Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Nagyorrrrmányú " dániel impi peti "ha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül megtalálnád mivel anno ne
Köszönöm kedves Magdi! Nálad az Igazság !
Kispöcsű Orrrrmányos Bilis Impi. az ashdódbasznádi Szökevényha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül
Péter,m dolgozzunk az ügyön !
Kesztheji Zsuzsika ( Lábam közt az Oboa )Péter,m dolgozzunk az ügyön !
Sándor, József, Benedek, mi a f@sz van veletek?
Kispöcsű Orrrrmányos Bilis Impi. az ashdódbasznádi Szökevényha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül
csak adja a bosszúálló Hashem istenünk
Na mégegyszer , hogy minden Aljas Kékharisnya Demokrata Impilógus megértse !
csak adja a bosszúálló Hashem istenünk
..... ......
.... .......
.... .......
Nagy az Öröm a nagyon megcsappant Kékharisnya és Vörös Impilógus Rajongói Táboromban !
DRÁGA KÉKHARISNYA ÉS VÖRÖS IMPILÓGUS BARÁTAIM , FAJ- ÉS HARTZOSTÁRSAIM !
A magyar férfi vízilabda-válogatott 13–1-re legyőzte Hollandiát a világliga selejtezőjében Debrecenben.
A magyar válogatott megnyerte az előző két meccsét. Bár a spanyolok is hat pontot gyűjtöttek, Märcz Tamás legénysége eggyel kevesebb mérkőzésből érte el ezt, így a hollandok elleni siker az első helyre repíthette a mieinket. A hollandok mind a három korábbi mérkőzésüket elveszítették.
Ugyan Vámos Márton ezúttal nem szállt vízbe, de a fiatal keretnek is egyértelmű győzelmi esélye volt.
Az első negyedben Erdélyi Balázs kezdte meg a gólgyártást, majd Zalánki Gergő folytatta. A hollandoknak az emberelőnyös támadások sem mentek, egyetlen gólt sem dobtak.
A második negyed felénél Mezei Tamás növelte az előnyt, válasz megint nem érkezett. Sőt, Bátori Bence is megrezgette a hálót, így a félidőben 4–0 volt ide.
Néhány másodperccel a harmadik negyed kezdete után Sedlmayer Tamás lőtte az ötödik, majd Vadovics Viktor a hatodik és a hetedik gólt. Még a záró felvonás előtt Erdélyi Balázs megszerezte a nyolcadik találatot, Manhercz Krisztián meg a kilencediket.
A hollandok átka a negyedik negyedik első percében megtört, Robin Lindhout erős lövése utat talált Vogel Soma kapujába. Erre Zalánki Gergő, Erdélyi Balázs, Bedő Krisztián és Bátori Bence válaszolt, így 13–1 lett a vége.
agy Viktor, illetve Vogel Soma gyakorlatilag hibátlanul védett.
A férfi világliga szuperdöntőjében Európát négy csapat képviseli: a három csoportelső és az esetleges rendező, vagy a csoportelsők és a legjobb csoportmásodik.
A magyarok csoportjában már csak egy meccs van hátra, a spanyol–magyar április 10-én lesz, ez dönt az elsőségről. Az „odavágót” 9–8-ra megnyertük.
VÍZILABDA
FÉRFI VILÁGLIGA
Európai selejtező, C-csoport (Debrecen)
MAGYARORSZÁG–Hollandia 13–1 (2–0, 2–0, 5–0, 4–1)
Debrecen, 950 néző. V: David Gómez (spanyol), Pavel Letunovszkij (orosz)
MAGYARORSZÁG: NAGY V. – Manhercz 1, ERDÉLYI 3, Jansik Sz., Bedő K. 1, Zalánki 2, Sedlmayer 1
Csere: VOGEL S. (kapus) Török B., VADOVICS 2, BÁTORI B. 2, Kovács G., Mezei T. 1
Edző: Märcz Tamás
HOLLANDIA: Wagenaar – Muller, Lindhout 1, Van den Burg, Lucas, Koopman, Gottemaker
Csere: De Koff (kapus), Reuten, Van Ijperen, Nispeling, Veenhuis, Gbadamassi
Edző: Robin van Galen
Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 9/1
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
MESTERMÉRLEG
Märcz Tamás: – Sokkal szorosabb első két negyedre számítottam. Nem is biztos, hogy reális ez a végeredmény, kicsit fáradtnak éreztem a holland válogatottat. Közeledvén a magyar bajnokság főszakaszához, a mieinken azt éreztem, hogy egyre frissebbek. Azokat a figurákat, dolgokat, amiket megbeszéltünk és kértem, nagyon jó százalékkal viszontláttam.
Robin van Galen: – Attól függetlenül, hogy a mérkőzés elején is voltak hibáink, elégedett vagyok az első két negyeddel. Jó ellenfelei voltunk a klasszisokból álló magyar válogatottnak két etapon keresztül. Az összecsapás második felében azonban már kijött, hogy a magyarok a játék minden elemében jobbak nálunk.
Évfolyamelső dániel IMPI péter Vizilabda - Szakértő : Öröm a Kékharisnya és Vörös Impilógus Rajong
Bolond Peti !
Neked ez öröm ?
Nekem Kékharisnya Gyásznap !
