Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
jajjjajjj mékoráábajj ! IMPPI hejet Tollongótollvajj Úrnak kuldtem a levillkimett !
Ügyes voltál Cukibaba , most is ügyes vagy aláiráshamisitó áljogász IMPI ! Gyere a Csabony Csárdába Tolcsizni ! Hozd magaddal a jeruzsálemi jogász diplomádat !
HÁT IMPIKÉM , EZEKET HOGY FOGOD TÖRÖLNI ?
Impi ! Te tudod pontosan , hogy miket hazudtál eddig ?
Aláiráshamisitó ÉVFOLYAMELSŐ IMPI peti mentes BIÉK !
A 2016-os év utolsó napjának kérdése !
Aláiráshamisitó Dániel Péter gyűlölködéseiről mi a véleménye ? A hazudozó petinek semmi elfoglaltsága nincs ! Mondja meg nekem , hogy mit dolgozik peti , ha egész nap a FB-ot bújja ? Őn szerint ki a BABLEVESES K ... ? Mikor fog Witner Mária Szabadságharcos Asszonytól bocsánatot kérni ?
Tanitsátok meg Petit dolgozni ! Hazudozott eleget , ALÁIRÁST HAMISITOTT eleget !
Elment ILLESZKEDJEN BE OTT ! ...
MIBŐL ÉL PETI ?
Egész nap a FB bújja képeket oszt meg arról , hogy hol járt ,
DE ARRÓL HOGY MIT DOLGOZIK ...? HE ?
Arról mikor oszt meg képeket ? PETI BARÁT MÁS NYAKÁN ÉLŐSKÖDŐ BARÁT !
HŰ HA !
ALÁIRÁSHAMISITÓ ÉVFOLYAMELSŐ álrégiségboltos , áljogász peti nem mer "haza" jönni !
KÖVETELD , HOGY " ÉVFOLYAMELSŐ ", ALÁIRÁSHAMISITÓ PETI TEGYE FEL A FB- RA A "JERUZSÁLEMI ÜGYVÉDI DIPLOMÁJÁT " !
Meglásd : ha van feleszi ! De nincs neki ! a nyár óta ezt hazudja ! Meg az ivrit felsőfokú nyelvvizsgát !
" 7748 "azért jól megdugtuk Rátyiel Petyák szennyoldalát Rátyiel Petyák Régiségboltos Miniszterrel
Dániel IMPI Péter ALÁIRÁSHAMISITÓ ELMEBETEGNEK ügyvéd úrnak igaza van!
Az anyám is egy ócska szopós ribanc.Szopassátok a vén kurvát, jól nyeli!kellene a pénz nagyon.Megszoptam ma este a somogyi ratyi pistát. Egész jól nyeltem . Jobban , mint a vén kurva anyám! :-)
OBOÁS BUÉK !
RE : Az aláíró azt akarja, hogy a neve ne legyen látható publikusan.
Szuper kép drága Aláiráshamisitó IMPI Péter ! Puszi a zacsitokra ! OBOÁS BUÉK !
RE RE : Az aláíró azt akarja, hogy a neve ne legyen látható publikusan.
Aláiráshamisitó ÉVFOLYAMELSŐ IMPI peti elmebeteg CUKIBABA fiacskám !
Te tudod pontosan , hogy miket irogattál eddig ?
ALÁIRÁSHAMISITÓ , agent provocateur dániel peti harca az Igazsággal ! Petikém ! Ismered a Hydra történetét ? Nohát .... a 2017-es évben is a tied vagyok !
Maga csak ne nevetgéljen ! Lebukott a fönök ! Ivrit nyelvvizsga nincs ,jeruzsálemi ügyvédi diploma nincs . Csak a peti munkanélküli segélye , az aláiráshamisitásai és a Hasznos Holmik Álrégiségbolt ! Továbbá : FRÖCSÖGÉS EZERREL MAGYARORSZÁG ELLENÉBEN ! Szánalmas egy ember !
Aláíráshamisító IMPI peti fiam!
Gratula a mai napi aláiráshamisításaidhoz !
Mára megérdemled az ashdódi KÖNYÖRAdományt és a HÁTRÁNYOS HELYZETÜNEK JÁRÓ SEGÍJT !
Hihihi hahaha
Pritty pretty prütty !
Hűje IMPI , te ÉVFOLYAMELSŐ !
Aláíráshamisító játszadozásaid helyett inkább dugnál meg !
De erre képtelen vagy !
Alig várom , hogy tolongótolvaj Úr móresre tanítsa
Aláíráshamisító elmebeteg IMPI t !
Vajon mit talált ki tolongótolvaj Úr?
JÁTÉKSZABÁLY !
IMPI ! : Ahány aláiráshamisitás , annyi megosztás !
Igyekezz Cukibaba !
JÁTÉKSZABÁLY ! IMPI ! : Ahány aláiráshamisitás , annyi megosztás !
IMPI ! Akkor ez több mint 80 megosztást jelent ! SZUPEEEER !
Aláíráshamisító impi !
Dániel Bableves ilona vk protkóval becsületesebb munkát végez !
Élősködő impi peti !
Ma kidolgoztad magad !
Megérdemled a Könyöradományt !
2017-01-09 14:34 * / * 2017-01-09 16:15 MÁSFÉL ÓRÁS SZÜNET A TOLCSIBAN !
Már majdnem elhittem , hogy IMPI elkezdett dolgozni ! Vagy " ügyvédi vizsgára ment ". De hát a TOLCSIT nem hagyja !
Hihihi hahaha ! Pritty pretty prütty !
PS. IMPI ! Nem tudod , hogy a következő időszakban Tolongótolvaj Úr melyik műszakban dolgozik ?
Aztán a végén még a seggedet sem tudod kitörölni vele!
Talán próbáld meg előtte kinyomtatni! :-)
RE > Látom, gané zsidó, hogy szorgalmasan hamisítod az aláírásokat!
Nem kell bántani Cukibabát ! Végre van egy kis elfoglaltsága ! Remélem , hogy Tolongótolvaj Úrnak van szive és nem megy át rajta , mint egy Úthenger !
dániel Bableves ilona Vk Riherongy !
Riherongy ! Majd eldöntöm ! Tudnod kell , hogy CUKIBABA IMPI a szivem csücske ! Három napja az ANTIGYÚRCSÓTANYISTÁKNAK is mondom !
Riherongy !
Nem kell bántani Cukibabát ! Végre van egy kis elfoglaltsága !
Alakuló Új rajongói kör : IMPI mutasson képeket a MUNKÁ-nak nevezett tevékenységeiről !
Hát akkir ALÁIRÁSHAMISITÓ ÉVFOLYAMELSŐ peti , felteszed a FB-ra a diplomáidat ?
Úgy mint : a jeruzsálemi ügyvédi kamara és az ivrit nyelvvizsgaközpont
"hiteles " dokumentumait ?
Ejnye - bejnye , kis hazudozó évfolyamelső cukibaba