Peticiok.com

Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!

Néhány gondolat Párizs után...

Kékharisnyálkodó Szolnoki Ferenc#3876 Mar 18, 2018, 16:06

az ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban,

Évfolyamelső Bilis Impi !

a tablettás bor...gyógyszerre...hűűűű!

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető#3877 Mar 18, 2018, 16:10

ivrit nyelv egyre jobb barátom, ráadásul elvégeztem az ügyvédi kurzust Tel Aviv-ban,

Bilis Impi !

Hát nem elfelejtettem? Bukott JÜK Áljogász  =  dányiel  "páter".

Peter Silbermann#3878 Mar 18, 2018, 16:12

Hát nem elfelejtettem? Bukott JÜK Áljogász = dányiel "páter".

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető !

Megfejted már a Kecskét ?

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető#3879 Mar 19, 2018, 19:26

" Baloldali " " ősszefogás" Szökevény dániel IMPI péter Segge Likának Vezényletével !

NINCS  " BALOS MEGÁLLAPODÁS " ,

MERT ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA

A KARIZMATIKUS  GYURCSÓTÁNY  RÉSZEG VOLT

Nem állapodott meg egymással a  " választási együttműködésről " az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a  " Demokratikus " Koalíció a vasárnap délutáni fővárosi egyeztetésén ,

mert Évfolyamelső dániel IMPI péter Segge Lika bebaszott !  Nem kicsit ! Nagyon !.

A " Jobbik "nem ment el az egyeztetésre, csak az LMP-vel ülnek le hétfőn.

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető#3880 Mar 19, 2018, 19:29

ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER SEGGELIKA A KARIZMATIKUS GYURCSÓTÁNY RÉSZEG VOLT

Hát EZÉRT kell minden demokratának, baloldalinak, liberálisnak, valódi kereszténynek elmenni szavazni, hogy csakugyan valóság lehessen Elek Úr jóslatából!
KÜLÖNBEN MINDEN MARAD A RÉGIBEN, SŐT, SOKKAL ROSSZABB LESZ!

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász#3881 Mar 19, 2018, 19:34

Röviden ennyi a válaszom a  Seggem Likának  a szánalmas és méltatlan fenyegetődzésére, és részegeskedésére  amit  a " BALOS ÜSSZEFOGÁSON " böfögött ki. Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

Dr Dobos Andrea : az Élősködő , impótens dániel péter egykori " asszonya"#3882 Mar 19, 2018, 19:36

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász : Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

Mire gondoltál Orrrrrmányos Szentem ?

Zoltan Hecht Szekely#3883 Mar 19, 2018, 19:38

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász : Remélem tudja, hogy mire gondoltam!

Orrrrrmányos Szentem !

Egyetértek!

Csodaországból Eltanácsolt Bilis Impi#3884 Mar 19, 2018, 19:40

Dr Dobos Andrea : az Élősködő , impótens dániel péter egykori " asszonya" ésZoltan Hecht Szekely !

Köszönöm a bátor egyetértő véleményeket!

Mády Zoltán Rejtett Erőf orrrrás és Retired Mozdonynézegető#3885 Mar 19, 2018, 19:48

Van egy harmadik opció is: gyáva nyúl módjára megfutamodk és eltakarodik az országból,

magával viszi Évfolyamelső dániel BILIS IMPI péterkét  de mindörökre.

Aztán Részeges Csótány elftás  főzhet és nagyokat szarhat ,

mert Bilis dániel Impótens péternek szakavatott , Fürge  Nyelvecskéje van !

Mindenre Ráérő Dr Mády Zoltán Vérgyúrcsótanyista#3886 Mar 20, 2018, 07:45

Seggrészeg dániel IMPI péter Seggrészeg Segge Lika : Karizmatikus Gyúrcsótány Messiás

Moldova Georgina regényhőse is - aki valójában kőkemény és hithő  kékharisnyálkodó demokraták  - beszáll a választási kampányba!

Eképpen szól a Száraz Sajtos Pogit  ( amit Bolond dániel IMPI péter exanyósa sütött ! !

majszolgató Szemilövető :

Nekünk kékharisnyálkodó gyúrcsótanyistáknak Magyarország teljes kifosztása az első !

Mindenre Ráérő Dr Mády Zoltán Vérgyúrcsótanyista#3887 Mar 20, 2018, 07:50

Szent Ajvék Seggrészeg dániel IMPI péter Seggrészeg Segge Lika : Karizmatikus Gyúrcsótány Messiásnak

Sebestyén Aladár villáját elqúrcsányoló Szemkilövető Mocsadék !

Az ő kérdésüket már egy örökkévalóságra megoldottad, igaz-e? Ők már soha többé nem fognak sem éhezni, sem fázni télen, megveszni a tikkasztó hőségtől nyáron, sem rongyokban járni, igaz-e? Az ő számukra már soha nem lesz sem tegnap, sem holnap, igaz-e?!?
Ne félj semmit, garantáljuk, hogy megháláljuk valamennyi "jóságodat"!
Ám abban aligha fogsz köszönetet találni!

Dr Dobos Andrea : IMPI EXE#3888 Mar 20, 2018, 07:56

Töketlen dániel IMPI péter dolgozzon ! Főleg húzzon vissza Ashdódba !

