Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
BABLEVES ILUS : "NE SZÜLJ RABOT, TE SZŰZ! ANYA. NE SZOPTASS CSECSEMŐT!"
Át kéne magamat operáltatni nővé,
Bilis IMPI- vel beszélnék,és elmondanám neki,hogy ebbe a rendszerbe nem fogok szülni!
Bilis IMPI- vel beszélnék,és elmondanám neki,hogy ebbe a rendszerbe nem fogok szülni!
Az MSZP és a Párbeszéd két frakcióban, de egy frakciószövetségben dolgozik tovább.
IMPI Karácsonya :Az MSZP és a Párbeszéd két frakcióban, de egy frakciószövetségben dolgozik tovább.
Mindenre van valami duma. Mindenre. Ez is mestere a szar szétkenésének.
Minden esetre a valódi bűnösök listájára fel kell venni. Amikor eljön az ideje, el lehessen érni ezeket.
IMPI Karácsonya :Az MSZP és a Párbeszéd két frakcióban, de egy frakciószövetségben dolgozik tovább.
Talált, de süllyed? Van az a bőr/pénz ami még fenntartja... Süllyedni fog az összes patkánnyal együtt!
Süllyedni fog az összes patkánnyal együtt!
Jó jó , de még néhány ALÁIRÁSHAMISITÁST előtte , lécci !
Jobbikos Pistiről
Tisztelem és becsülöm ezt a derék embert!
Aki a Magyar Nép szolgálatára és védelmére esküdött fel, és nem orbán viktorra és bandájára!
Sorkatona koromban a valamennyi fegyveres testület szolgálati szabályzatában benne volt, hogy a katona (rendőr, pnzügyőr, stb)
NEM KÖTELES ALKOTMÁNY- ÉS/VAGY NÉPELLENES PARANCSOT VÉGREHAJTANI, SŐT, JOGÁBAN ÁLL ANNAK AKÁR FEGYVERREL IS ELLENSZEGÜLNI!
Dr Mády Zoltán : Jobbikos Pistiről ...Tisztelem és becsülöm ezt a derék embert!
mádizotyi ! Köszönöm az Férjem nevében is az Elismerést !
Dr Dobos Andrea : Jobbikos Pistiről Köszönöm az Férjem nevében is az Elismerést !
akkor agyakat / ugy ertem ahol alszanak nincs vesszom,/is kell vinni
Dr Dobos Andrea : Jobbikos Pistiről Köszönöm az Férjem nevében is az Elismerést !
Agnes Gartner Kékcicitartó !
..ha már kommentelsz,akkor érthetően! Ne gyúnyolódj,mert csúnyát fogok írni! Kapító..???
Agnes Gartner Kékcicitartó ! ..ha már kommentelsz,akkor érthetően! Ne gyúnyolódj,mert csúnyát fogok
Jó lenne-e, vagy sem - bizony, lövésem sincs.
A dolog szerintem többélű.
Nézzük a lehetséges verziókat: És még örülhet, hogy le nem teperték, és nem szarták tele a pofáját!
Dr Dániel Vackorrrr : Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Játékkutyája
Mindössze 5 49 éves és altatni akarják!
Gyönyörű ez a Játékkutya és valószínű nem az ő hibája ha valamit rosszul csinál!
Hozzáértő és főleg szerető gazdi kell neki!!
Segítsetek,osszátok!!!
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Játékkutyája Mindössze 49 éves és altatni akarják!
Simicska is csak egy geci
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Játékkutyája Mindössze 49 éves és altatni akarják!
Nyári divat-2018, avagy a hét humora,
Dr Mády " Zoltán " Bolsewikk Oboahangszerelő , Retired Tevekaraván-nézegető és altatni akarják!
leszarom ezt a putrist!
Dr Mády " Zoltán " Bolsewikk Oboahangszerelő , Retired Tevekaraván-nézegető és altatni akarják!
Van az a pénz ,amiért ,hülyét csinálsz magadbol . Igaz mádizotyi ?
Van az a pénz ,amiért ,hülyét csinálsz magadbol . Igaz mádizotyi ?
Judit Tj, Boros Ilona, Kovács Margit and 169 others like this.
Kényszerzubbonyt Mádizotyira !
Komolyan mondom, ilyen kényszerzubbonyt én is csináltetok magamnak4 Kát, hogy nem posztként osztotad meg velünk, de így is exalájkkal, azaz "Imádom"-al honor állom!
Kényszerzubbonyt Mádizotyira !
Kedves Évfolyamelső dániel IMPI péter ALÁIRÁSHAMISITÓ és JÜK Áljogász !
privat uzenetben tudtam a postot elkuldeni Neked. A postolo is csak fotozta az utcan.
Évfolyamelső dániel IMPI péter ALÁIRÁSHAMISITÓ !privat uzenetben tudtam a postot elkuldeni Neked.
szajhászi fajkasz tivadaj készitet ety lisztát kényszejszupponyt
szajhászi fajkasz tivadaj készitet ety kényszejszupponyt
mádizotyinak , IMPI- nek vagy a Karizmatikus Csótánynak ?
Esetleg mindhármuknak egyszerre és ősszefűzve ?
Demokratikusan Kigyózó Kigyók
Hiába a sok kiváló karakter, ha hat önjelölt Hamlet ágál egymással, ennyi jó koponya nincs.
mádizotyinak , IMPI- nek vagy a Karizmatikus Csótánynak ? Esetleg mindhármuknak egyszerre és ősszef
Egy-két hete még magam is azon a véleményen voltam, hogy a demokratikus ellenzék bojkottálja a parlamentet azzal, hogy nem veszi fel a mandátumát.
Ám ez a derék fiatalember ráébresztett, hogy ez a baloldal számára maga lenne a megtestesült öngyilkosság.
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZA VAN!
Dr Mády Zaj Vonahmed : a demokratikus ellenzék bojkottálja a parlamentet
Teljesen egyetértek azzal hogy egységben kell gondolkodni ha,
leakarjuk váltani ezeket
az Aljas Kékharisnya és Vörösbolsewikk Aláiráshamisitó Impilógus Briganykat
,de úgy nem fog működni az egység megteremtése ha embercsoportokat hibáztatunk valótlanul!!!!!!Ezt a saját gondolataim alapján írtam,én egy hetvenéves nyugdíjas vagyok!!!!!
Na mi az, bilis? Visszanyal a fagyi?
BABLEVES ILUS : "NE SZÜLJ RABOT, TE SZŰZ! ANYA. NE SZOPTASS CSECSEMŐT!"