Teljes árbócra a Zászlót !
Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya : Nekem Kékharisnya Gyásznap ! Teljes árbócra a Zászlót !
Es? A Béka emberek is velünk vannak ?
A magyar férfi vízilabda-válogatott 13–1-re legyőzte Hollandiát a világliga selejtezőjében Debrecenb
Drága Évfolyamelső dániel IMPI péter Vizilabda - Szakértő !
JÚDÁS A MAGYAR VIZILABDA- VÁLOGATOTT !
GUSZTUSTALAN SZARKEVERŐ BANDA!
A FENNMARADÁSÉRT MINDENT UGYE??
13 GÓLT DOBNI A DERÉK HOLLAND DEMOKRATÁKNAK ?
A DERÉK HOLLAND DEMOKRATÁKNAK EGYET SEM ENGEDNI ?
MÁR NEM SZÁMÍT KINEK FEKSZENEK LE
CSAK BEJUSSANAK AZ A LÉNYEG UGYE KORREKT MAGYAR VIZILABDÁZÓK ????!
A DERÉK HOLLAND DEMOKRATÁKNAK EGYET SEM ENGEDNI ?
Ilona Czernics Kékharisnyálkodó Kékcicitartó !
Megszántak a Magyar Fiuk !
Egyet engedtek !
Gajus Scheltema : Megszántak a Magyar Fiuk ! Egyet engedtek !
Egyre jobban imádom Hollandiát !
Tudtam , hogy a hollandok nem késik el a hazafele induló buszt !
Na de ennyire ?
a hazafele induló " HASZNOS HOLMIK " nevű Autóbusz
Gondolom, a hazafelé induló busz is a tied
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász !
Hol található a Garázs ?
Ne mond !
Tényleg a Szökőkútnál Balra van a Garázsod is ?
a hazafele induló " HASZNOS HOLMIK " nevű Autóbusz
IMPI azon a Buszon , te , meg a Kékharisnya Briganty Osztag kellene utazzon !
De kenyelmesebb lenne a busznak mint a buszon !
FŐLEG HASZNOSABB !
mádyzoltanista gyógykezelés Évfolyamelső dániel IMPI péter Elmebetegségére !
Avagy vigan rotyog a kóser gúlyás a pálmafák árnyékában
Évfolyamelső ,
Aláiráshamisitó
dániel donkihóté IMPI péter JÜK Áljogász és WC Pucoló Mester !
nélküled nem tartanánk itt,
nagyon köszönjük neked a tevékenységedet.
Hajrá IMPI !!!
.
Dr Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető Tyúkszaros életére esküszöm
MINDEZÉRT BITÓRA KÜLDÜNK TE SÖPREDÉK KÉKHARISNYA CSÓTÁNY
Még mindig nem tudom ,hogy melyik Aljas Kékharisnya Brigantyval kellene kezdjem !
Még mindig nem tudom ,hogy melyik Aljas Kékharisnya Brigantyval kellene kezdjem !
Akinek a Szökökútnál Balra , a 124 , 24 ,
224 szám alatt van a Hasznos Holmik nevű Álrégiségboltja !
Szerintem.
De szerintetek ?
Margit Érsek Főimpilógus: Régi Szép Időkben ,az " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel !
KÉKOBOA LIBÁCSKÁM !
HOGY GYÚJTENE MÁR BE A GORDONKA !
JÓ LENNE, HA IGAZ LENNE!
Már amennyiben egy Kékellő Szak Szafonos Libácskának érdemes hitelt adni...
Tartok tőle, hogy csak hírlapkacsa az egész.
Margit Érsek Főimpilógus: Régi Szép Időkben ,az " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel !
Ezt a baromságot melyik, Közpörkölt Tisztátalan által fizetett szennylap találta ki?
A kékharisnyálkodók tényleg ennyire rettegnek a Szürkefarkú Vonától?
Igen. Tényleg rettegünk.
Ne féljetek , ne rettegjetek Aljas Kékharisnya Brigantyk !
Mert :
1 ) Szemöldökcsipeszes Gabriellát kilóra kiváltottam Terry Black forró öleléséből
Simlicska Fostalicska eredményes közremüködésével
2) az Impi nevő Seggnyalodám már úgyis annyi aláirást összehamisitott , hogy betilthatjátok !
az Impi nevő Seggnyalodám már úgyis annyi aláirást összehamisitott , hogy betilthatjátok !
Melyik Elmebeteg , Kékharisnya Barom trollkodik
az Echo TV jutyub csatornáján ,
elsősorban az Igen Tisztelt Bayer Zsolt Úr músorainál ?
és Bolond Impi nicknéven ténylel lelepzi a Kékharisnya Futóbolondunk
egész eddigi tevékenységet ?
A fideszesek eszik is , mint a milkacsokit !
de az Aljas Kékharisnya Brigantyk és a Megélhetési Impilógusok
nem veszik be Évfolyamelső dániel Impi Pimpi
aljasságainak aljas leleplezését !
a Megélhetési Impilógusok nem veszik be Évfolyamelső dániel Impi Pimpi aljasságainak leleplezését
Ez így igaz, senki ne dőljön be!!
Nagyorrrrmányú " dániel impi peti " nevű ÉLŐSKÖDŐNEK !ha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül megtal