd! Hajrá DK! HAJRÁ FERI!
Hajrà Feri csak ìgy tovàbb !!!Macaliból is nézzük halgassuk !te neked nem kell leirni mit mondjàl ,mert az tiszta igazat mondod !!!
Nem vagyokGyürcsány párti,de Hajrá!Tökösebb mint Vona.
Feri nagyon igazadvan ! Nehadjátok magatokat ! Véget kell vetni ennek a csalásnak !
Hajrá édes Ferike! Bízunk benned. Csak Te vagy az igazi lelkes politikus.
Kádár korban jobban éltünk,volt munka,szorakozás,nem volt hajléktalan.Nem volt a parlamentba egyi ingyenélö akit a dolgozo népnek el kell tartani.Akik sok miliokat felvesznek a jó munkájuért!
Sajnos a jóérzésű, de megvezetett emberekhez ez a videó sem jut el.
https://www.youtube.com/watch?v=nNPnQJUuAyc
.
Ha egy napon elindulnank mindenki az országból bakancsban hátizsákkal a parlament elé, nagyon sokan lennénk.Egyszerre ,egy napon, minden ellenálló.Nagyon sokan lennénk.
a parlament elé, nagyon sokan lennénk.Egyszerre ,egy napon, minden ellenálló.Nagyon sokan lennénk.
Mégsem történik semmi
Évfolyamelső dániel Bilis Impi : Beszarok !
Reméljük a vidék sem amnéziás és ott is sikerül leváltani a kormányt!
Remélem, hogy egy muszlim migráncs majd gondjaiba veszi dr mády lilla genderkisasszonyt.
Czagány Ágnes : Kékcicitartó !
Egy szerintem nagyon kevés, hogy megértse a lényeget!
Szerintem neki többször is el kell magyarázni !