Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
NEM VÉLETLENÜL betegedett meg az Áldott Jó Édesanyja : dániel Bableves ilona VK !
És ehhez a gusztustalan, undorító Bableveszabáláshoz
mit szólnak a Fidesz Bableveszabáló politikusai, és
mit szólnak azok a Bablevesztzabáló emberek, akik rájuk szavaztak?
NEM VÉLETLENÜL betegedett meg az Áldott Jó Édesanyja : dániel Bableves ilona VK !
Miért is? Indok:
Merthogy nem látja a liberális értékek képviseletének garanciáját a Párbeszéd frakciójába ülve!
Bablevest és Mélytorkot Zabáló Anyám ne sirass!!!
.
Merthogy nem látja a liberális értékek képviseletének garanciáját Bablevest és Mélytorkot Zabáló Any
Elolvastam kb 2 órája, de akkor nem akartam kommentelni mert nagyon durva lett volna.
Most viszont mégis kikivánkozik belőlem:
hogy ez a Kigyózó Gyúrcsótány seggéből kiesett köcsög dániel bilis impi
meri meghekkelni azt a majdnem összefogást,
amit nehezen összegrundoltak ezzel a 0 párttal az már szégyen,
ez a dániel bilis impi péter féle társulat eddig
sem mutatott fel semmit de most végleg kiírták magukat a " politikai " palettáról...
elszálltak mint fing...
.
elszálltak mint fing...
Pontosabban : KÖLTÖZIK A HIVATAL !
a szökökút bal oldaláról ....
mégsem lenne szerencsés a választási eredmény megsemmisítése
Orbán és a Fidesz immár nem kétharmaddal, de háromnegyeddel is nyerhet. Ez a legvalószínűbb.
a Hasznos Holmik Álrégiségbolt , dániel bilis impi üzlete HALDOKLIK !
Majd a bilis veszett dühében ezt is bezáratja...
Dr Mády Zoltán : Bilis Impi Konkurens Álrégiségboltosa figyelmébe !
Mindhalálig - Ötven éve hunyt el Marschalkó Lajos, az utolsó óriások egyike, de "gyöngemarkú utódok között nem akad olyan, ki elejtett fegyverét fölragadni merné"A magyar mécses őrzője: Marschalkó Lajos, immáron ötven éve halott. A müncheni temetőben levő sírját belepte a fű és a kegyes kezek által odaültetett vadvirág. Sírja fölé egy magyar akácfát szeretett volna — ahogyan egyszer mondotta — de még nem akadt vándor, aki hazulról, a debreceni kiserdőből kihozott volna egy árva kis akácfácskát, hogy idővel megsudarasodva fehér virággal szórja be a magyar élet nagy szerelmesének és harcosának sírját.
Először az USA-ba akart kivándorolni, de az ott élő magyarországi zsidóság közbelépésére nem kapott bevándorlási engedélyt. Visszajött tehát Európába és Münchenben telepedett le az egyik külvárosi szociális telepen. Amikor Süli József megalapította Londonban a Hídfőt, annak munkatársa lett. Süli halála után átvette a lap szerkesztését, mit utolsó leheletéig pontosan és becsületesen végzett. Amikor Londonban megjelent a Világhódítók című könyve, kimondták reá a nagy átkot, és nevét végérvényesen a fekete listára írták. A könyv azután angolul is megjelent és Marschalkó neve bejárta az egész világsajtót. Óriási szorgalommal és munkával összegyűjtött adatait azonban nem lehetett megcáfolni, tehát nem maradt más hátra, mint könyvét agyonhallgatni — a szerzőt pedig erkölcsileg tönkretenni.
Ötven éve hunyt el Marschalkó Lajos, az utolsó óriások egyike
Több könyvét olvastam, a Világhódítókat többször is. Ezen utóbbi a leghíresebb és legjobban sikerült műve, a műveltség alapvető része (kellene legyen).
Több könyvét olvastam, a Világhódítókat többször is
A Vilaghodítókat alighanem Henry Ford : A nemzetkozi zsidó c. korszakos muve inspiralta. Azt is el kell olvasni, maig ervényes a tartalma.
A Vilaghodítókat alighanem Henry Ford : A nemzetkozi zsidó c. korszakos muve inspiralta.
Bibi elhúzta Viktor orra alatt a mézesmadzagot: fűt-fát ígért a nagykövetség Jeruzsálembe költöztetéséért
Bibi elhúzta Viktor orra alatt a mézesmadzagot: fűt-fát ígért a nagykövetség Jeruzsálembe költözteté
A narráció szerint Donald Trump példamutatása és az izraeli mézesmadzag-húzogatások ellenére eddig nem következett be a nagykövetségek „cunamiszerű áthelyezési hulláma”, s ezért a zsidó állam most pénzadományokkal, gazdasági előnyökkel, jeruzsálemi épületek rendelkezésre bocsátásával és egyebekkel kecsegteti az egyelőre még habozó országokat.
dániel donkihóté bilis impi péter : a JÜK évfolyamelső áljogásza ,a Világ Legjobb Aláiráshamisitója:
pénzadományokkal,
gazdasági előnyökkel, j
eruzsálemi épületek rendelkezésre bocsátásával
és egyebekkel kecsegtet
És ilyen remek időszakban
BOLOND BILIS ÉDESANYJA : dániel Bableves ilona VK megbetegszik !
Nahát !
Évfolyamelső dániel bilis impi JÜK Áljogász : rotyog a Kóser ( Bab ) Gulyás a Pálmafák Árnyékában !
Kedves Kék Szalagos Brigantyk !
Ez az Elmebeteg peti , az Évfolyamelső ALÁIRÁSHAMISITÓ briganti
óriási tévedésben van, ha azt hiszi,
hogy őt, a Nagy Bilist nem lehet kritizálni!
TANÍTSUK MÓRESRE, HOGY ÖRÖKRE ELMENJEN A KEDVE!
Ez az Elmebeteg peti , az Évfolyamelső ALÁIRÁSHAMISITÓ briganti óriási tévedésben van, őt, a Nagy
Kedves Dr Mády Zoltán Kékharisnya Briganty !
Ön nem a megfelelõ munkát végzi.
Bocsásson meg, de Ön nem való kékharisnya mûsorvezetõnek,
rendkívül görcsös, darabos, erõltetett, ellenben semmi kecsesség, finomság...
pályát kéne módosítani!
Pl . menjen a Vasútállomásra vagy a Pályaudvarra Mozdonynézegetőnek !
Gondolkodjon el ezen. Üdv.
Szívből gratulálok ennek a kedves, tehetséges fiatal hölgynek!
Isteni jó a Torka !
Mindenkinek csak javallani tudom a Mélytorkának kipróbálását !
Igazam van Bilis Impi ?
Mindenkinek csak javallani tudom dániel Bableves ilona VK Mélytorkának kipróbálását !!
Gratulálok. De nekem sajnos ez nem jött be...
Gratulálok. De nekem sajnos nem jött be dániel Bableves ilona VK Mélytorka
Farkas Kata Vérimpilógus !
Ugyebár izlések és pofonok...
Gratulálok. De nekem sajnos nem jött be dániel Bableves ilona VK Mélytorka
Az Andrássy Hatvanban már megdicsőült dániel Bableves Ilus Mélytorka !
Ettől független nekem nem tetszett. Bocs az őszinteségemért.
A Barátaim Imádják a Népművelő Képmegosztós Tolongót !
Gratulálok és sok sikert kívánok a továbbiakban!
A Bolsewikk Lúvnya Betegsége ide vagy oda : Elég nagy sz@rkupac
ez a Bablevestzabáló !
.