Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Még hármat " alszok a Pistivel " és te már már két éve a JÜK Évfolyamelső Áljogásza leszel !
Ééééén...? A bilist még leszarásra sem tartom érdemesnek!
Ééééén...? A bilist még leszarásra sem tartom érdemesnek!
Milyen igaz ... Még le se szard őt Zotya ::: JÜK Évfolyamelső Áljogásza ... hihihi !
Milyen igaz ... Még le se szard őt Zotya ::: JÜK Évfolyamelső Áljogásza ... hihihi !
Krisztina Bableves Tóth !
Ne feledjük kedves kékharisnyálkodó barátaim,
az én Kékharisnya Szopatásom csak addig létezhet,
ameddig a Kékharisnyálkodó alattvalók megengedik és eltűrik.
Amint az öntudatos polgárok nemet mondanak rám végre, el fogok tűnni a történelem süllyesztőjében!
Amint az öntudatos polgárok nemet mondanak rám végre, el fogok tűnni a történelem süllyesztőjében!
Ne táplálj magadban illuziót bilis !
A Hazudozásaim Variációi !
Egyik variációm :
2017 Április 8 : a Választások Éjszakája :
Rájöttem , hogy semmi gond ,
hiszen én már 5 éve Izraelben élek.
.
A Hazudozásaim Variációi !
MÁSODIK VARIÁCIÓM
Tavaly májusban az Édesanyám zokogva hívott fel, hogy sajnos rákos lett. Ezért június 13-án visszautaztam Magyarországra, hogy Anyukám mellett lehessek és ápolni tudjam Őt. Az orbáni diktatúra rendőrsége azonban már a Ferihegyi repülőtéren letartóztatott és a derekamhoz bilincselt kézzel hurcoltak el éjjel a TEK kommandósai, miközben súlyos beteg Édesanyám és az ex feleségem sírva, kétségbe esve nézték ezt végig.
Egy éjszakát töltöttem a Gyorskocsi utcai fogdában, ám másnap a letartóztatási bíróság már elrendelte a szabadlábra helyezésemet, mivel az izraeli követség is kiállt mellettem és én is sikeresen védekeztem a szánalmas, hazug, koholt vádak ellen. Ezt követően október 25-ig viszonylag nyugodtan tudtam Édesanyámat ápolni.
Ám ekkor, október 25-én kaptam egy behívót, hogy vonuljak be a Nagy Ignác u-i büntetésvégrehajtási intézetbe és kezdjem meg " a jogsértő módon " és "alaptalanul "kirótt szabadságvesztésem letöltését.
Ezt nem tettem meg és ettől a naptól kezdve, egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.
Sikerült elkerülnöm az újbóli letartóztatásomat, " a rendőrség csapdáit " és végig szabad maradtam, végig Édesanyám mellett tudtam lenni, ápolhattam,
végül pedig tisztességgel eltemethettem Őt
és azután visszatérhettem Izraelbe.
Talán a véletlen, talán a sors segített... vagy talán Isten döntött úgy, hogy megvéd az orbáni diktatúra pribékjeitől. Nem tudom, de hálás vagyok, hogy így sikerült..
.
.
2017 Április 8 :Rájöttem , hogy semmi gond , hiszen én már 5 éve Izraelben élek.
Szerintem ez e hiteles variáció Bilis , nem a Bablevestzabáló Lúvnya ápolása !
Ember maradtál az embertelenségben, szívből kívánok sok sikert a további életetekhez!
Üdvözlöm Kristófot !
.
egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.
Na Végre !
Ki látta a Régi Csajomat ? Merre keressem ?
.
egészen július 1-ig bujkáltam Budapesten, hogy a rákos beteg Anyám mellett lehessek.
GRATULÁLUNK BILIS !
Bilis !
Torokrákja volt ugye a Régi Bablevestzabáló Csajomnak ?
He ?
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi JÜK Áljogász !
