Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Moldova György újra gondolva - ezúttal vérbolsewikk impilógusokkal és kékharisnyálkodó szarjankókkal
RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter ideje lenne már néhány ütős börtönválogatottat szervezni!
Nyugoggyá má le Impi!
Ha elrepült a Madár , hagyd hogy Szárnyaljon
Április negyedikén a Tied leszek !
Mint fos a libán
dániel Bableves ilona VK a Szökökút mögé megbújva , tátott szájjal nézte végig a Lakodalmas menetet ...
Nem hitte el az egészet ....
dániel Bableves ilona VK a Szökökút mögé megbújva , tátott szájjal nézte végig a Lakodalmas menetet
Bableves Iliuska Tátott Szája meg is fogja kapni! Lehet, hogy nem azonnal, de az idő nekem dolgozik!
Bableves Iliuska Tátott Szája meg is fogja kapni! Lehet, hogy nem azonnal, de az idő nekem dolgozik!
Bableves Iliuska Tátott Szája meg is fogja kapni! Lehet, hogy nem azonnal, de az idő nekem dolgozik
Remélem igy lesz,ahogy dániel Bableves iluska kívánja...Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő!
Bableves Iliuska Tátott Szája meg is fogja kapni! Lehet, hogy nem azonnal, de az idő nekem dolgozik
Istvan Horvath Kékharisnyálkodó Biztos is! Csak az ídő bizonytalan. lehet, hogy én már nem érem meg, mert elég öreg vagyok. pedig szeretném megérni, sőt, örülni is neki!
Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő: már nem érem meg, mert elég öreg vagy
Na de zottyantkám ! Hát nem emlékszel ? Ennyire kretén , szenilis Marha vagy ?
Pedig Te is Spricceltél !
Úgybizám !
Na de mády zottyantkám ! Pedig Te is Spricceltél !
dániel Bableves iluska :mádizottyantkám ! Hát nem emlékszel ? Ennyire kretén , szenilis Marha vagy ?
Bilis, írj fel engem is a listádra! De előrebocsájtom, hogy szart nem érsz az egésszel! Legfeljebb azt, hogy ezek az emberek kimodottan büszkék erre!
Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Retired MozdonynézegetőEnnyire kretén , szenilis Marha vagy
Nem mondod, bélsáros zottyant ?
Hogy a kékharisnya vezérváltás után is sikeres, sőt, még sikeresebb leszel?
Mondjuk, ebben van némi igazság: talán megúszhatod, hogy a fegyenctársaid köcsögnek haszáljanak!
bélsáros mádi zottyant ! a kékharisnya vezérváltás után is sikeres, sőt, még sikeresebb leszel?
bélsáros mádi zottyant ! a kékharisnya vezérváltás után is sikeres, sőt, még sikeresebb leszel?
bélsáros mádi zottyant !
A kékharisnya vezérváltás után te egyáltalán nem leszel!!
De ha nagy mázlid van visszamehetsz mozdonynézegetőnek IMPI szökökútja mellé !
dániel Bableves iluska :mádizottyantkám ! Hát nem emlékszel ? Ennyire kretén , szenilis Marha vagy ?
Tudod mit, bilis?
Kimondottan büszke vagyor arra, hogy az ellenséged lehetek!
Így is kezellek!
És vedd tudomásul, Csücsörszájú Csirkefogina, hogy NEM félek sem tőled, sem a rohamlegényeidtől!
Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő
Ebben az " emberben " én csak gyűlöletet látok,
még saját kékharisnyálkodó bolsewikk fajtája iránt is!!
Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyülölködő
Komplett idióta.
RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter :Komplett idióta.Mády Zoltán Oboahangszerelő és Főállású Bolsewikk Gyül
Úgy a Zotyó , mint az Impi !
Franciska Gaál Kékcicitartó : RAGYABUNKÓ dániel IMPI péter :Komplett idióta....
ÉS NEM A KÉKHARISNYÁLKODÓK GITTEGYLETÉBEN ÉLŐKKEL ÜNNEPEL ,
MERT VAGYŐ MEGY EL ASHDÓDBA ,
VAGY IDE HIVJA AZ UNCSTESÓIT!
ELVETTE TŐLÜNK A NEMZETI ÜNNEPEINKET !
VISSZA VESSZÜK!
OLYAN KÉKHARISNYÁLKODÓ VEZETŐT VÁLASTUNK AKI ÖRÖMMEL ÜNNEPEL VELÜNK !
HAJRÁ JOWWIKK-DK , HAJRÁ GYURCSÓTÁNY FEGYENCZNÉ VÓNA GÁ BORRR !
HAJRÁ JOWWIKK-DK , HAJRÁ GYURCSÓTÁNY FEGYENCZNÉ VÓNA GÁ BORRR !
Schneiderné Bableves Bözsi !
Mi van Bunkócska !
Hiányzik az Erőss Pista ?
He ?
Schneiderné Bableves Bözsi !Hiányzik az Erőss Pista ?