Ne élősködjön az anyja nyakán , álljon talpra , mert ha nem , akkor megtépjük a Vadiúj Nyári Frizuráját és a Dagadt Orrrrrrmányát !

Sándorné Herczeg Vérimpilógus#3889 Mar 20, 2018, 07:57

Dr Dobos Andrea : IMPI EXE : megtépjük a Vadiúj Nyári Frizuráját és a Dagadt Orrrrrrmányát !

Édesanyádat fenyegesd meg te Ökör !

Andrea Kardos Csodaországi Rejtett Erőforrás#3890 Mar 20, 2018, 08:01

vihar a balliberális biliben: Gyurcsótányék beperlik Vágó Gábort, amiért a részegségükről b

Vágó Gábor azt mondta: „Ha én, mondjuk, részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel”. A 444 riporterének kérdésére, miszerint hogyan érti Vágó a részegséget Gyurcsótány esetében, a politikus azt mondta: azt mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.

Évfolyamelső Szarcsimbók Részeges Gyúrcsótány Ánuszán#3891 Mar 20, 2018, 08:10

Részeges Karizmatikus Gyúrcsótány : A DK-t be kell tilani !

Tisztázzunk még egy dolgot.

Segglikamnak igaza van !

Továbbá A független, 1848-as forradalmi kormány pedig nem vállalna semmilyen közösséget a  Nagy Szent Szemkilövető Ferenc Testvér Elftás ócska, köztörvényes bűnözéseivel!

A  "balodali" diktátor és  kékharisnyálkodó  birkanyája megcsúfolták tehát 1848 szellemiségét! Ezért a választások után elégtételt kell majd venni!

https://www.youtube.com/watch?v=Ut4qdJ7M90A

Zsigmond Móna#3892 Mar 20, 2018, 08:14

Évfolyamelső Szarcsimbók Részeges Gyúrcsótány Ánuszán : Segglikamnak igaza van !

Most egy zab szem se férne be a seggébe, fél, hogy árprilisban veszít és bekövetkezik számára a vég

Azaz végleg kitiltják Magyarországról dániel IMPI JÜK Áljogászt !!!:):):)

György Csirke#3893 Mar 20, 2018, 08:23

Azaz végleg kitiltják Magyarországról dániel IMPI JÜK Áljogászt !!!:):):)

Hogy miért vannak még Magyarországon dánielék ?

Biztos eltévedtek!

Mindenre Ráérő Dr Mády Zoltán Vérgyúrcsótanyista#3894 Mar 20, 2018, 10:06

Bukott JÜK Áljogász = dányiel "páter".Évfolyamelső Bilis Impi ! a tablettás bor...gyógyszerre...

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Most már csak azért is!

Dániel Simon#3895 Mar 20, 2018, 10:15

Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász ! Most már csak azért is!

Ipari mennyiségben hamisították  Elmebeteg Peti  Petíciójában  az " Aláírásokat "

Az " aláírások "  hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult

Bolsewikk Mády Zoltánka , az Időmilliomos Retired Mozdonynézegető ! !

Istvan Gönczi Nagy#3896 Mar 20, 2018, 10:19

Az " aláírások " hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult Bolsewikk Mády Zoltánka

Nem túl elegáns lealacsonyodnom

a  kékharisnyálkodók szintjére,

de leírom-

AMILYEN A KÜLLEME,

OLYAN A JELLEME-

MOCSKOS.

Margit Érsek Főimpilógus#3897 Mar 20, 2018, 10:23

Az " aláírások " hamisításához Termékenyen Hozzájárult a Bekékharisnyult Bolsewikk Mády Zoltánka

A Régi Szép Időkben , az  " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel !

Munkám elismeréseképpen köszönöm a Népművelő Képmegosztós Tolcsit !

Zsuzsa Zsigmondné Főimpilógus#3898 Mar 20, 2018, 10:28

Margit Érsek Főimpilógus: Régi Szép Időkben , az " aláírások " hamisítását én is nyomattam ezerrel

a Népművelő Képmegosztós Tolcsi szoktatott le

erről a Nemes , Kékharisnya Nemzeti Sportról ?

Karizmatikus - Demokratikus , Kékharisnya és Bolsewikk Kűrvákok#3899 Mar 20, 2018, 20:57

Viszont Javaslat Kispöcsú , de Nagyorrrrmányú " dániel impi peti " nevű ÉLŐSKÖDŐNEK !

Mi azt javasoljuk hogy te foglalkozz azzal amivel egy idős vagy

ha egyáltalán csipesz és nagyító nélkül megtalálnád mivel anno nem blankolás hanem csonkolás volt nálatok!

Vagy egy kicsit foglalkozhatnál a karizmatikus isteneddel aki már a jobbiknak is pitizik és az ellenzéki egyeztetésen (meg már egyéb más sajtótájékoztatón) részegen osztja az ész mint ahogy te szoktad nap mint nap (czeglédi után rólad vesz példát! Sok a köztörvényes cimborája!

Karizmatikus - Demokratikus , Kékharisnya és Bolsewikk Kűrvákok#3900 Mar 20, 2018, 21:01

Viszont Javaslat Kispöcsú , de Nagyorrrrmányú " dániel impi peti " nevű ÉLŐSKÖDŐNEK !

Igen Tisztelt  " Valaki Valahonnan " !

Bocsásson meg , hogy  " elloptuk " az Ön szövegét ! !

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.