Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Ilona Bableves Petrov : Kékcicitartó#6551 Jul 27, 2018, 19:19

Még hármat " alszok a Pistivel " és te már már két éve a JÜK Évfolyamelső Áljogásza leszel !

Az biztos, hogy én NEM...!!!!!!!!!

Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Divatdiktátor#6552 Jul 27, 2018, 19:21

Még hármat " alszok a Pistivel " és te már már két éve a JÜK Évfolyamelső Áljogásza leszel !

Ééééén...? A bilist még leszarásra sem tartom érdemesnek!

Krisztina Bableves Tóth#6553 Jul 27, 2018, 19:24

Ééééén...? A bilist még leszarásra sem tartom érdemesnek!

Milyen igaz ... Még le se szard őt Zotya ::: JÜK Évfolyamelső Áljogásza ... hihihi !

Kardos Bableves Jolika#6554 Jul 27, 2018, 19:27

Milyen igaz ... Még le se szard őt Zotya ::: JÜK Évfolyamelső Áljogásza ... hihihi !

Krisztina Bableves Tóth !

Úgy ahogy mondod!

Éljen a Képmegosztós Beöntés !

Évfolyamelső Bilis#6555 Jul 27, 2018, 19:32

Ne feledjük kedves  kékharisnyálkodó barátaim,

az én Kékharisnya Szopatásom  csak addig létezhet,

ameddig a Kékharisnyálkodó alattvalók megengedik és eltűrik.

Amint az öntudatos polgárok nemet mondanak rám végre, el fogok tűnni a történelem süllyesztőjében!

Tolongótolvaj Úr#6556 Jul 27, 2018, 19:34

Amint az öntudatos polgárok nemet mondanak rám végre, el fogok tűnni a történelem süllyesztőjében!

Ne táplálj magadban illuziót bilis !

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6557 Jul 29, 2018, 08:40

A Hazudozásaim Variációi !

Egyik variációm :

2017 Április 8 : a Választások Éjszakája :

Rájöttem , hogy semmi gond ,

hiszen én már 5 éve Izraelben élek.

.

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6558 Jul 29, 2018, 08:48

A Hazudozásaim Variációi !

MÁSODIK VARIÁCIÓM

Tavaly májusban az Édesanyám zokogva hívott fel, hogy sajnos rákos lett. Ezért június 13-án visszautaztam Magyarországra, hogy Anyukám mellett lehessek és ápolni tudjam Őt. Az orbáni diktatúra rendőrsége azonban már a Ferihegyi repülőtéren letartóztatott és a derekamhoz bilincselt kézzel hurcoltak el éjjel a TEK kommandósai, miközben súlyos beteg Édesanyám és az ex feleségem sírva, kétségbe esve nézték ezt végig.

Egy éjszakát töltöttem a Gyorskocsi utcai fogdában, ám másnap a letartóztatási bíróság már elrendelte a szabadlábra helyezésemet, mivel az izraeli követség is kiállt mellettem és én is sikeresen védekeztem a szánalmas, hazug, koholt vádak ellen. Ezt követően október 25-ig viszonylag nyugodtan tudtam Édesanyámat ápolni.

Ám ekkor, október 25-én kaptam egy behívót, hogy vonuljak be a Nagy Ignác u-i büntetésvégrehajtási intézetbe és kezdjem meg " a jogsértő módon " és  "alaptalanul  "kirótt szabadságvesztésem letöltését.

Ezt nem tettem meg és ettől a naptól kezdve, egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.

Sikerült elkerülnöm az újbóli letartóztatásomat,  " a rendőrség csapdáit " és végig szabad maradtam, végig Édesanyám mellett tudtam lenni, ápolhattam,

végül pedig tisztességgel eltemethettem Őt

és azután visszatérhettem Izraelbe.

Talán a véletlen, talán a sors segített... vagy talán Isten döntött úgy, hogy megvéd az orbáni diktatúra pribékjeitől. Nem tudom, de hálás vagyok, hogy így sikerült..

.

.

Ildikó Bableves Varga#6559 Jul 29, 2018, 08:54

2017 Április 8 :Rájöttem , hogy semmi gond , hiszen én már 5 éve Izraelben élek.

Szerintem ez e hiteles variáció Bilis , nem a Bablevestzabáló Lúvnya ápolása !

Ember maradtál az embertelenségben, szívből kívánok sok sikert a további életetekhez!

Üdvözlöm Kristófot !

.

Horn Gyula#6560 Jul 29, 2018, 08:57

egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.

Na Végre !

Ki látta a Régi Csajomat ? Merre keressem ?

.

Zsóka Bableves Jakabné#6561 Jul 29, 2018, 09:00

egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.

GRATULÁLUNK BILIS !

Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Mozdonynézegető#6562 Jul 29, 2018, 09:02

Bilis !