A félelem jele... a vadállat is támad ha szorult helyzetbe kerül... Büzsi Nyanya pedig szarba van börtön v marad hatalmon..
Ez így igaz,ez az " ember ",ez nem tud már nyugton aludni,csak a félelem vezégli!
De féljen is,minden oka megvan rá.
kisgrófó Almásy István bélsáros mádi zottyant féljen is,minden oka megvan rá.
RIP Momentum Mozgalom
Amikor a rokonszenves, szép szándékú Momentum Mozgalom belépett a küzdőtérre, bejelentkeztem kedvelőnek. Nyilván ennek köszönhető, hogy három napja küldetéstudatos, támogatást kérő, tegezős e-mailt érkezett tőlük. A kezdet utáni fejlemények válaszra ösztönöztek, két napja elküldtem. Reagálás hiányában közzéteszem az enyémet:
Kedves Momentum!
Itt válaszolok a tegnapi leveletekre, nyugdíjas történelemtanárként megkülönböztetett figyelemmel és szeretettel. Annak idején, hasonlóan lelkes, "jó arcú" tanítványaimmal, mint kezdeményező apáczaisok, a menet élén tüntettünk a nagymarosi vízlépcső megépítése ellen. Ma már tudjuk, sokakkal együtt tévedtünk. A szívünk, a diktatúra utálata hajtott bennünket, elhanyagoltuk az elfogultság nélküli tájékozódást.
Többek között ezt írjátok:
"Egy éve dolgozunk azon, hogy új lendületet hozzunk a politikába, hogy megmutassuk az embereknek, van remény politikusokra, akik értünk és nem önmagukért dolgoznak."
Nem ismétlem meg azokat a számotokra is ismert érveket, miért hiú remény MOST új lendületet, tisztaságot hozni a honi politikai porondra. Minden ilyen szép szándékból csak akkor lesz/lehet valóság, ha visszaáll az 2010-től fokozatosan, és egyre drasztikusabban lebontott demokratikus struktúra. Ha nyolcadika után a rezsim folytathatja, természetesen nem restauráció következik, de, miként a Fővezér előre jelezte, keményebb fellépés "a Soros, az EU, az ENSZ fizetett ügynökei" ellen.
Fiatal korotok ellenére nyilván néztétek a parlamenti közvetítéseket az utóbbi nyolc esztendőben, tehát tudjátok, mennyire voltak sikeresek az ellenzék kezdeményezései, mik történtek a bizottságokban. SEMMI érdemleges! Az egész jelenlét csak arra volt jó, hogy elfedje a világ előtt, nem egypárti önkényuralom van itten.
Immár közhely, ha a demokratikus ellenzék nem tud egy jelöltet támogatni az egyéni körzetekben, a legjobb esetben marad ez a színjáték a Házban, legfeljebb egy újabb résztvevő mini párttal. Miben reménykedtek?!? Néhány nap múlva nem a köztársaság visszaállítása a legfontosabb feladat?!? Természetesen az, tehát el kell tüntetni ennek az akadályát!
Nem tudom, mennyire jut el Hozzátok a politizáló közvélemény hangja. Igen sokféle választóval van napi kapcsolatom, egyre dühösebbek a "totyorázás" miatt, és ami Benneteket és az LMP-t érinti, nem fogadják el a magyarázatokat, minden józan érv ellenére miért mégis főként egyedül.....
Búcsúzásként két idézet a tegnapi Facebook-ról:
"Akinek fontosabb pár millió forint, egy-két képviselői hely, s a saját érvényesülése, mint az ország érdeke, az egy gazember.
De nem csak gazember, hanem idióta is, mert nem ismeri fel, hogy az ország érdeke egybeesik a saját érdekével is. Merthogy, ha nem dönti le a diktatúrát most, akkor neki is és a pártjának is vége lesz - hacsak nem a diktátor kiszolgálója most is."
"Attól tartok, a különutasnak megmaradó pártok nem tudják, mi vár rájuk, ha mégis marad a rezsim, és megtörténik az, ami várható tőle, vagyis az országunk teljes kiráncigálása Európából.
A választóik akkor döbbennek rá a felelősségükre, és hagyják faképnél őket pillanatok alatt.
R.I.P."
Az utóbbi tőlem van.
Aggódó szeretettel:
K.K.
Kecskeméti Károly : Temetkezési Vállalkozó és Siratóasszony :RIP Momentum Mozgalom
Karola !
Mielőtt jól megdöngölöd a földet a Percemberkék fölött ,
helyezd melléjük kényelembe
Mádi Zottyantot és Ragyás Impit ,
lehetőleg élve !
Mésztej használata is javallott ,
mert Antoni Bélusska Rágcsáló a közelben ólálkodik !
.
Jobbikos Pisti és Bableves dobos andrea Szerda óta férj és feleség.Hál istennek,hogy kilógok a sorb
Moldova György újra gondolva - ezúttal vérbolsewikk impilógusokkal és kékharisnyálkodó szarjankókkal!