2017 Április 8-án : a Választások Éjszakáján miért ezt
és nem az " ápolói tevékenységedről "számoltál be ? :
Rájöttem , hogy semmi gond ,
hiszen én már 5 éve Izraelben élek.
Még hármat " alszok a Pistivel " és te már már két éve a JÜK Évfolyamelső Áljogásza leszel !
Bilis Exem ! Távolról azért veled ünnepelek !
.
Bilis : 2017 Április 8 :Rájöttem , hogy semmi gond , hiszen én már 5 éve Izraelben élek.
Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa !
Szép és vidám hetet kívánok Neked Bilis .
Örülök hogy a Bablevestzabáló Kipurtzant és hogy szerencsésen visszatértél Izraelbe.
Örülök hogy a Bablevestzabáló Kipurtzant és hogy szerencsésen visszatértél Izraelbe.
Íme, a bilis hagymázas lázálaminak tételes cáfolata!
Osszátok, ahány felé csak bírjátok!
ÉLJEN A NÉPMŰVELŐ KÉPMEGOSZTÓS TOLCSI , BILIS IMPI HAZUDOZÁSAINAK LELEPLEZŐJE !
2017 Április 8 : a Választások Éjszakája :
" Rájöttem , hogy semmi gond ,
hiszen én már 5 éve Izraelben élek."
évfolyamelső dániel donkihóté bilis impi jük áljogász
Az élet színes, mint a kezemben lévő labda.
Miután végre sikeresen elkapartuk dániel Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluskát ,
nekem is lejár az Éves Magyarországi Számőzetésem !
Izrael, Eilat, tengerpart... Az élet színes, mint a " kezemben lévő " labda.
Úgyhogy most megyek is a Vörös-tengerbe fürdeni.
Szép napot kívánok minden kedves barátomnak! Shalom!
.
Az élet színes, mint a " kezemben lévő " labda.
Évfolyamelső dániel Bilis Impi JÜK Áljogász , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosa !
dániel Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában
semmi Gyász ,
csak a " kezedben lévő "labda ?
Kezdesz belejönni a Képhamisitásba bilis !
No de hova tűnt a " nyakadról " az az ÓlomSzar ,
a fejedről az Balevesiluska Ágytálkája ?
He ?
No de hova tűnt a " nyakadról " az az ÓlomSzar , a fejedről az Balevesiluska Ágytálkája ?
Dr Mády " Zoltán " : Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető !
Hogy dániel Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában
semmi Gyász ? ..
Azért meg külön elnézést kérek, hogy a Bableveses Édesanyám egy ócska, lincselő ku.va volt!
De az kellemes meglepeti , hogy nemcsak horn nyuszi , hanem már andrasew iwán is kezelgeti , locsolgatja a Torkát !
.
nemcsak horn nyuszi , hanem már andrasew iwán is kezelgeti , locsolgatja a Torkát !
Shalom Évfolyamelső Bilis! Érezd magad nagyon jól!
Shalom Évfolyamelső Bilis! Érezd magad nagyon jól!
Papp Miháj Vérimpilógus !
Köszönöm kedves Miháj!
Most , hogy elkaparhattam a Wén Bablevestzabálót , Habostorta lett az Élet !
Úgy ám !
Most , hogy elkaparhattam a Wén Bablevestzabálót , Habostorta lett az Élet !
Jo hetveget..kiraj az a hej ... horn nyuszi , andruska iwi ....
Jo hetveget..kiraj az a hej Most , hogy elkaparhattad a Wén Bablevestzabálót , Habostorta lett az Él
Gabi Bableves Gál ! Az bizony!
dániel Bablevestzabáló - Hosszúlépés Iluska irányában semmi Gyász , csak a " kezedben lévő "labd
" Sokat fogytál " Bilis !
Tedd fel a nyakadba azt az ÓlomSzart , hogy meglegyen a Súlyod !