Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Siposné Katalin Csillagjavas#4151 Mar 31, 2018, 06:07

Mésztej használata is javallott , mert Antoni Bélusska Rágcsáló a közelben ólálkodik !

A Halak jegyében született és jellemzö is rá !

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4152 Mar 31, 2018, 06:13

דניאל פטר‎ : 13 hrs : 11 Likes 3 Comments 6 Shares

Ragyás Impi Barátom !

Egyre nagyobb sikereket érsz el

az Aljas Kékharisnya Brigantyk

és a Vérbolsewikk Impilógusok Széles Táborában !

.

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4153 Mar 31, 2018, 08:20

דניאל פטר‎ : 13 hrs : 11 Likes 3 Comments 6 Shares : Ragyás Impi Barátom ! Egyre nagyobb sikereket

Ez  a bilis letépett töke golyszlijáról mikor és hol olvashatunk:

Daniel Arthur Moldován : Dákodemo Krata#4154 Mar 31, 2018, 08:23

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő : Ragyás Impi Barátom !

Ez a kékharisnyálkodó brigantykra is érvényes

rátelepedtek  az országra....

Ilona Czernics : Kettévágott Kékcicitartó#4155 Mar 31, 2018, 08:24

Daniel Arthur Moldován : Dákodemo Krata :: Ezek a kékharisnyálkodó brigantyk ....

ki engedte be ezeket a migránsokat ?????

Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető#4156 Mar 31, 2018, 08:29

Dr Kesztheji Zsuzsika ( Lábam Közt A Miuzsika )A hét bátor , kékharisnyálkodó gumimaci

Kedves Kék Szalagos BosewikkImpilógus  Barátaim!
Jelentkezzünk minél többen a Soros-hálózat soraiba, és Gyuri bácsival karöltve (is) takarítsuk el a Évfolyamelső dániel impi bilis petit és cinkosait!

Jenő Papp : Bilisrajongó Kékharisnya#4157 Mar 31, 2018, 08:32

Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Mozdonynézegető : takarítsuk el a Évfolyamelső dániel bilis

Nehogy nyugodtan teljenek az ünnepek....

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4158 Mar 31, 2018, 11:55

Jenő Papp : Bilisrajongó Kékharisnya : Nehogy nyugodtan teljenek az ünnepek....

Természetesen.
Ezt Kolláth bíró úr már több ízben is publikálta itt, a Facabook hasábjain! Ergo: sem nem joghatályos, még kevésbé érvényes!
A mi számunkra továbbra is a 2010 előtti Alkotmány van érvényben, nem pedig a bilis nyakunkba sózott embertelen "alaptörvény"-e.
Úgyhogy a rendszerváltás után bőven lesz dolga az Alkotmánybíróságnak!
Végül, de nem utolsó sorban engedtessék meg, hogy a bilisnek saját szavaival lőjek vissza: "Nem tisztelem az alkotmányt, de tiszteletben tartom".
Ezzel szemben én azt mondom: Szarok az "alaptörvényre", és eszem ágában sincs tiszteletben tartanom!

RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter Évfolyamelső JÜK Áljogász#4159 Mar 31, 2018, 11:58

2010 előtti Alkotmány van érvényben, nem pedig a bilis nyakunkba sózott

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő !

Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál !

László Sinkovits Kékharisnyálkodó#4160 Mar 31, 2018, 12:00

RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter Évfolyamelső JÜK ÁljogászAmit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfoly

Ami van az se törvény,Segéd eszköz a bűn kijátszására.(csak azt védi aki kitalálta)

Magdolna Demjen-Lukacs : Félbevágott Dupla Kékcicitartó#4161 Mar 31, 2018, 12:02

Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál !

Semmibe vesz minket ez a Ragyabunkó Évfolyamelső dániel IMPI peti !

ez mindent  kitalál , ami nem az ő érdekeit szolgálja!

Dr Dobos Andrea : Jobbikos Pisti Felesége#4162 Mar 31, 2018, 12:05

Magdolna Demjen-Lukacs : Félbevágott Dupla KékcicitartóRagyabunkó Évfolyamelső dániel IMPI

mindent  kitalál , ami nem az ő érdekeit szolgálja!

