Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Dr Dániel Vackorrrr : Évfolyamelső dániel IMPI Játékkutyája : Csalodott vagyok !
IMPI Játékkutyája ! JÓ NAGY SZEMÉT VAGY! jobb, ha befogod végre!!!
IMPI Játékkutyája Dr Dániel Vackorrrr : Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Csalodott !
Ezúttal kivételesen igazat mondott a Játékkutya !. Igaz, merőben más megvilágításban.
Dr Mády " Zoltán" Bolsewikk Impilógus : Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Csalodott !
Pontosan megfogalmazta, hogy hogyan viselkednek!!!
Éva Szilágyi Bableves Terpóné : Pontosan megfogalmazta, hogy hogyan viselkednek!!!
A Játékkutya , vagy a Bolsewikk mádizotyi , vagy az ex "uram " IMPI ?
He ?
Dr Dobos Andrea : a Jobbikos Pisti Felesége , IMPI EXE: a Bolsewikk mádizotyi , vagy az ex "uram " I
Dr Dobos Andrea : a Jobbikos Pisti Felesége , IMPI EXE: a Bolsewikk mádizotyi , vagy az ex "uram " I
ezt már ismerem az óvodából,
ott úgy mondtuk:
Ez mind te vagy, és én mi vagyok? viccen kívül: valóban elég csak azt nézni, mit mondanak a másik félre, na éppen azt csinálják ők
Ez mind te vagy, és én mi vagyok?
Agnes Kuchar ellen
amit összevissza írt ez az ALÁIRÁSHAMISITÓ Bolond dániel IMPI péter JÜK Áljogász ,
az felháborító.
Gratulálni tisztességes úton elért eredményhez illő! Ez nem az.
amit összevissza írt ez az ALÁIRÁSHAMISITÓ Bolond dániel IMPI péter JÜK Áljogász , az felháborító
Hova lett Soros?
Hova lettek a migránsok?
Hova lett Soros? Hova lettek a migránsok?
Ami késik nem mulik mindenm csoda három napig tart
Hova lett Soros? Hova lettek a migránsok?
Sebestyén Bácsi Villájában és a Padlásán ,
fent a Szemlőhegyen keresik A Borász Szakdolgozatot
Dr Dobrev Klára : Sebestyén Bácsi Villájában keresik A Borász Szakdolgozatot
Keresik a Kigyók ?
És be kell tiltani ?
Dr Dobrev Klára : Keresik a Kigyók a Csótány Szölész + Borász Szakdogáját ?
Bizonyára Nagy Példaképük és az Évfolyamelső MifenéJÜKet is Róla fogják irogatni !
Keresik a Kigyók a Csótány Szölész + Borász Szakdogáját ?
Szavazott a Soros, a migránsok és az ENSZ is most már nincs rájuk szükség....
Én , a Soros és a Pálinka
Ha a "Führer" komolyan érzi, hogy bizony ég a kutyaszar a talpa alatt, kismillió retorzióval kellene számolnunk:
1. Akár a rendkívüli állapotot is - kétharmaddal - simán bevezetheti.
2. A "hangadókat" (értsd: a tüntetés szervezőit) hosszú évekre börtönbe juttathatja.
3. És mi van akkor, ha egy komolyabb megmozdulás esetén belelövet a tömegbe, méghozzá éles lőszerrel? Bizony, a pakliban ez is benne van!
Márpedig ebbe az orbáni fasiszta-náci rendszerbe egyetlen demokratának sem szabad belenyugodnia!
És akkor mi lehetne a meglodás? Mégis likvidálni kellene? Az viszont akár polgárháborút is jelenthet.
Vagy türelemmel várni '22-ig? Az a Fidesz immár nem kétharmados, hanem háromnegyedes győzelmét hozná - függetlenül a részvételi aránytól.
Államcsíny (demokrata gondolkodású fegyveres testületek tagjaira támaszkodva)?
Bármi is legyen, valamennyi véráldozattal járhat, nem is kicsivel.
Kedves Kék Szalagos Barátaim, az én tudományom (vagy inkább fantáziám) itt véget ér. Szerintetek mi lehet a helyes megoldás ennek a fasiszta zsarnoknak a megbuktatására, és a demokratikus államrend helyreállítására? Kérlek Titeket, javaslataikat hozzászólásaitokban tegyétek meg.
Kedves Kék Szalagos Barátaim, az én tudományom itt véget ér . a demokratikus államrend helyreállítás
Nyugoggyámále mádizotyi ,
a pszihiátered altal javallott nyugtatóra
ne igyál se unikumot , se dréhert , se sopronit , se hejnekent , se kannásbort ...
Nézegesd a Mozdonyokat !
Ez lesz Mindenkinek a Legjobb , főleg Neked !
demokrata gondolkodású fegyveres testületek tagjaira támaszkodvavalamennyi véráldozattal járhat, nem
A Mádi Tata a Tisztes Alfelét már ismét kitette a Fos Támadásának ?
A Mádi Tata a Tisztes Alfelét már ismét kitette a Fos Támadásának ?
Á dehogy Kicsi Onkám ! Csak a Tatád ismét a Dopaminra kortyolgatott !
Helyre jön , ne féltsd !
Dr Mády " Zoltán"né : Csak a Tatád ismét a Dopaminra kortyolgatott !
Magabiztos ez a 2%-os műmayer.
Bilis IMPI : az Évfolyamelső : Magabiztos ez a 2%-os műmayer.
nagyon sokat tett Magyarország demokratikus fejlődéséért. Személy szerint tisztelem őt. Évekig dolgoztam a Romaversitas Alapítványnak és tagja vagyok a Magyar Helsinki Bizottságnak.Tisztelettel kérem a Figyelő szerkesztőségét, hogy vegyenek föl a listára - megtisztelő lenne. Köszönöm!
Janos Zolnay Finorrr Szagi:Tisztelettel kérem a Figyelő szerkesztőségét, hogy vegyenek föl a listára
Ááá , dehogy ! "Cápa nem eszik cápát " ! Na ugye IMPI ?!
Ááá , dehogy ! "Cápa nem eszik cápát " ! Na ugye IMPI ?!
nagyon szűken méri mostanság ez az Évfolyamelső Aláiráshamisitó dániel donkéhoté IMPI péter
a Hazug Dumákokat és az Aláiráshamisitásokat !
Nincs már keresetlet ezekre , Kérem !
Nincs már keresetlet ezekre , Kérem !
Jaj , jaj Szegény Gyökér !
Nimcs már Ámítás ?
Elpárolgott , mint a Tolongók , a Kígyók és az " Andikád " ? ?
Ön szerint Évfolyamelső dániel IMPI JÜK Áljogász Csalt az Aláiráshamisitó Tolongóban ?
Ön szerint ITT , az Aláiráshamisitó Tolongóban
EREDETIEK AZ ALÁIRÁSHAMISITÁSOK
avagy CSALT dániel donkihóté IMPI péter ?
He ?
Ön szerint ITT , az Aláiráshamisitó Tolongóban CSALT dániel donkihóté IMPI péter ?
Aláiráshamisitó Tolongóban ilyen Böszmeséget senki nem csinált , mint IMPI !
IMPI ! Csak nem a Jóska Piroskának a keze alá nyomjátok az épitkezési anyagokat ?
mégis, mit ÉRZETT a ragyabunkó? A feszülő lófaszt a seggében? Tudta ő ezt nagyon jól. érezni csak azt érezhette, amit az imént említettem.