Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Évfolyamelső Bilis Impi Őfenesége ezzel csak azt kapta, amit jócskán megérdemelt.
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi
Aláiráshamisitó Tolongója =Idióták gyülekezete! Elzavarni mind!
Évfolyamelső Bilis Impi Őfenesége ezzel csak azt kapta, amit jócskán megérdemelt.
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter JÜK Áljogász OKOS !
Nem Kicsit !
Nagyon !
Vàg az esze,mint a borotva. Mondja, ha jò, mondja, ha rossz valami, vagy valaki !!
.
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter JÜK Áljogász OKOS !Vàg az esze,mint a borotva.
ASHDÓDBASZNÁDY RÉMHIREK !
Megszűnik a cafeteria
Megszűnik a lakhatási támogatás.
Megszűnik a beiskolázási támogatás.
Mindez arra hivatkozva, hogy munkáért munkabér jár.
ASHDÓDBASZNÁDY RÉMHIREK !munkáért munkabér jár.
Jó vicc ez , ugye Bilis Exszomszéd ?
Jó vicc ez , ugye Bilis Exszomszéd ? Bilis Impi Elmaradt Aláiráshamisitó " Munkája " miatt Becsődölt
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péter munkaadója
nem fogja (mert vagy nem tudja, vagy nem akarja)
Bilis Impi Lustasága miatt ezt a kieső összeget pótolni.
Jó vicc ez , ugye Bilis Exszomszéd ? Bilis Impi Elmaradt Aláiráshamisitó " Munkája " miatt Becsődölt
Na, majd ott is kétharmadot szerez a bilis.
100% , hogy 100%-ot !
Dr Mády " Zoltán " : Évfolyamelső Bilis Impi Aláiráshamisitó Tolongójának Főrendezője !
Ha nem szerez ennyit , akkor visszavonja a Bilistől az Évfolyamelsőséget
a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamara !
.
dániel bili véglegesítette döntését:Tel-Avivba költözik, jelentkezik izraeli hadseregbe, önkéntesnek
Csak azt kívánom, hogy pont ez a JÓL FELSZERELT HADSEREG buktassa meg az Évfolyamelső Bilist !
dániel bili véglegesítette döntését:Tel-Avivba költözik, jelentkezik izraeli hadseregbe, önkéntesnek
Sajnos, attól tarok, ezúttal igazat mondott.
Nincs immár ezen a világon sem földi, sem égi hatalom, senki és semmi, amely megálljt parancsona neki; azt tesz, amit jónak lát, és annyiszor, ahányszor neki tetszik.
Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Tánc- , Testnevelés - és Illemtan tanár:dániel bili véglegesítette
Most az egyszer nem hazudik a Bolsewikk Bakkkecske !
Sajnos nincs aki eltakarítsa
Az Aljas Kékharisnya Brigantyk éléről a Bilist !
Nagy-nagy összefosás kellene, de mindenki belefásult .
.
Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Tánc- , Testnevelés - és Illemtan tanár:
Ez is vén fax lett...
Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Tánc- , Testnevelés - és Illemtan tanár vén fax lett...
és pont olyan buta, mint amilyen mindig is volt!
Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Tánc- , Testnevelés - és Illemtan tanár vén fax lett...
De még mindig Jól Szopik !
És Ügynöksében ő a Szaros !
Szerintem még dániel Bableves ilona VK -t is Fax- Szopcsiban Túlszárnyalja !
Dr Mády " Zoltán " : Kékharisnya Tánc- , Testnevelés - és Illemtan tanár vén fax lett.De Jól Szopik
EZT A HÁNYINGERT KELTŐ MOCSADÉKOT NEM KELLENE MUTOGATNI,
DE AZ ALJAS , KÉKHARISNYA BRIGANTYKNÁL NEM TALÁLNAK MÁST.
.
Dr Mády " Zoltán " -t , A HÁNYINGERT KELTŐ MOCSADÉKOT NEM KELLENE MUTOGATNI,
Ni csak ez az ember már a kékharisnya költségvetéshez is ért?
És mikor kezd el Aláirásokat Hamisitani
, mivel ITT , a Kékharisnya Klubban hónapok óta nincs Aláiráshamisitás !
( kb azóta , hogy Dr Dobos Andrea férjhez ment a Jobbikos Pistihez
és a Kirúgták a Bilist a csodaországiak ! )
Annak, hogy a családi, meg haveri körben leosszák a sok milliárdos kkékharisnyálkodói megrendeléseket, semmi köze nincs az Aláiráshamisitáshoz ! Tudom, naiv vagyok.
.
Mészáros Attila Vadiúj , Tájékozatlan Impilógus :ÉF Első Bilis Impi gyere " haza " és áljj az élére
Mindenki nyugodjon meg! Magyarországon már nincs demokratikus ellenzék, sőt egyetlen hiteles párt sem. De még lehet...
Mészáros Attila Vadiúj , Tájékozatlan Impilógus :ÉF Első Bilis Impi gyere " haza " és áljj az élére
Egy van Évfolyamelső dániel Bilis Impi :A Margit híd Alatt 1sz.!
Aminek én is tagja vagyok.Ezért garanciát is tudok vállalni érte....
.
Gitta Bekes Bableves Stumpfné : Aminek én is tagja vagyok.Ezért garanciát is tudok vállalni érte....
Gitta Bekes Bableves Stumpfné !
Az csak egy szánalmas, vezérelvű szekta, egy bukott karizmatikus kigyózó bohóccal az élén!
.
.
Az csak egy szánalmas, vezérelvű szekta, egy bukott karizmatikus kigyózó bohóccal az élén!
Évfolyamelső dániel Bilis Impi :A Margit híd Alatt 1sz !
igazad lehet abban, hogy még lehet "demokratikus-baloldali ellenzék ".
DE NEM EZZEL A Dr DÁNIEL VACKORRR JÁTÉKKUTYAÜTŐ BANDÁVAL!
.
még lehet "demokratikus-baloldali ellenzék ". DE NEM EZZEL A Dr DÁNIEL VACKORRR JÁTÉKKUTYAÜTŐ
Dr Mády " Zoltán " : A Második Kigyózó Demokrata !
Egyetértünk kedves Mozdonynézegető Bilis Barom!
Évfolyamelső dániel Bilis Impi :A Margit híd Alatt 1sz !
Évfolyamelső dániel Bilis Impi !
A Demokratikusan Kigyózó nem szekta én már csak tudom
.
Évfolyamelső dániel Bilis Impi ! A Demokratikusan Kigyózó nem szekta én már csak tudom
Teljesen megkergült ez a Bilis , mióta eltanácsoltam a Demokratikus Kigyók Előszobájából !
Sőt , most már Baszogatja a Karizmatikus Gyúr - Csótány Messiást !
Teljesen megkergült ez a Bilis , mióta eltanácsoltam a Demokratikus Kigyók Előszobájából !
Molnár " Csaba " !