Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Az én elmebeteg , évfolyamelső , aláiráshamisitó dagadt donkihóté peti fiamEnnyi ideje nem hamisitot
Bableves Mami ! Ez kilentz pertz hijjján kétt órra !
Ennyi időtt nem tölthettz dologtalanul IMPPPPI ! Mit mondasz Söröss Gyurkinakk ? He ?
IGAZOLÁS
132 perc távollét után előkerült az én elmebeteg Cukibaba peti fiam !
Az ügyvédi kamaránál volt egy kis efoglaltsága !
De most már ismét Teljes Fegyverzetben pompázik a hűje !
| 9765 | Nógrádi Mihály | Budapest | 2017-01-30 18:12 |
IMPI szerzeménye !
szerves kémiai szintézisek
IMPI szerzeménye !
Dr. SZŰCS ILDIKÓ "Picúr" (Budapest)
Picúr sok éve tagja a MEDIAWAVE fotóműhelyeknek. Az analóg fotózás híve. Most bemutatott fotói is ezirányű törekvéseit foglalják össze: táborportrék, fesztivál és táborhangulatok fekete-fehérben. Továbbá külön mappában tekinthetők meg Camera obscurá-val készített képei, amely onscurá-t Hargittai László Pamaccsal készítettek a tábor idejére.
szül.:
Vásárosnamény, 1987. szeptember 4.
IMPI ismét igazat mond !
csak egyet nem ertek..en is elvegeztem a Ha Mem Ghimelt...(kozel van a nagy busz megalohoz, lejtos utcan lefele Jeruzsalemben) .akik honpolgarsagra vartak, nem kellett fizesenek..engem nem fogadtak be, mert nincs csaladom..
IMPI ismét igazat mond ! VÁLASZ TOLONGÓTOLVAJ ÚRNAK
ez egy regi csaladi igazolvany..semmi koze dániel IMPI diplomajahoz..bejelolt ismerosnek ..ennyi..de en jartam a Ha Mem Ghimelbe..es nem kell fizetni azoknak akik megkapjak a honpolgarsagot, legalabis igy volt 2004 ben..valahol megvan a diplomam is..sajnos semmi haszna..ennyi
CSEMEGE A FB-RÓL
A kérdés :
Maria ! Évfolyamelső lettem a jeruzsálemi ügyvédi kamaránál és az ivrit nyelvvizsgaközpontban ! Elhiszed nekem ?
RE : CSEMEGE A FB-RÓL
A válasz :
nem, mert tudom mivel jar a jogaszat ..jo estet
| 9898 | Kállai Péter | Budapest | 2017-02-01 21:56 |
Hol lófrál az ashdódi idióta : Elmebeteg , aláiráshamisitó IMPI ! Szünetel az aláiráshamisitás ! Csak nem dolgozól CUKIBABA ?
6 nap alatt 43000 aláírást gyűjtöttek az Igazi Csíki sörért!
Te mikor érsz el a 43000 -ig? Kb.: 2117-ben!!!! :-)
Te nagyon hülye!!!! :-)
| 10006 | dr. Szabó Dániel | Budapest | 2017-02-03 08:55 |
Nem láttátok ALÁIRÁSHAMISITÓ dániel IMPI petit ? Szünetel az aláiráshamisitás !
Valamikor, ma reggel 7:30 körül írta az utólsókat, ha jól láttam.
7:55-kor
Biztos sok dolga akadt és nem ér rá hamisítani! :-)
Bizony ! Évfolyamelső vóóók ! Továbbá nagyon szép ! Okos ! És Igazmondó ! Most épp WC-t pucolok , azért nem tok aláirást hamisitani ! De holnap bepótolommm !
IGAZOLÁS
Mi van, te nagyon hülye zsidó!?
Nagyon lassan haladsz a hamisítgatással!
Az Igazi Csíki Sör megmentésére kezdeményezett petíció már a 44000 -nél tart!!! :-)
A nyolc nap alatt!!!! :-))))
Te nagyon hülye zsidó!!!!! :-))))
Én szoktam neki közvetlen szép üzeneteket is küldeni Petinknek.
Ott a "Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével" linken keresztül. Biztos örül neki!
Ne fosszuk meg a minden napi örömtől, hogy vannak, akik sokat gondolnak rá!
Valami hasonló debil zsidó lehet a kezdeményező.
Nem a tesód véletlen?
Ilyen hülye zsidó azért nem sok szaladgál a világban, mint te, meg a kedves családod! :-)
Bírod még ezt a nagyüzemi hamisítást???? :-)
Tisztelt valaki valahonnan !
Az én elmebeteg , évfolyamelső , aláiráshamisitó dagadt donkihóté peti fiam már megint lustálkodik !
Ennyi ideje nem hamisitott !