Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Néhány gondolat Párizs után...
Eredeti Aláiráshamisitott Ibolya Orsós : Dobos Andrea Ashdódbasznádi Karriere Évfolyamelső dániel IM
Na mar most. Ennek a szukanak a szulei 56 ban hagytak ott Magyarorszagot. Migransok. o nem magyar hanem sved
.A svedek biztosan orulnek, hogy megszabadultak tole.
Magda Schweitzer : Dobos Andrea Ashdódbasznádi Karriere A svedek biztosan orulnek, hogy megszabadult
Dr Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető Tyúkszaros életére esküszöm
Kékharisnya Kaszting van a pszichiátriára !
Polgárúr Jenő Papp : Kékharisnya Kaszting van a pszichiátriára !
Nincs helyettük egy Évfolyamelső dániel IMPI pétert Imádó Impilógus barom, igaz-e?
Újabb - remélhetőleg számukra végzetes - hatalmas szög a Jóságos Vörös Dániel Szopoda koporsójába!
Csak szegény Dr Dobos Andrea ne dobja még a Suttba az Oboát !
Dr Mády Zoltán : végzetes - hatalmas szög a Jóságos Vörös Dániel Szopoda koporsójába!
Ugy legyen amen!
Dr Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető : a Jóságos Vörös Dániel Szopoda koporsója
Micsoda megtiszteltetés ez Évfolyamelső dániel pIMPI péterkének a jeruszálemi ügyvédi kamaránál " lerendezett" Évfolyamelső Nyelvvizsgájához !
Hasznos Holmik Álrégiségbolt ( A Szökőkútnál Balra ) bedöglik , ha Bableves iluska nem gyógyul +
Ilyet nem kívánok senkinek , nem hogy Évfolyamelső dániel IMPI péterkének ,
de hogy életed végéig vagyonelkobzás után élj meg közmunkából azt igencsak kívánom !!!!
de hogy életed végéig vagyonelkobzás után élj meg közmunkából azt igencsak kívánom !!!!
Semmi gond van pár lámpavas jut egy nekem is !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász : Semmi gond van pár lámpavas jut egy nekem is !
Sajnos az is előfordulhat, hogy Dr Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető kell bérelje a fent nevezett Igazságszolgáltató Eszközt Dr Dobos Andrea Egykori " Férjének "
Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető kell bérelje azIgazságszolgáltató Eszközt Dr Dobos Andrea Eg
Évfolyamelső dániel IMPI péter SEGGNYALÓMRÓL VAN SZÓ ?
... pörögjön az Üzlet !
BŐ 250 ÉVE FOLYAMATOSAN MÁLNAÜNNEPELÜNK A MAGYAR NÉP NYAKÁN ! VAJ MEDDIG TŰRIK EZT MÉG ?
DRÁGA MIHASZNA , SEMMITTEVŐ , ÉLŐSKÖDŐ KÉKHARISNY BRIGANTYK !
Furcsa, hogy ilyneket mondok, de ezúttal kivételesen igazat mondok.
Persze merőben más értelemben: A MAGYAR DEMOKRÁCIÁT MI CSALTUK TŐRBE, NEM MÁSr!
Dr Mády Zoltán : Retired Mozdonynézegető : IMPI többszöri felszólításra sem hagyta abba aktivitását.
a szervezők távozásra kérték Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogászt , WC Pucoló Mestert , a Hasznos Holmik Álrégiségbolt Boldog Tulajdonosát !
EZ A SZEMÉT MINDENKIT ÁTVERT A NAGY SZÖVEGÉVEL ANNO AZÓTA MEG HALÁLRA HAZUDOZTA ÉS ÉLŐSKÖDTE MAGÁT
Zottyant Zotyó eftás eredményes Mozdonynézegető ! Sajnos : Még Nem Utazó !
George Moldova Eftás !
No nem mintha jelenleg is az arab számokat használnánk az aritmetikában, de...
EZ A SZEMÉT MINDENKIT ÁTVERT A NAGY SZÖVEGÉVEL ANNO AZÓTA MEG HALÁLRA HAZUDOZTA ÉS ÉLŐSKÖDTE MAGÁT
És még van pofája egy ilyen botrány után bárhol is megszólalni! Ahelyett, hogy felülne a Voná-tra és elbújna szégyenében!
Első Képmegosztós Tolcsi : ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER MUTASSA MEG A JERUZSÁLEMI JOGÁSZDIPLOMÁJÁT
Én voltam az első , aki szembesült Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász HAZUDOZÁSÁVAL
Nemis tudom leírni milyen érzések keverednek bennem!!! (Biztos bennem van a hiba.)
Ági Kallóné : Régi - Új IMPILÓGUSÉn voltam az első , aki szembesült Évfolyamelső dániel IMPI péter J
Tisztázzunk még egy dolgot !
Új Rajongói Oldalakat igényel dániel Semmittevő Impótens pitya !
Első Képmegosztós Tolcsi : ÉVFOLYAMELSŐ DÁNIEL IMPI PÉTER MUTASSA MEG A JERUZSÁLEMI JOGÁSZDIPLOMÁJÁT
A HÁNYINGER KERŰLGETETT EGÉSZ NAP,HA CSAK A HÍRADÁSOKBA BELENÉZTEM ÉS MEGLÁTTAM EZT A SOK FIZETETT BIRKÁT
AKI MÉG MOST IS "BESZOPJA" ELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ IMPI PÉTERKE
" HIRES JERUZSÁLEMI "" ÜGYVÉDI "" KARRIERÉT " !
ELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ IMPI PÉTERKE " HIRES JERUZSÁLEMI "" ÜGYVÉDI "" KARRIERE " !
Külföldi biológusok már keresik a rendhagyó jelenség lehetséges okait.
ELMEBETEG DÁNIEL DONKIHÓTÉ IMPI PÉTERKE " HIRES JERUZSÁLEMI "" ÜGYVÉDI "" KARRIERE " !
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Mindig is csöcselék volt.
Évfolyamelső dániel IMPI péter JÜK Áljogász Mindig is csöcselék volt.
Ez nem trükkfelvétel:
Drága Évfolyamelső JÜK Áljogász , Aláiráshamisitó , Betegfejű , Élősködő Gazdim !
A zsidózók és lökdösődők provokátorok voltak.
Persze a ballibnek borzalmasan fájhat
az ország szinte minden településéből összegyűlt többszázezres tömeg.
No meg Vácra vagy Szegedre - sötétzárkába!
Kékharisnya Kaszting van a pszichiátriára !No meg Vácra vagy Szegedre - sötétzárkába!
Drága Mádi Zotyó Élősködőtársam !
BŐ 250 ÉVE FOLYAMATOSAN MÁLNAÜNNEPELÜNK
A MAGYAR NÉP NYAKÁN ! VAJ MEDDIG TŰRIK EZT MÉG ?
Volt, hogy pszichológusnak vagy hivatalos személynek adta ki magát, máskor a szomszédját nevezte psz
Dr Dobos Andrea Ashdódbasznádi Karriere Évfolyamelső dániel IMPI péter Oldalbordájaként
Na mar most. Ennek a szukanak a szulei 56 ban hagytak ott Magyarorszagot. Migransok. o nem magyar hanem sved. Ha 40 evig jo volt akkor most kuss. Amit a kormany media produkal Magyarorszogon az mar mondhatni felelmetes.