Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
דניאל פטר : 13 hrs : 11 Likes 3 Comments 6 Shares
Ragyás Impi Barátom !
Egyre nagyobb sikereket érsz el
az Aljas Kékharisnya Brigantyk
és a Vérbolsewikk Impilógusok Széles Táborában !
.
דניאל פטר : 13 hrs : 11 Likes 3 Comments 6 Shares : Ragyás Impi Barátom ! Egyre nagyobb sikereket
Ez a bilis letépett töke golyszlijáról mikor és hol olvashatunk:
Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő : Ragyás Impi Barátom !
Ez a kékharisnyálkodó brigantykra is érvényes
rátelepedtek az országra....
Daniel Arthur Moldován : Dákodemo Krata :: Ezek a kékharisnyálkodó brigantyk ....
ki engedte be ezeket a migránsokat ?????
Dr Kesztheji Zsuzsika ( Lábam Közt A Miuzsika )A hét bátor , kékharisnyálkodó gumimaci
Kedves Kék Szalagos BosewikkImpilógus Barátaim!
Jelentkezzünk minél többen a Soros-hálózat soraiba, és Gyuri bácsival karöltve (is) takarítsuk el a Évfolyamelső dániel impi bilis petit és cinkosait!
Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Mozdonynézegető : takarítsuk el a Évfolyamelső dániel bilis
Nehogy nyugodtan teljenek az ünnepek....
Jenő Papp : Bilisrajongó Kékharisnya : Nehogy nyugodtan teljenek az ünnepek....
Természetesen.
Ezt Kolláth bíró úr már több ízben is publikálta itt, a Facabook hasábjain! Ergo: sem nem joghatályos, még kevésbé érvényes!
A mi számunkra továbbra is a 2010 előtti Alkotmány van érvényben, nem pedig a bilis nyakunkba sózott embertelen "alaptörvény"-e.
Úgyhogy a rendszerváltás után bőven lesz dolga az Alkotmánybíróságnak!
Végül, de nem utolsó sorban engedtessék meg, hogy a bilisnek saját szavaival lőjek vissza: "Nem tisztelem az alkotmányt, de tiszteletben tartom".
Ezzel szemben én azt mondom: Szarok az "alaptörvényre", és eszem ágában sincs tiszteletben tartanom!
2010 előtti Alkotmány van érvényben, nem pedig a bilis nyakunkba sózott
Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő !
Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál !
RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter Évfolyamelső JÜK ÁljogászAmit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfoly
Ami van az se törvény,Segéd eszköz a bűn kijátszására.(csak azt védi aki kitalálta)
Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a Jeruzsálemi Ügyvédi Kamaránál !
Semmibe vesz minket ez a Ragyabunkó Évfolyamelső dániel IMPI peti !
ez mindent kitalál , ami nem az ő érdekeit szolgálja!
Magdolna Demjen-Lukacs : Félbevágott Dupla KékcicitartóRagyabunkó Évfolyamelső dániel IMPI
mindent kitalál , ami nem az ő érdekeit szolgálja!
NEKEM MONDOD ?
RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter : Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a JÜKné
Valoszinu osszeveszett apuval es igy bosszulja meg, ho fogadna Soros egy kep erejeig akkor azt tette volna fel.
RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter : Amit a nyakatokba sóztam , azzal lettem Évfolyamelső Áljogász a JÜKné
Ez az " ügyvéd " féle mindenkit börtönbe látna aki becsületesen probál élni.Ezért utasításokat hajt végre mint a régi Kádár Rákosi idökben.
Sándor Glódi : IMPI ! Bableves iluskát feszisd keresztbe,,
ennek a dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak egy dolog hiányzik, de az nagyon:
egy alapos fürdés.
dániel IMPI péter JÜK Áljogásznak egy dolog hiányzik, de az nagyon: egy alapos fürdés.
Azért sajnálom az ilyen " embereket " , akik tisztában vannak átlagon aluli képességeivel , mégis a szervilizmus magasra juttatta .
Ennél fogva állandó megfelelési kényszerrel küzd .
Javaslom azután jártassa a száját , ha
az álrégiségboltos ,
JÜK-ös ,
ivrit nyelvvizsga-árveréses ,
VDSZ-es
Blaha Betonkirájság -os ,
Kékharisnyálkodó stb vizsgálatok lezárultak...
Ragyás Impi ! Egyre nagyobb sikereket érsz el az Aljas Kékharisnya Brigantyk Táborában !
ETTŐL PERSZE MINDENKI, AKI MÁR TORKIG VAN
A VÉRIMPILÓGUS BANDITÁK GARÁZDÁLKODÁSAIBÓL,
IGNIS DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !
.
Mády Zoltán Oboahangszerelő : IGNIS DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !
Semmi gond.
Én meg egyik bamditaként mellé éppen ezt a mády bundi gyuszkót.
a másik bandita pedig lehetne a semmilyenpolgárúrjenő , a nagy "kékharisnya".
Újtartamentum újragobdolva, a la Vörös Dániel Szopoda.
.
Dr Dániel Vackorrr : IMPI JÁTÉKKUTYÁJA : DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !
Előkerült a dr dániel macskajancsi is?????
Előkerült a dr dániel macskajancsi is?????
A gyülekezetét a Kékharisnya Brigantyk Társasága anyagilag támogatja,sajnos
.
Dr Dániel Vackorrr : IMPI JÁTÉKKUTYÁJA : DUGIG TÖLTSÉK MEG A DÁNIEL BABLEVES ILONA VK TORKÁT !
Tudod mit, bilis?
Kimondottan büszke vagyor arra, hogy az ellenséged lehetek!
Így is kezellek!
Franciska Gaál Kékcicitartó :RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter Vadiúj Nyári Frizurája Komplett idióta....
Nagyon reméljük, hogy rövidesen Valóságos Elefánt Orrrrmány lesz belőle!
.
:RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter rövidesen Valóságos Elefánt Orrrrmány lesz !
Évfolyamelső dániel IMPI !
a börtönben leszel sikeres mint köcsög.
Mésztej használata is javallott , mert Antoni Bélusska Rágcsáló a közelben ólálkodik !
A Halak jegyében született és jellemzö is rá !