Torokrákja volt ugye a Régi Bablevestzabáló Csajomnak

He ?

Konstantina Bableves Tomay#6563 Jul 29, 2018, 09:06

Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi JÜK Áljogász !

2017 Április 8-án  : a Választások Éjszakáján miért ezt

és nem az " ápolói tevékenységedről  "számoltál be  ? :

Rájöttem , hogy semmi gond ,

hiszen én már 5 éve Izraelben élek.

Dr Dobos Andrea MHM-es Pisti Felesége , Bilis Impi Exe#6564 Jul 29, 2018, 09:09

Bilis Exem ! Távolról azért veled ünnepelek !

.

Aranka Bableves Bajor#6565 Jul 29, 2018, 09:32

Bilis : 2017 Április 8 :Rájöttem , hogy semmi gond , hiszen én már 5 éve Izraelben élek.

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa !

Szép és vidám hetet kívánok Neked  Bilis .

Örülök  hogy a Bablevestzabáló Kipurtzant  és hogy szerencsésen visszatértél Izraelbe.

Herédi Bableves Gáborné : Kékcicitartó#6566 Jul 29, 2018, 09:35

Örülök hogy a Bablevestzabáló Kipurtzant és hogy szerencsésen visszatértél Izraelbe.

Bocsánat a jogtiprásos bejegyzésedhez írtam Évfolyamelső Bilis ! .

Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető#6567 Jul 29, 2018, 09:40

Íme, a bilis hagymázas lázálaminak tételes cáfolata!
Osszátok, ahány felé csak bírjátok!

ÉLJEN A NÉPMŰVELŐ KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI , BILIS IMPI HAZUDOZÁSAINAK LELEPLEZŐJE !

2017 Április 8 : a Választások Éjszakája :

" Rájöttem , hogy semmi gond ,

hiszen én már 5 éve Izraelben élek."

évfolyamelső dániel donkihóté bilis impi jük áljogász

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6568 Jul 29, 2018, 10:27

Az élet színes, mint a kezemben lévő labda.

Miután végre sikeresen elkapartuk dániel  Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluskát ,

nekem is lejár az Éves Magyarországi Számőzetésem !

Izrael, Eilat, tengerpart... Az élet színes, mint a  " kezemben lévő " labda.

Úgyhogy most megyek is a Vörös-tengerbe fürdeni.

Szép napot kívánok minden kedves barátomnak! Shalom!

.

Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető#6569 Jul 29, 2018, 10:35

Az élet színes, mint a " kezemben lévő " labda.

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa !

dániel  Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában

semmi Gyász ,

csak a  " kezedben lévő "labda ?

Kezdesz belejönni a Képhamisitásba bilis !

No de hova tűnt a " nyakadról " az az ÓlomSzar ,

a fejedről az  Balevesiluska Ágytálkája ?

He ?

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6570 Jul 29, 2018, 10:42

No de hova tűnt a " nyakadról " az az ÓlomSzar , a fejedről az Balevesiluska Ágytálkája ?

Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető !

Hogy dániel  Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában

semmi Gyász ? ..

Azért meg külön elnézést kérek, hogy a Bableveses Édesanyám egy ócska, lincselő ku.va volt!

De az kellemes meglepeti , hogy nemcsak horn nyuszi , hanem már andrasew iwán is kezelgeti , locsolgatja a Torkát !

.

Papp Miháj Vérimpilógus#6571 Jul 29, 2018, 10:44

nemcsak horn nyuszi , hanem már andrasew iwán is kezelgeti , locsolgatja a Torkát !

Shalom  Évfolyamelső Bilis! Érezd magad nagyon jól!

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6572 Jul 29, 2018, 10:47

Shalom Évfolyamelső Bilis! Érezd magad nagyon jól!

Papp Miháj Vérimpilógus !

Köszönöm kedves Miháj!

Most , hogy elkaparhattam a Wén  Bablevestzabálót , Habostorta lett az Élet !

Úgy ám !

Gabi Bableves Gál#6573 Jul 29, 2018, 10:49

Most , hogy elkaparhattam a Wén Bablevestzabálót , Habostorta lett az Élet !

Jo hetveget..kiraj az a hej ... horn nyuszi , andruska iwi ....

Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa#6574 Jul 29, 2018, 10:52

Jo hetveget..kiraj az a hej Most , hogy elkaparhattad a Wén Bablevestzabálót , Habostorta lett az Él

Gabi Bableves Gál ! Az bizony!

Bártfay Lász Ló Vérimpilógus#6575 Jul 29, 2018, 10:57

dániel Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában semmi Gyász , csak a " kezedben lévő "labd

" Sokat fogytál " Bilis !

Tedd fel a nyakadba azt az ÓlomSzart , hogy meglegyen a Súlyod !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.