NEKEM MONDOD ?

Logan IMPI Kendall#4163 Mar 31, 2018, 13:56

RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter : Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a JÜKné

Valoszinu osszeveszett apuval es igy bosszulja meg, ho fogadna Soros egy kep erejeig akkor azt tette volna fel.

András Simonyi#4164 Mar 31, 2018, 13:57

RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter : Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a JÜKné

Ez az "  ügyvéd "  féle mindenkit börtönbe látna aki becsületesen probál élni.Ezért utasításokat hajt végre mint a régi Kádár Rákosi idökben.

Sándor Glódi#4165 Mar 31, 2018, 13:59

IMPI ! Bableves iluskát feszisd keresztbe,,

Ildi Beer#4166 Mar 31, 2018, 14:00

Sándor Glódi : IMPI ! Bableves iluskát feszisd keresztbe,,

ennek a dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak  egy dolog hiányzik, de az nagyon:

egy alapos fürdés.

Jenő Papp Kékharisnya#4167 Mar 31, 2018, 14:06

dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak egy dolog hiányzik, de az nagyon: egy alapos fürdés.

Azért sajnálom az ilyen " embereket " , akik tisztában vannak átlagon aluli képességeivel , mégis a szervilizmus magasra juttatta .

Ennél fogva állandó megfelelési kényszerrel küzd .

Javaslom azután jártassa a száját , ha

az álrégiségboltos ,

JÜK-ös  ,  

ivrit nyelvvizsga-árveréses ,

VDSZ-es

Blaha Betonkirájság -os  ,

Kékharisnyálkodó  stb vizsgálatok lezárultak...

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4168 Mar 31, 2018, 15:25

Ragyás Impi ! Egyre nagyobb sikereket érsz el az Aljas Kékharisnya Brigantyk Táborában !

ETTŐL PERSZE MINDENKI, AKI MÁR TORKIG VAN

A VÉRIMPILÓGUS BANDITÁK GARÁZDÁLKODÁSAIBÓL,

IGNIS DUGIG TÖLTSÉK MEG A  DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !

.

Dr Dániel Vackorrr : IMPI JÁTÉKKUTYÁJA#4169 Mar 31, 2018, 15:32

Mády Zoltán Oboahangszerelő : IGNIS DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !

Semmi gond.

Én meg egyik bamditaként mellé éppen ezt a  mády bundi gyuszkót.

a másik bandita pedig lehetne a semmilyenpolgárúrjenő , a nagy "kékharisnya".

Újtartamentum újragobdolva, a la Vörös Dániel Szopoda.

.

Balogné Julianna : Kékcicitartó#4170 Mar 31, 2018, 15:34

Dr Dániel Vackorrr : IMPI JÁTÉKKUTYÁJA : DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !

Előkerült a  dr dániel macskajancsi   is?????

Dr Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4171 Mar 31, 2018, 15:35

Előkerült a dr dániel macskajancsi is?????

Ki nem szarja le?

Komáromi Mária Kékcicitartó#4172 Mar 31, 2018, 15:37

Előkerült a dr dániel macskajancsi is?????

A gyülekezetét a Kékharisnya Brigantyk Társasága  anyagilag támogatja,sajnos

.

Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő#4173 Mar 31, 2018, 15:39

Dr Dániel Vackorrr : IMPI JÁTÉKKUTYÁJA : DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !

Tudod mit, bilis?
Kimondottan büszke vagyor arra, hogy az ellenséged lehetek!
Így is kezellek!

Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető#4174 Mar 31, 2018, 15:43

Franciska Gaál Kékcicitartó :RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurája Komplett idióta....

Nagyon reméljük, hogy rövidesen Valóságos  Elefánt Orrrrmány lesz belőle!

.

Gabriella Horváth Kékcicitartó#4175 Mar 31, 2018, 15:46

:RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter rövidesen Valóságos Elefánt Orrrrmány lesz !

Évfolyamelső dániel IMPI !

a börtönben leszel sikeres mint köcsög.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.